Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 6 Diploma's in International Cuisines 2019

Een diploma wordt verleend door een instelling voor hoger onderwijs voor de beheersing van cursussen in een specifiek vakgebied. Diploma's duren doorgaans een tot twee jaar en kunnen het potentieel op de arbeidsmarkt vergroten.

Wat is een diploma in internationale keukens? Coursework richt zich typisch op de internationale keuken, beginnend met basisrecepten en voorgerechten en verhuizing naar complexe vlees-, groenten-, vis- en visgerechten. Desserts zijn ook inbegrepen om een ​​volledig menu af te ronden. Gevorderde cursussen kunnen informatie bevatten over buffetten en cateringmenu's, verschillende kookmethodes en dieetbeperkingen en -vervangingen. Sommige cursussen bieden ook stages na voltooiing.

Creativiteit, geduld en teamwork helpen om een ​​keuken soepel te laten verlopen met interessante gerechten om de smaakpapillen van een verscheidenheid aan personen te kalmeren. Buiten de keuken kunnen deze vaardigheden afgestudeerden helpen met hun carrièredoelen, interpersoonlijke relaties en zakelijke relaties.

Of een individu ervoor kiest om in het buitenland of in eigen land te studeren, heeft een grote impact op de totale kosten. Bijkomende factoren waarmee u tijdens het programma rekening moet houden, zijn onder meer bijbehorende kosten, extra cursusvereisten, accommodatie en de lengte van het programma. Diploma-programma's bieden opeenvolgende beheersing in zes maanden tot een jaar, hoewel sommigen toestaan ​​dat cursusmodules worden gesplitst.

Velen nemen het diploma in internationale keukens om een ​​chef-kok of kok te worden. Bijkomende vacatures zijn foodservice manager, sous chef, patissier, food scientist, food blogger, food stylist en personal chef. Bijkomende functies zijn bakker, restauranteigenaar, restaurantmanager, chocolatier, banketbakker, traiteur, manager van eten en drinken en chef-kok, en sommigen zijn doorgegaan met kookshows. Banen zijn beschikbaar in verschillende omgevingen, waaronder hotels, restaurants, cruiseschepen, cafetaria's, bedrijven, spa's, medische voorzieningen, resorts en cruisemaatschappijen.

Internationale keukenprogramma's zijn vaak full-time voor verschillende tijdsduren om te voldoen aan drukke schema's en hebben praktijkgerichte training met online cursussen mogelijk beschikbaar. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in International Cuisines

Ferrieres Paris

Studenten hebben de mogelijkheid om te registreren alleen het 1e kwartaal en 2 uit te voeren later in de tijd (beperkte tijd). ... [+]

TRAINING TIME

6 maanden van theoretische en praktische vakken verdeeld in 2/4 - 600h (uiteraard), waaronder:

De cursussen, uniformen, messen kit, studiereizen, conferenties examens 8 weken stage. Mogelijkheid tot uitbreiding tot 6 maanden De validatie van het curriculum zal gebeuren na de uitvoering van de 8-weekse stage.

Studenten hebben de mogelijkheid om te registreren alleen het 1e kwartaal en 2 uit te voeren later in de tijd (beperkte tijd).

Training in het Frans en vertaald in het Engels achter elkaar.

TRAINING INHOUD

Inleiding tot de Franse keuken

Culinaire Termen en definities Leer het gebruik van professionele messen De snij-resultaten (bv groenten) Voorbereiding en uitvoering klassieke Franse kooktechnieken Leer en produceren van de fondsen, sauzen, vullingen en pasta Leer de verschillende methoden van het koken ... [-]
Frankrijk Parijs Ferrières-en-Brie
July 2019
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit Culinaire School is een Frans-Thaise joint venture. Wij zijn de eerste school in het wereldwijde netwerk van Le Cordon Bleu scholen dat is het aanbie ... [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinaire School is een Frans-Thaise joint venture. Wij zijn de eerste school in het wereldwijde netwerk van Le Cordon Bleu scholen dat is het aanbieden van een professionele Thaise kookcursus. We zijn erg trots op dit initiatief.

Deze innovatieve Professionele Thaise Kookcursus is gemaakt door deskundige Thaise koks en wordt onderwezen op dezelfde manier dat de Franse keuken is: met behulp van de - Watch, Learn & Do methode - waar studenten zich aan een Thaise kookdemonstratie door onze deskundige Chefs - gevolgd door handen -op de praktijk in onze praktische keukens voor elk recept.

De cursus biedt een uitgebreide professionele Thai Cuisine curriculum met meer dan 200 recepten van traditionele, regionale, koninklijke en moderne eigentijdse Thaise gerechten - met af en toe een gast demonstratie door bekende hedendaagse moderne Thaise keuken chef-koks. Het programma omvat ook instructie in de delicate kunst van groenten en fruit snijden. Onze Thaise keuken klassen ook elementaire inleidende modules in het restaurant van het management onderwerpen die ideaal is voor degenen die willen een Thaise keuken chef-kok te worden of om een ​​Thais restaurant in Thailand of in het buitenland te openen.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Keuken cursussen bieden de studenten met de fundamentele culinaire vaardigheden uit het gebruik van culinaire apparatuur aan de planning en uitvoering van ... [+]

Le Cordon Bleu Keuken cursussen bieden de studenten met de fundamentele culinaire vaardigheden uit het gebruik van culinaire apparatuur aan de planning en uitvoering van uitgebreide gerechten. Aangezien de cursus vordert, technieken gelaagd op elkaar en steeds ingewikkelder. De demonstraties worden meer menu-georiënteerde, waarin aspecten van de organisatie, voorbereiding, balans en timing. De focus ligt op het aanleren van de technieken die door de beroemde Le Cordon Bleu recepten.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Cursus opent de deur naar de avonturen en de tradities van de Franse keuken. Studenten leren ook hoe ze te gebruiken en te integreren specerijen, kruiden en specerijen in hun recepten produceren van een verscheidenheid van smaken die de bereide gerechten aan te vullen.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Mexico

De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificate ... [+]

Grote Diplôme®

De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaat, Intermediate en Advanced) en het Diploma in Pastry (Certified Basic, Intermediair en Superior)

Methodologie

De theoretische en praktische onderwijs van Le Cordon Bleu is de meest complete want het combineert demonstraties door chefs met practica.

Demonstratie lessen worden gegeven in speciaal ingerichte kamers met schuine spiegels, monitors aangesloten op een systeem van videocamera's en alle nodige maatregelen om te observeren in detail het werk en de technieken die worden gebruikt door Professor chef team.... [-]

Mexico Buenavista Mexicali
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en kennis van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. ... [+]

Diplôme de Cuisine

Ga door op basisniveau, gemiddeld en hoger niveau van keuken en verdien een diploma dat wordt verwelkomd in 's werelds beste keukens.

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en het begrip van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. Deze methoden kunnen worden toegepast op elke stijl van keuken.

Cuisine de Base

Een uitgebreide kennismaking met de Franse keuken met klassieke keukenvaardigheden en -technieken - bediening en verzorging van het mes, hygiëne en sanitaire voorzieningen, klassieke mesbesnoeiingen, kookmethodes, voedselbereiding, mise-en-place, smaaktraining en culinaire terminologie.... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Ecole Lenôtre

De Cooking Chef-training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Cooking. Voor degenen die willen leren van de basis tot het hoge nivea ... [+]

ECOLE LENÔTRE KOKEN CHEF TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die een passie hebben voor koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun vakgebied willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau B1)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE CHEF-TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
September 2019
Voltijd
23 weken
Campus
Lees meer in Nederlands