Diploma Programma in Guatemala

Beste Diploma Programma's in Guatemala 2018/2019

Master

Diploma's worden gegeven aan degenen die een opleiding in een technische school of community college te voltooien. Een gespecialiseerd onderwerp moet worden bestudeerd om een ​​diploma te verdienen. De meeste studenten gaan op betere banen en hoger onderwijs als ze verdienen hun diploma.

Er zijn verschillende particuliere universiteiten die kan worden gevonden in Guatemala. Ondanks dit, het heeft nog steeds een van de laagste niveaus geletterdheid in heel Centraal-Amerika. Wie op zoek is om te studeren in dit land kan zijn dat een hogere collegegeld te betalen als gevolg van de privatisering van de school systemen.

Diploma Programma's in Guatemala

Lees meer

Technicus universiteitsbestuur protocol en internationale dienst

Universidad Galileo
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Guatemala Guatemala-Stad +1 more

Technisch Management Protocol, en de International Service heeft een looptijd van twee jaar, verdeeld in acht kwartalen, twee-jarige opleiding in Diplomatie en Internationale Betrekkingen. [+]

over

Technisch Management Protocol, en de International Service heeft een looptijd van twee jaar, verdeeld in acht kwartalen, twee-jarige opleiding in Diplomatie en Internationale Betrekkingen.

DOELSTELLINGEN

Bereid professionals met de vaardigheden om succesvol deel te nemen aan een activiteit waarbij, institutionele, zakelijke relaties van de staat en de internationale organisaties en hun filialen op het gebied van protocol en internationale service management vaardigheden.

PENSUM

EERSTE JAAR

1ste cyclus

LEIDERSCHAP INTRODUCTIE VAN PROTOCOL en ceremoniële DIPLOMATIEKE INTERNATIONAL HOGE PRESTATIES COMMUNICATIE EN EFFICIËNT

2ND cyclus... [-]