Diploma in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika

Beste Diploma Programma's in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika 2018/2019

Geesteswetenschappen Studies

Individuen op zoek naar hun carrière mogelijkheden na de middelbare school te verbreden kan een diploma op een bepaald gebied te verkrijgen. Deze programma's doorgaans niet nodig algemeen onderwijs klassen, zodat ze ook een kortere tijd in beslag.

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Diploma in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika

Lees meer

Diploma Management in Digital Transformation

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 112 uur November 2018 Mexico Monterrey Buenavista Santa Fe Oaxaca +4 more

Algemene doelstelling: ontwikkeling van de capaciteiten van leidinggevenden van organisaties van alle soorten, maten en industrieën om effectief het uitdagende digitale transformatieproces te kunnen leiden dat hun organisaties nodig hebben. Bereid de leidinggevenden voor op de noodzakelijke transformaties in termen van strategie, talenten en werkwijzen, zodat ze, gebaseerd op het efficiënte gebruik van technologie, de prestaties of reikwijdte van hetzelfde radicaal uitbreiden. [+]

Algemene doelstelling:

Ontwikkel de capaciteiten van leidinggevenden van organisaties van alle soorten, grootten en industrieën om effectief het uitdagende proces van digitale transformatie te leiden dat hun organisaties nodig hebben.

Bereid de leidinggevenden voor op de noodzakelijke transformaties in termen van strategie, talenten en werkwijzen, zodat ze, gebaseerd op het efficiënte gebruik van technologie, de prestaties of reikwijdte van hetzelfde radicaal uitbreiden.

voordeel:Het ontwikkelen van een digitale strategie om het concurrentievoordeel te vergroten van uw bedrijf en zijn concurrentiepositie.Pas organisatiestructuren en operationele praktijken om te profiteren van de digitale kansen en bedreigingen te verminderen.Herken de nieuwe digitale technologieën die het bedrijf of de industrie zal beïnvloeden, zowel intern als naar de markt.Identificeren van nieuwe producten en diensten die worden ontwikkeld of nieuwe markten die kan worden geraadpleegd via de uitvoering van bepaalde digitale technologieën.Het leiden van een effectieve digitale transformatieproces naar digitale kansen die zich voordoen aan te pakken.Gericht op:... [-]