Filter
Diploma

Beste 57 Diploma's in Journalistiek en Massacommunicatie 2019

Een diploma wordt behaald door een student die een bepaald studiegebied heeft voltooid. Studenten die een diploma behalen, hebben expertise opgedaan die hen in staat stelt om te concurreren voor banen in dat vakgebied of die misschien een voorwaarde zijn voor een hoger onderwijsprogramma.

Wat is een diploma in journalistiek en massacommunicatie? Dit diplomaprogramma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het documenteren van nieuwsberichten of het werken achter de schermen voor gedrukte, uitgezonden of online media. Online media zijn steeds relevanter geworden, met online publicaties en podcasts die een groter publiek aantrekken. Omdat dit zo'n breed vakgebied is en het diplomaprogramma korter is dan een opleiding, specialiseren studenten zich meestal tijdens het behalen van het diploma in een bepaald onderwerp. Er kunnen bijvoorbeeld diploma's worden aangeboden voor sociale media, online communicatie of marketing.

Studenten die een diploma in journalistiek en massacommunicatie behalen, verbeteren doorgaans hun communicatie- en organisatievaardigheden en leren schrijven voor een breed publiek. Deze vaardigheden kunnen hen helpen om zichzelf effectief te profileren als gewenste kandidaten voor een baan.

De kosten voor een diplomaprogramma zijn afhankelijk van de aangeboden cursus en van de school die de cursus aanbiedt. Omdat dit een enorm veld is, met veel subcategorieën binnen, kunnen sommige cursussen binnen enkele weken worden voltooid, terwijl andere cursussen enkele maanden of langer duren.

Studenten met een diploma in journalistiek en massacommunicatie kunnen schrijvers en redacteuren, verslaggevers en audio / video-technici, fotografen en online uitgevers worden. In veel gevallen kiezen studenten die een diploma verdienen op dit gebied ervoor hun opleiding voort te zetten door het volgen van een bachelordiploma, waardoor ze een meer uitgebreide opleiding over een langere periode kunnen verkrijgen. In andere gevallen hebben ze mogelijk al een carrière opgebouwd en hebben ze deelgenomen aan de cursus om relevant te blijven in hun vakgebied.

Diploma's op dit gebied worden vaak aangeboden op handelsscholen en community colleges en zijn ook online beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

57 Results in Journalistiek en Massacommunicatie

Plató de Cinema

Tijdens het Cinema Diploma Plató de Cinema El Plató de Cinema de student in een proces van leren en ontdekken van cinema, zowel vanuit technisch als artistiek perspectief ... [+]

Geef een 360 ° -tour

Tijdens het Cinema Diploma Plató de Cinema El Plató de Cinema de student in een proces van leren en ontdekken van cinema, zowel vanuit technisch als artistiek perspectief; dit alles vanuit de hand van actieve professionals in de filmindustrie.

In deze drie cursussen zijn de onderwerpen gemeenschappelijk voor alle studenten, waardoor onze studenten vertrekken met het hoogst mogelijke technische en narratieve niveau en met een hoge mate van autonomie, om met verschillende soorten producties om te kunnen gaan en zich beter aan de situatie aan te kunnen passen. eisen van de kant van de markt.

De door de school aangeboden training is theoretisch en praktisch. Inzicht in het feit dat de student, eenmaal uitgevoerd, de in de klas aanwezige kennis zal assimileren.... [-]

Spanje Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanje
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
October 2019
Full-time
3 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Nashville Film Institute

Ons Cinema Production Program dompelt je volledig onder in het proces van filmmaken. NFI-studenten wonen, eten en ademen negen maanden lang film en hoe films worden gemaa ... [+]

NFI's Signature Filmmaking Diploma

Ons Cinema Production Program dompelt je volledig onder in het proces van filmmaken. NFI-studenten wonen, eten en ademen negen maanden lang film en hoe films worden gemaakt.

Onze filosofie is om studenten alle stadia en rollen bij het maken van een film te laten leren. De beste manier om dat te bereiken, is door films te maken. Gedurende dit diplomaprogramma werken studenten samen aan verschillende projecten om hun eigen films te maken. Aan het einde van het programma krijgen studenten de nodige vaardigheden, waardevolle connecties en de inhoud voor hun eigen professionele demo-reel.

Programmamodules

Tijdens ons negen maanden durende programma bestaat onze cursus uit vier modules. Elke module duurt 9 weken en bevat de belangrijkste deliverables voor de productie. Elke student ontvangt zijn cijfers aan het einde van elke module.... [-]

Verenigde Staten Nashville
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nashville
    )

)
1
September 2019
Full-time
9 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Reeves College

Reeves College 's Online Marketing ... [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

[-]
Canada Calgary
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Calgary
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Australian Training & Qualification College

Deze kwalificatie is van toepassing op personen met een gedegen theoretische kennisbasis in marketing en communicatie en die een reeks managementvaardigheden aantonen om ... [+]

Over

Deze kwalificatie is van toepassing op personen met een gedegen theoretische kennisbasis in marketing en communicatie en die een reeks managementvaardigheden aantonen om ervoor te zorgen dat functies effectief worden uitgevoerd in een organisatie of bedrijfsgebied. Meestal zouden ze verantwoordelijk zijn voor het werk van andere medewerkers en leidende teams.

Toelatingseis

De studenten in het BSB52415 Diploma voor Marketing en Communicatie zijn studenten uit het buitenland, die aan onze toelatingseisen van:

Engelse taal vaardighedenBen ouder dan 18 jaarEen minimum hebben van een jaargang 12 of een equivalent of hoger onderwijs en / of;Heb twee jaar of meer ervaring in een marketingfunctie.Eenheden van competentieCode Eenheidscompetentie Veld ... [-]
Australië Bankstown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bankstown
    )

)
1
April 2019
52 weken
Online
Campus

Lees meer in Nederlands
Vancouver Career College

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career Col ... [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]
Array
(
)
1
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden ... [+]

Over

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden

Door gerichte lessen

Een besef van verschillende perspectieven en benaderingen binnen de mediasector.Onderzoek, analyseer en evalueer relevante informatie en ideeën om creatieve oplossingen te ontwikkelen.Begrijp, pas aan en gebruik veilig passende en praktische methoden en vaardigheden voor creatieve productie.Beoordeel kritisch de effectiviteit en geschiktheid van methoden, acties en resultaten.Gebruik evaluatieve en reflectieve vaardigheden om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen leren, ontwikkeling en besluitvorming.Neem de verantwoordelijkheid voor het onderzoek, de planning, het tijdbeheer en acties om toegang te krijgen tot progressiemogelijkheden.Stel zichzelf en hun werk effectief voor aan het juiste publiek.Leer de oorspronkelijke kosten van HTML-codering via klassen.Bewustwording van gezondheids- en veiligheidsregels door middel van workshops.... [-]
Verenigd Koninkrijk Cambridge
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cambridge
    )

)
1
August 2019
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Sault College

Wilt u een ongelooflijk boeiende gebied verkennen, van mening dat dit 2-jaar diploma programma. Het is de perfecte pasvorm voor iedereen die over films en tv-gedreven, is ... [+]

Digital Film Production (1097) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma

Programma overzicht

Wilt u een ongelooflijk boeiende gebied verkennen, van mening dat dit 2-jaar diploma programma. Het is de perfecte pasvorm voor iedereen die over films en tv-gedreven, is altijd al van gedroomd om een ​​filmmaker, houdt van verhalen vertellen, geniet van het werken met geavanceerde technologie of alleen maar wil om hun creativiteit te omarmen. Het programma is ook een verhandelbaar aanvulling op bestaande diploma als de mogelijkheden op dit gebied zijn talrijk en gevarieerd.

De film- en televisie-industrie in Canada en op een internationaal niveau bloeit met een groeiend aantal belangrijke speelfilms geschoten in de Sault Ste. Marie omgeving, waaronder op de campus Sault College! Met zoveel entertainment en nieuwe media, de wereldwijde honger naar frisse en originele inhoud is vrijwel onverzadigbaar. Ons doel is om de digitale vertellers van vandaag en morgen, die deze film projecten kunnen produceren trainen. Dit is een gebied in de beeldende kunst dat zowel de creatieve en technische vaardigheden en waarden is gebaseerd op sterke teamwork, slimme zakelijke gevoeligheden en unieke ideeën. Misschien is dit precies wat u zoekt!... [-]

Canada Sault Ste. Marie
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sault Ste. Marie
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Open Colleges

Ontworpen om u van beginner tot expert te brengen, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes 'beursgenoteerde Top 50 wereldwijde sociale media-experts, zoda ... [+]

Diploma in Social Media Marketing

Start je carrière in het dynamische en opwindende landschap van sociale media marketing met het geaccrediteerde Diploma van Social Media Marketing.

Beschrijving van de cursus

Ontworpen om u van beginner tot expert te brengen, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes 'beursgenoteerde Top 50 wereldwijde sociale media-experts, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de allernieuwste, eersteklas branchekennis en -expertise krijgt .

Ideaal voor mensen met een passie voor alle dingen sociale media, dit geaccrediteerde Diploma heeft geen eerste vereisten, wat betekent dat je je studie kunt beginnen met wat marketingervaring, of helemaal geen.... [-]

Australië Australia Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Australia Online
    )

)
1
January 2019
Full-time
24 maanden
Online

Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Het Diploma voor Marketing en Communicatie bij het Gold Coast Learning Centre biedt geavanceerde, praktische en boeiende trainingen op alle gebieden van de marketingindus ... [+]

Het Diploma voor Marketing en Communicatie bij het Gold Coast Learning Centre biedt geavanceerde, praktische en boeiende trainingen op alle gebieden van de marketingindustrie, inclusief internationale marketing en e-marketing.

Vestig uzelf in een dynamische, creatieve en zich steeds uitbreidende industrie met deze hoogwaardige marketing- en communicatiekwalificatie en ontwikkel de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om te slagen, waaronder:

Interpreteren van markttrends om marketingkansen te identificeren en te evaluerenOntwerp en ontwikkeling van een geïntegreerd marketing- en communicatieplanToonaangevende teams voor het uitvoeren van effectieve marketingcampagnesPlanning van marktonderzoek en implementatie en monitoring van campagnesBeheer van budgetten en financiële plannenEen mediaplan ontwikkelen en de marketingmix aanpassen... [-]
Australië Surfers Paradise
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Surfers Paradise
    )

)
1
Open Inschrijving
Full-time
Part-time
52 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Université de Saint-Boniface

Multimedia Communicatie is een programma gericht op iedereen die carrière wil maken op het gebied van multimediabeheer en -productie. Het curriculum maakt het mogelijk om ... [+]

Multimedia Communicatie is een programma gericht op iedereen die carrière wil maken op het gebied van multimediabeheer en -productie. Het curriculum maakt het mogelijk om twee trainingsvereisten te verzoenen, dat wil zeggen, veelzijdigheid en specialisatie. Veelzijdigheid wordt geboden door de ontwikkeling van een algemene cultuur en basisopleiding in het multimediale productieproces en het beheer ervan. Specialisatie wordt geboden door de verwerving van zeer specifieke vaardigheden met betrekking tot de productie van multimediatoepassingen. Om deze grote doelen te bereiken, is de training gestructureerd om echte werkomstandigheden te reproduceren.

