Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 38 Diploma Programma's in Hospitality 2019

Een diploma kan voor veel studiegebieden worden verdiend. Diploma's bieden een diepgaande studie van een specifiek onderwerp en duren meestal minder dan twee jaar.

Wat is een diploma in gastvrijheid? De horeca is expansief en snelgroeiend. Het omvat servicegerichte activiteiten zoals hotels, restaurants, pubs, spa's, cruises en toerisme. Studenten die een diploma op dit gebied behalen, kunnen vaak specifieke vaardigheden leren die verband houden met gastvrijheid, zoals leiderschap, financiën, conflict op de werkplek, klantenservice en gezondheid en veiligheid. Sommige scholen hebben faciliteiten om bartending, serving en culinair gerichte sills te leren. Bovendien vereisen sommige programma's servicetijd in het veld.

Studenten die op dit gebied studeren, kunnen kennis opdoen die van toepassing is op het dagelijks leven. Communicatie, planning en organisatie zijn sleutelelementen in de industrie en daarbuiten. Het vermogen om vakkundig te plannen en te organiseren, kan ook een factor zijn bij promotie.

Er zijn verschillende programma's beschikbaar om een ​​diploma te behalen. De kosten variëren per school en per programma. Bovendien, aangezien sommige programma's langer zijn dan andere, heeft dit ook invloed op de kosten.

Omdat het behalen van een diploma is gericht op het begrijpen van een specifiek vakgebied, concentreren de meeste carrières in de hospitalityarena zich rond dienstverlenende bedrijven. Studenten die dit diploma behalen, kunnen vaak een loopbaan vinden als baliemedewerker, leidinggevende voor huishoudelijke taken, evenementenplanner of trainer. Sommige scholen bieden meer specifieke studielijnen, zoals toerisme, restaurants en wijnoperaties. Mensen die een diploma behalen in deze programma's zijn gidsen, chef-koks en barmanagers geworden. De geleerde vaardigheden kunnen mogelijk worden toegepast in kleine ondernemingen, zoals spa's en salons. Bovendien overspant gastvrijheid de hele wereld, dus verschillende loopbaanpaden zijn mogelijk internationaal beschikbaar.

De unieke aard van gastvrijheid vereist typisch een meer praktische benadering. Hoewel er misschien een paar programma's online zijn, hebben de meeste scholen een aanwezigheid op de campus nodig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

38 Resultaten in Hospitality

St. Patrick's

Het Higher National Diploma in Hospitality Management (HND) is een 2-jarige beroepsopleiding. Dit betekent dat je niet alleen de theoretische aspecten leert, maar het gee ... [+]

HND Hospitality Management

Het Higher National Diploma in Hospitality Management (HND) is een 2-jarige beroepsopleiding. Dit betekent dat je niet alleen de theoretische aspecten leert, maar het geeft je ook de mogelijkheid om dit te relateren aan de echte wereld van werk. Door de toepassing van deze theorieën en concepten te evalueren, profiteert u van een strategische denker en proactieve manager in turbulente economische tijden.

Cursus benodigd hedenKwalificatie van niveau 3 of gelijkwaardigGCE Geavanceerd niveauprofiel dat sterke prestaties toont bij een relevant onderwerp of een adequate prestatie bij meer dan één GCE-onderwerp.Een certificaat voor toegang tot hoger onderwijs uit... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toronto School of Management

Dit eenjarige Undergraduate Diploma geeft je de vaardigheden om te beginnen en te slagen in een carrière in gastvrijheid en toerisme. Geniet van 3% vroegboekkorting als u ... [+]

Diploma in Coöperatie voor gastvrijheid en toerismebeheer

Dit eenjarige Undergraduate Diploma geeft je de vaardigheden om te beginnen en te slagen in een carrière in gastvrijheid en toerisme. Geniet van 3% vroegboekkorting als u uw collegegeld volledig betaalt. Het programma richt zich op de meest actuele ontwikkelingen in de horeca, en helpt u om:

Ontwikkel professionele hotelcompetenties, zoals effectieve communicatievaardigheden, goede vaardigheden op het gebied van klantenservice, leiderschap en teamwerk, zodat u een kwalitatief hoogwaardig product of een uitstekende service aan uw klanten biedtKrijg toezicht op praktische werkervaring die rechtstreeks verband houdt met uw academische en carrièredoelenWord onmiddellijk effectief in de horeca- en toerismebranche door de principes en procedures van een reeks horecafuncties te begrijpen, inclusief operaties aan de receptie, huishouding en de productie van eten en drinkenCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]
Canada Toronto
November 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
NZMA

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naa ... [+]

80 weken

Dit 80 weken NZMA programma wordt aangeboden op Auckland Sylvia Park Campus in NZMA .

Wat zal ik leren?

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naar een hoger niveau wilt tillen en je wilt doorstromen naar management.

