Diploma Programma in Guatemala

Beste Diploma Programma's in Guatemala 2019

Master

Een diploma is een document dat wijst op een student daadwerkelijk afgerond nauwe studie van een bepaald gebied, onderwerp of het gebied van studie. Diploma's worden meestal uitgereikt door academische instellingen en geven beheersing van een bepaald gebied of onderwerp.

Er zijn verschillende particuliere universiteiten die kan worden gevonden in Guatemala. Ondanks dit, het heeft nog steeds een van de laagste niveaus geletterdheid in heel Centraal-Amerika. Wie op zoek is om te studeren in dit land kan zijn dat een hogere collegegeld te betalen als gevolg van de privatisering van de school systemen.

Diploma Programma's in Guatemala

Lees meer

Technicus universiteitsbestuur protocol en internationale dienst

Universidad Galileo
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar February 2019 Guatemala Guatemala-Stad +1 more

Technisch Management Protocol, en de International Service heeft een looptijd van twee jaar, verdeeld in acht kwartalen, twee-jarige opleiding in Diplomatie en Internationale Betrekkingen. [+]

over

Technisch Management Protocol, en de International Service heeft een looptijd van twee jaar, verdeeld in acht kwartalen, twee-jarige opleiding in Diplomatie en Internationale Betrekkingen.

DOELSTELLINGEN

Bereid professionals met de vaardigheden om succesvol deel te nemen aan een activiteit waarbij, institutionele, zakelijke relaties van de staat en de internationale organisaties en hun filialen op het gebied van protocol en internationale service management vaardigheden.

PENSUM

EERSTE JAAR

1ste cyclus

LEIDERSCHAP INTRODUCTIE VAN PROTOCOL en ceremoniële DIPLOMATIEKE INTERNATIONAL HOGE PRESTATIES COMMUNICATIE EN EFFICIËNT

2ND cyclus... [-]