Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 7 Diploma Programma's in Kunsten 2019

Een diploma wordt verdiend via een gespecialiseerde of openbare school en wordt meestal binnen een jaar of twee voltooid. Dit certificaat dient als een alternatief voor een associate of bachelor's degree en kan nuttig zijn voor personen die weten op welk carrière gebied zij willen werken.

Wat is een diploma in de kunst? Programma's zoals deze omvatten eerst het leggen van een solide basis in de basis van elke kunstvorm van de individuele plannen voor het nastreven, of dat nu modeontwerp, beeldende kunst of grafisch ontwerp is. Ondanks welk onderwerp studenten kiezen, zullen ze waarschijnlijk een verscheidenheid aan vaardigheden verwerven, waaronder kleurwetenschappen, perspectief, compositie en anatomie. Afhankelijk van de route kan extra onderwijs nodig zijn voor een solide kans om een ​​carrière te starten.

Studenten die een kunstdiploma behalen, kunnen verwachten dat hun niveau van persistentie toeneemt, evenals vertrouwen in hun eigen kunnen en werk. Individuen kunnen ook beter in staat zijn om constructieve kritiek te nemen en dit efficiënt toe te passen op hun werk, wat nuttig is als men kunst professioneel of als hobby nastreeft.

Met de mogelijkheid om internationaal te werken aan een diploma in kunst, wordt gesuggereerd dat individuen hun topscholen verfijnen en het juiste onderzoek doen om een ​​doordachte beslissing te nemen. De kosten kunnen per programma verschillen.

Het behalen van een kunstdiploma kan studenten geschikt maken voor een scala aan loopbaantrajecten zoals beeldend kunstenaar, logo-ontwerper, fotograaf en animator. Studenten kunnen verschillende vaardigheden oefenen waarbij verschillende apparaten worden gebruikt, visuele effecten worden toegepast en met klanten worden gewerkt om de meest geschikte media en stijl te kiezen, evenals het maken van sculpturen, schilderijen en / of tekeningen.

Met toewijding kan een diploma in kunst een succesvolle route zijn. Dit programma kan in deeltijd of fulltime worden gevolgd, persoonlijk of online. Om de juiste school voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

7 Resultaten in Kunsten

Florence Classical Arts Academy

De studenten die deze driejarige opleiding volgen, krijgen een particulier institutioneel diploma in Visual Arts. De cursus is bedoeld voor studenten die een carrière wil ... [+]

De studenten die deze driejarige opleiding volgen, krijgen een particulier institutioneel diploma in Visual Arts. De cursus is bedoeld voor studenten die een carrière willen maken in Visual Arts. De cursus biedt een diversiteit aan vaardigheden voor studenten, waaronder tekenen, schilderen, compositie, perspectief, anatomie, kleurwetenschap en schetsen.

[-]
Italië Florence
Oktober 2019
Engels,Russisch
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
MADIN USAL

Specifieke aandachtspunten bij de revalidatie zal worden ontwikkeld, de student zal de nodige technische terminologie te leren, echter, wordt zeer persoonlijk onderwijs e ... [+]

DATA: Vrij en de douane. Aanbeveling: 2,5 maanden (15 december - 28 februari). MODE: ONLINE. (Met de mogelijkheid van optionele gezicht tutorials). CREDITS: 15 PRIJS: 1.125 €.

Specifieke aandachtspunten bij de revalidatie zal worden ontwikkeld, de student zal de nodige technische terminologie te leren, echter, wordt zeer persoonlijk onderwijs elke leerling markeren hun eigen niveau.

Wij denken dat een specifieke module op revalidatie nodig is om de stedelijke vernieuwing een onverkorte toepassing van nieuwe technologieën voor de verbetering van de leefbaarheid, toegankelijkheid voor een veilige, gezonde en toegankelijke omgeving te begrijpen.

Gebouw kennis van de twintigste eeuw Procedures in architectonische revalidatie Renovatie van het gebouw van de twintigste eeuw energie revalidatie Procedures in de architectonische restauratie. ... [-]
Spanje Salamanca
September 2019
Spaans
Deeltijd
3 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Kensington and Chelsea College

Deze spannende en uitdagende eenjarige cursus zal je voor te bereiden voor het aanbrengen om sterk concurrerende opleidingen. De cursus is opgebouwd uit drie delen, elk g ... [+]

Wat uw belangen of ambities, bieden wij een spannende reeks van mode-opleidingen in onze speciale afdeling, onderwezen door gespecialiseerde fashion professionals.

Onze uitstekende verbindingen met het hoger onderwijs mode en textiel cursussen in de omgeving van Londen betekent dat wij u kunnen helpen een succesvolle fashion cursus aanvraag voor te bereiden.

Veel van onze studenten hebben geboekt op het hoger onderwijs, met succes het opzetten van kleine ondernemingen, of gegaan om te werken binnen de mode-industrie. We hebben een reputatie voor de hoge kwaliteit van het werk geproduceerd, en de toegang tot onze cursussen is vaak concurrerend.

We spelen voor beginners tot de ervaren, streven zo flexibel mogelijk te zijn voor individuele behoeften. Aanvaarding op al onze mode-cursussen is door de individuele interview. In voorkomend geval wordt u gevraagd om voorbeelden van je werk te brengen. Bij interview kunnen we een persoonlijke studie programma, rekening houdend met uw bestaande vaardigheden en de beschikbare tijd op te bouwen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
35 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Drury University

Deze belangrijke is geschikt voor studenten die in de eerste plaats op zoek zijn naar een post-BA carrière in de commerciële fotografie, design kunst of grafische vormgev ... [+]

Voorafgaand aan het selecteren van een kunst grote, moeten de leerlingen overleg met hun adviseur en de voorzitter van de afdeling kunst en kunstgeschiedenis. Alle studenten die besluiten om de belangrijkste in de kunst of kunstgeschiedenis moet officieel kiezen een lid van de faculteit van de afdeling als hun formele adviseur en overleg met dat lid van de faculteit voorafgaand aan de cursus registratie elk semester.

Deze belangrijke is geschikt voor studenten die in de eerste plaats op zoek zijn naar een post-BA carrière in de commerciële fotografie, design kunst of grafische vormgeving. Het is ook geschikt voor studenten van plan om graduate studies voort te zetten in deze gebieden een tweede grote in de kunstgeschiedenis of beeldende kunst te overwegen. Deze belangrijke is vereist voor studenten die van plan zijn het speciale programma in visuele communicatie na te streven.... [-]

Verenigde Staten Springfield
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Deze cursus is van fundamenteel belang als je wilt doorstromen naar de universiteit om kunst te studeren ... [+]

Over

Deze cursus is van fundamenteel belang als je wilt doorstromen naar de universiteit om kunst te studeren

Wat te verwachtenEERSTE TERM

Na een week bemonsteren van alle optische onderwerpen, kiest u drie van deze onderwerpen om gedurende een rotatieperiode te bestuderen. Je zal ook overwegen aan welke universiteit je wenst te solliciteren en je wordt ondersteund en geadviseerd door docenten tijdens het maken van je universitaire UCAS-aanvragen. Aan het einde van deze termijn krijgt u een inleiding op het door u gekozen vakgebied.

TWEEDE SEMESTER

Je krijgt een aantal projecten waarvoor je in je vakgebied gaat werken. Gedurende deze tijd zult u ook uw portfolio ontwikkelen, klaar voor universitaire interviews.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2019
Engels
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Als je een carrière in Art ... [+]

Over

Als je een carrière in Art

Wat te verwachtenJAAR EEN

Het eerste jaar gaat het erom de basis te leggen voor kunst en design, je basisvaardigheden van fundamentele kunst te geven en creatieve benaderingen en ideeën te ontwikkelen. Je ontwikkelt je tekenvaardigheid via verplichte vakken, waaronder:

Visuele studiesLevenstekeningContextuele studiesDe Engelse taal

Van september tot maart maak je ook kennis met 2D en 3D-creatieve ontwerpprocessen en met op lenzen gebaseerde media:

Fine ArtgrafiekTextilesfotografieBewegend beeld

In maart selecteer je een van deze onderwerpen om je op te richten voor je laatste grote jaarproject.

JAAR TWEE

Je zult in het tweede jaar de verplichte vakken blijven volgen, maar je zult ook drie vakken selecteren om tijdens een rotatieperiode te studeren, terwijl je universitaire toepassingen bekijkt met de begeleiding en ondersteuning van je docenten. Tegen de tweede termijn zul je blijven focussen op je gekozen specialisme en een portfolio ontwikkelen voor universitaire interviews. Als onderdeel van je laatste grote project, zal je ook een dagboek invullen dat een reflectie en evaluatie van je werk is. Aan het einde van de termijn vieren we je prestaties door een tentoonstelling van studentenwerk te houden of een modeshow op te zetten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Institut Régional d’Art Visuel de la Martinique (IRAVM)

De kunstoptie biedt studenten de mogelijkheid om artistieke vaardigheden te verwerven en praktische, theoretische, technologische en plastische vaardigheden van hoog nive ... [+]

De kunstoptie biedt studenten de mogelijkheid om artistieke vaardigheden te verwerven en praktische, theoretische, technologische en plastische vaardigheden van hoog niveau te formuleren die hen in staat stellen om autonomie te verwerven in de professionele onderzoeksgebieden. artistieke.

De leringen adresseren en bevragen de praktijken van hedendaagse kunst en genereren een relatie met andere praktijken en kennis zoals wetenschap en geesteswetenschappen. De Caribische dimensie van de regio Martinique maakt deel uit van een permanente contextualisering van praktijken en kennis.

Korte cyclus

Het National Diploma of Art (ADN) wordt aan het einde van het derde studiejaar uitgereikt en sluit de eerste cyclus van de lange cursus. Diploma gecertificeerd op het Bac 3-niveau, het maakt het mogelijk universitaire studies na te streven. Het geeft de mogelijkheid om je in te schrijven voor de mastercyclus van beeldende kunsteducatie.... [-]

Martinique (Fr.) Fort-de-France Bay
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands