Filter
Diploma
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Diploma Programma's in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika 2019

Individuen op zoek naar hun carrière mogelijkheden na de middelbare school te verbreden kan een diploma op een bepaald gebied te verkrijgen. Deze programma's doorgaans niet nodig algemeen onderwijs klassen, zodat ze ook een kortere tijd in beslag.

Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen is een gevarieerd gebied van onderzoek dat studenten kunnen voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in een enorm scala aan industrieën. Degenen die willen werken in de sociale dienstverlening, onderwijs of een carrière met betrekking tot de kunsten kunnen profiteren van zich te concentreren op dit gebied.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Diploma in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Noord-Amerika

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om de managementvaardigheden van organisaties van alle soorten, grootten en industrieën te ontwikkelen, zodat u effectief het uitdagende dig ... [+]

objectief

Ontwikkel de managementniveau-mogelijkheden van organisaties van alle soorten, grootten en industrieën, zodat u effectief het uitdagende digitale transformatieproces dat nodig is, leidt. Bereid jezelf voor op de nodige transformaties in strategie, talenten en werkwijzen, zodat je door het efficiënte gebruik van technologie de prestaties of reikwijdte ervan radicaal kunt uitbreiden.

Voordelen van het programmaJe ontwikkelt een digitale strategie die de concurrentievoordelen van je bedrijf en je concurrentiepositie zal vergroten.Aanpassen van organisatiestructuren en operationele werkwijzen om te profiteren van digitale kansen en bedreigingen te verminderen.U herkent de nieuwe digitale technologieën die van invloed zijn op het bedrijfsleven of de industrie, zowel intern als extern op de markt.U identificeert nieuwe producten en diensten die kunnen worden ontwikkeld of nieuwe markten die toegankelijk zijn via de implementatie van bepaalde digitale technologieën.U zult een effectief proces van digitale transformatie leiden om de digitale kansen die zich voordoen, aan te kunnen.Gericht op... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Puebla Santa Fe Querétaro  + 3 Meer
May 2019
Voltijd
Deeltijd
112 uur
Campus
Lees meer in Nederlands