Keystone logo

5 Diploma Opleidingen in Internationale gerechten 2024

Filters

Filters

  • Diploma
  • Food and Beverage Studies
  • Internationale gerechten
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    Diploma Opleidingen in Internationale gerechten

    Een diploma wordt verleend door een instelling voor hoger onderwijs voor de beheersing van cursussen in een specifiek vakgebied. Diploma's duren doorgaans een tot twee jaar en kunnen het potentieel op de arbeidsmarkt vergroten.

    Wat is een diploma in internationale keukens? Coursework richt zich typisch op de internationale keuken, beginnend met basisrecepten en voorgerechten en verhuizing naar complexe vlees-, groenten-, vis- en visgerechten. Desserts zijn ook inbegrepen om een ​​volledig menu af te ronden. Gevorderde cursussen kunnen informatie bevatten over buffetten en cateringmenu's, verschillende kookmethodes en dieetbeperkingen en -vervangingen. Sommige cursussen bieden ook stages na voltooiing.

    Creativiteit, geduld en teamwork helpen om een ​​keuken soepel te laten verlopen met interessante gerechten om de smaakpapillen van een verscheidenheid aan personen te kalmeren. Buiten de keuken kunnen deze vaardigheden afgestudeerden helpen met hun carrièredoelen, interpersoonlijke relaties en zakelijke relaties.

    Of een individu ervoor kiest om in het buitenland of in eigen land te studeren, heeft een grote impact op de totale kosten. Bijkomende factoren waarmee u tijdens het programma rekening moet houden, zijn onder meer bijbehorende kosten, extra cursusvereisten, accommodatie en de lengte van het programma. Diploma-programma's bieden opeenvolgende beheersing in zes maanden tot een jaar, hoewel sommigen toestaan ​​dat cursusmodules worden gesplitst.

    Velen nemen het diploma in internationale keukens om een ​​chef-kok of kok te worden. Bijkomende vacatures zijn foodservice manager, sous chef, patissier, food scientist, food blogger, food stylist en personal chef. Bijkomende functies zijn bakker, restauranteigenaar, restaurantmanager, chocolatier, banketbakker, traiteur, manager van eten en drinken en chef-kok, en sommigen zijn doorgegaan met kookshows. Banen zijn beschikbaar in verschillende omgevingen, waaronder hotels, restaurants, cruiseschepen, cafetaria's, bedrijven, spa's, medische voorzieningen, resorts en cruisemaatschappijen.

    Internationale keukenprogramma's zijn vaak full-time voor verschillende tijdsduren om te voldoen aan drukke schema's en hebben praktijkgerichte training met online cursussen mogelijk beschikbaar. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.