Naast de theoretische en praktische activiteiten in de klas en het laboratorium, biedt het programma de mogelijkheid om projecten met klanten te ondernemen. Projecten worden zo gestructureerd dat ze de op de arbeidsmarkt bekende werksituatie nabootsen op basis van werkorganisatie, doorlooptijden, budgettering en individueel en teamwerk. Deze projecten vormen de basis van de afstudeerportfolio.... [-]

Canada Winnipeg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Winnipeg
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Raffles University Iskandar

Het nieuwe diploma in visuele communicatie geeft studenten de theoretische en praktische ontwerpkennis en -vaardigheden die ze nodig hebben om professionals in de grafisc ... [+]

Het nieuwe diploma in visuele communicatie geeft studenten de theoretische en praktische ontwerpkennis en -vaardigheden die ze nodig hebben om professionals in de grafische ontwerpindustrie te worden.

Door middel van studiogestuurde leerprojecten in combinatie met kritisch denken, conceptualisering en computer softwarevaardigheden, scherpen studenten hun capaciteiten in het bedenken van creatieve en praktische oplossingen voor verschillende problemen in het proces van visuele communicatie met een hoog niveau van intellectuele betrokkenheid.

Na het voltooien van het programma kunnen studenten vaardigheden ontwikkelen op het gebied van typografie, verpakking, publicatie en bedrijfsidentiteit; ontwerp een breed scala aan gedrukte media met behulp van passende visualisatieproces en technieken; projectplannen opstellen bij het implementeren van ontwerpprojecten en het controleren van de uitvoering tegen die plannen; effectief communiceren met klanten en andere belanghebbenden; en handel ethisch en professioneel als ontwerpers in de industrie.... [-]

Maleisië Johor Bahru
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Maleisië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Johor Bahru
    )

)
1
May 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Cardiff and Vale College

Kwalificaties: Onderwerpen studeerde onder meer: grafisch ontwerp illustratie Toelatingseisen: Onderwijs-en evaluatie: Volgende stappen: UNIVERSITEIT Werk ... [+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]
Verenigd Koninkrijk Cardiff
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cardiff
    )

)
1
September 2019
Full-time
34 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
CDI College

De online marketing ... [+]

De online marketing

Onderwerpen die in het programma worden behandeld, zijn onder meer digitale marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-marketing (SEM), effectief schrijven van bedrijven, het creëren van content en bereik, en een grondige opleiding in monitoring- en aggregatietools voor sociale media.

Daarnaast zullen studenten deelnemen aan een practicum, waar ze de kans krijgen om hun nieuwe vaardigheden op de werkplek te testen voordat ze afstuderen.

[-]
Canada Calgary Edmonton
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Calgary
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Edmonton
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Sunway University

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgra ... [+]

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen.

intakes

Januari maart... [-]

Maleisië Shah Alam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Maleisië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shah Alam
    )

)
1
January 2019
Full-time
27 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om het theoretisch kader van interactieve communicatie op internet te kennen, evenals de technieken en best practices die in de industrie wo ... [+]

objectief

Ken het theoretische kader van interactieve communicatie op internet, evenals de technieken en best practices die in de industrie worden gebruikt, zodat u uiteindelijk effectieve digitale strategieën kunt ontwikkelen en evalueren.

Voordelen van het programmaNa afronding van dit diploma ontwerpt, ontwikkelt en voert u een geavanceerd digitaal communicatieplan uit.Gericht op

Afgestudeerden in communicatiewetenschappen, marketing, reclame, public relations, administratie. Professionals uit de overheids- en onderwijssector, maar ook uit de dienstensector.

Inhoud van het programma

Het Diploma in Digitale en Sociale Media Communicatie bestaat uit zes modules, die in totaal 96 uren studie omvatten.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Puebla Santa Fe Toluca  + 3 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Mexico
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Monterrey
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Buenavista
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mexico-Stad
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Puebla
    )

  [5] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santa Fe
    )

  [6] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Toluca
    )

)
1
March 2019
Full-time
Part-time
96 uur
Campus

Lees meer in Nederlands