Programma-inhoud omvat:

De eerste helft van het programma bestaat uit klasgebaseerde modules, en in de tweede helft van het programma vergroot u de kennis en vaardigheden van uw hospitality-activiteiten door een voltijdse stage (geschiktheidseisen van toepassing) of campusgebaseerde modules.

Semester één:... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Auckland
April 2019
Voltijd
80 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Reeves College

Reeves College Hospitality Business Management van Reeves College leidt studenten op om niet alleen uit te blinken in communicatie en klantenservice, maar ook in verkoop- ... [+]

De gastvrijheid en toerisme-industrie in Canada blijven groeien, aangezien het land in 2013 een van de 10 populairste reisbestemmingen ter wereld was.

Reeves College Hospitality Business Management van Reeves College leidt studenten op om niet alleen uit te blinken in communicatie en klantenservice, maar ook in verkoop- en marketingstrategieën voor de horeca; eten en drinken; huishouding en personeelsbeheer; en meer. Studenten studeren af ​​met de hands-on training die ze nodig hebben om te slagen in deze diverse industrie waar ze kansen kunnen zoeken als hotel, logies, attracties of restaurantmanager.

[-]
Canada Calgary
September 2019
Voltijd
43 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
International Montreal Butler Academy

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard ... [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]

Canada Montreal
January 2020
Voltijd
13 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Suzhou Centennial College

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige ... [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie.

Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen.

Professionals in de industrie leiden uw cursussen Hotel Operations Management in hotelkamers op campus, evenals in een evenementencentrum en restaurant. Naast hands-on cursussen, neemt u ook deel aan een 14-weken bedrijfsplaatsplanning die u toelaat om werkelijke wereldervaring te krijgen. Deze programma functie zorgt ervoor dat je echt gewild bent voor werkgelegenheid bij afstuderen.... [-]

China Suzhou
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

In het eerste jaar van de BA in Hotel- en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieper ... [+]

Programma:

Jaar 1 van het BA Hotel

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle potentiële studenten.

Overzicht

In het eerste jaar van de BA in Hotel- en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieperiode van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een praktische betaalde trainingsperiode van 4- 6 maanden in de Zwitserse horeca.

BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. Sinds de accreditatie van de Diploma en Higher Diploma-programma's in Hospitality Management in 2003 door de Universiteit van Brighton, VK, hebben meer dan 1000 studenten met succes het Diploma-programma voltooid.... [-]

Zwitserland Luzern
April 2019
Voltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IMI International Management Institute Switzerland

Zwitsers federaal erkend diploma dat studie combineert met betaalde, praktische training. ... [+]

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de Zwitserse federale overheid, terwijl het trouw blijft aan de waarden die IMI een van de beste hospitality schools in de wereld van vandaag hebben gemaakt. Door praktische training te combineren met academische excellentie, willen we studenten helpen hun ware potentieel te realiseren.

De graad omvat drie jaar en bestaat elk uit een les van een semester van 22 weken gevolgd door een practicum semester ook van 22 weken. IMI leidt studenten op in eten en drinken, housekeeping en frontoffice en bereidt hen voor op managementfuncties in de horeca. Studenten hebben de mogelijkheid om taalvaardigheid te verwerven met professionele Engelse, Duitse en Franse lessen die gedurende het hele programma worden gegeven. Na voltooiing kunnen studenten een BA (Hons) volgen aan de Manchester Metropolitan University, Verenigd Koninkrijk.... [-]

Zwitserland Luzern
Open Inschrijving
Voltijd
3 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Centennial College

Het Hospitality - Hotel Operations Management-programma biedt u de zakelijke vaardigheden en het gedrevenheid om te werken op een breed scala van gebieden binnen deze vee ... [+]

Programma overzicht

Het Hospitality - Hotel Operations Management- programma biedt u de zakelijke vaardigheden en het gedrevenheid om te werken op een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie. Die gebieden omvatten het beheer van de receptie, huishoudelijke taken, beheer van voedsel en drank en personeelsplanning.

Professionele professionals zullen uw Hotel Operations Management-cursussen leiden in on-campus hotelsuites, maar ook in een evenementencentrum en een restaurant. Naast hands-on cursussen, neem je ook deel aan een 14-weken durende sectorveldplaatsing waarmee je echte ervaring opdoet. Dit college gastvrijheidsdiploma-functie zorgt ervoor dat je echt gewild bent voor de baan bij het afstuderen.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian College of Applied Education

Gedurende het Diploma van Hospitality vind je jezelf in verschillende leeromgevingen met inbegrip van onze volledig uitgeruste training bar en het restaurant, 'real life' ... [+]

1 jaar Full Time; Deze cursus is ook beschikbaar Part time

Planning en uitvoering staan ​​voorop en dit programma heeft een sterke focus op management vaardigheden met een gerichte aanpak diensten geldt dit direct aan de brede bedrijfsvoering van internationale hotels en resorts.

De horeca is snel-faced en snel groeiende. Met een tekort aan vaardigheden in de hele industrie is dit de perfecte tijd om te studeren en krijgen de vaardigheden die nodig zijn om een ​​voorspoedige carrière te beginnen.

Gedurende het Diploma van Hospitality vind je jezelf in verschillende leeromgevingen met inbegrip van onze volledig uitgeruste training bar en het restaurant, 'real life' stage en onze training hotel front. Het Diploma van Hospitality integreert onderzoek met nationaal geregistreerde beroepsonderwijs eenheden u te voorzien van de vaardigheden en kennis te gedijen in de horeca.... [-]

Australië Perth
January 2020
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Durham College

Maak deel uit van een van de snelstgroeiende industriesegmenten ter wereld. Hotels, resorts, restaurants, cruiseschepen, casino's, uitgaansgelegenheden en conferentiecent ... [+]

Maak deel uit van een van de snelstgroeiende industriesegmenten ter wereld. Hotels, resorts, restaurants, cruiseschepen, casino's, uitgaansgelegenheden en conferentiecentra profiteren allemaal van een toenemend aantal reizigers uit de hele wereld. Leer de essentiële operationele vaardigheden en managementtechnieken die werkgevers waarderen in deze levendige onderneming. Verken de diverse loopbaantrajecten die voor u beschikbaar zijn, terwijl u uw passie voor klantenservice en excellente zakelijke hospitalityactiviteiten ontketent. De wereld van accommodatie, eten en drinken, reizen en toerisme is aan jou om te ontdekken.

Het programma richt zich op het management van hotel-, restaurant- en toeristische ondernemingen en is bedoeld om u een grondige basis te bieden van de professionele vaardigheden die vereist zijn om een carrière in deze sectoren te beginnen. Gezien de praktische aard van de horeca, zijn alle cursussen ontworpen om u actieve leermogelijkheden te bieden, waaronder laboratoria voor het bereiden van eten en drinken en service en receptiemedewerkers, evenals talrijke casestudy's en simulatie-oefeningen. Gebouwd op drie hoofdthema's - winstgevend bedrijfsbeheer, voorbeeldige klantenservice en waardering voor duurzame methoden van hospitality management - zal elke cursus u meenemen op een verkenning van de verschillende zakelijke aspecten van de horecabranche, waaronder:... [-]

Canada Whitby
September 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ABC Access Business College

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden van een hospitality-functie. Managers van horecadiensten plannen, organiseren, leiden, controleren ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden van een hospitality-functie. Managers van horecadiensten plannen, organiseren, leiden, controleren en evalueren de werking van een logiesverstrekkende instelling of van een afdeling binnen een dergelijke vestiging. Ze zijn in dienst van hotels, motels, resorts, studentenresidenties en andere logiesverstrekkende bedrijven, of ze kunnen als zelfstandige werken.

Admissions CriteriaGraad 12 of gelijkwaardigVolwassen studentAfstudeercriteriaEen minimum eindcijfer van 60E in totaalGemiddeld 60%WerkgelegenheidCafetaria, VoedseldienstenKantine, cateringLeidinggevendeReceptieBed and Breakfast OperatorReserveringenTourist Home OperatorGuest-House OperatorSeizoengebonden ResortFacility OperationsGezondheidszorgKleinhandelConference / Banquet OrganizerHuishoudoperaties beherenRestaurant en eten serviceAccommodatiedienstenVerkoop, marketing en reclameAccommodatie, eten en recreatieve diensten... [-]
Canada Toronto
September 2019
Voltijd
36 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Leer om te werken als junior of stagiair horeca manager, leidinggevende of teamleider in een heel scala van horeca en sectoren. ... [+]

doel programma

Dit programma zal uitgebreide kennis, vaardigheden en normen van de beroepspraktijk van belang zijn voor de gastvrijheid operaties die ondersteuning vast te stellen en het vertrouwen van de klant en de dienstverlening te verbeteren. Na afloop van dit programma, kan afgestudeerden junior-level management of leidinggevende rollen na te streven in de horeca, uit te brengen of verdere studie in de horeca of toerisme gerelateerde disciplines.

Award informatie

Om de toekenning van de Nieuw-Zeelandse Diploma in Hospitality Management (niveau 5) te bereiken, moeten de studenten een totaal van 120 studiepunten passeren.

Kennis en vaardigheden die je zal winnen

Afgestudeerden zullen de vaardigheden, kennis en attributen in staat zijn om:... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
March 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
CDI College

Het Hospitality Business Management-programma op het CDI College introduceert studenten om carrièremogelijkheden te bieden op het gebied van hotels en op het gebied van e ... [+]

Het Hospitality Business Management-programma op het CDI College introduceert studenten om carrièremogelijkheden te bieden op het gebied van hotels en op het gebied van eten en drinken. Afgestudeerden kunnen lokaal en in het buitenland werken in restaurants en hotels als managers, supervisors en andere belangrijke functies in hospitality management.

Het programma bevat ook een stageplaats, waardoor studenten on-the-job ervaring opdoen voordat ze afstuderen.

[-]
Canada Winnipeg Calgary Edmonton Red Deer  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands