Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Diploma Programma's in Forensische Wetenschappen 2019/2020

Diploma programma's bieden studenten zowel professionele en educatieve voordelen. Als een standaard, de meeste programma's te nemen van één tot twee jaar en geeft individuen gerichte curriculum en opleiding in het bijzonder vakgebieden.

Wat is een diploma in de forensische wetenschap? Een diploma in de forensische wetenschap geeft studenten de opleiding en vaardigheden voor gebruik in het strafrecht, wetshandhaving of onderzoeksinstellingen. Met een bijzondere nadruk op onderzoek van de misdaadscène, kunnen mensen verwachten dat het geven van instructie te ontvangen in de forensische biologie en chemie, strafrecht en de wet, en de forensische theorie en praktijk. Een essentieel onderdeel van de meeste programma's zullen zich ook concentreren op de praktische opsporingsmethoden, zoals het verzamelen van bewijzen en fotografie. Studenten in veel van deze programma's krijgen een combinatie van lezingen, practica en hands-on praktijk.

De voordelen van deze vorm van onderwijs zijn divers en langdurig.Essentiële kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden opgedaan via instructies zijn van toepassing op zowel de openbare en privé-leven. Studenten zullen voortbouwen op eerdere interesse in de rechtshandhaving om een ​​carrière te beginnen in plichtsgetrouw dienstbaarheid aan het publiek.

Afhankelijk van uw keuze van de onderwijsinstelling, zullen de kosten variëren. Zowel de locatie en de inhoud en de duur van het curriculum invloed kosten. Neem contact op met de administratieve kantoren rechtstreeks vragen stellen over de financiële verplichtingen en mogelijke hulp.

Carrières in overvloed over de hele wereld in de forensische wetenschappen. Het verkrijgen van dit diploma kan gewoon het ding nodig is om studenten voor te bereiden op functies als politieagent of ambtenaar, fraude onderzoeker, onderzoeker van de misdaadscène en andere mogelijkheden binnen de rechtshandhaving en het strafrechtelijk systeem. Carrières op lange termijn zijn frequent in forensics met mogelijkheden om door te stromen naar hogere posities door ervaring en / of voortgezet onderwijs.

Vanwege de grote vraag naar professionals in het veld, vele diploma's zijn beschikbaar over de hele wereld op dit gebied van de studie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Forensische Wetenschappen

City and Islington College

Deze unieke Crime Scene Investigation natuurlijk (CSI) bereidt je voor op een reeks van loopbanen in de rechtshandhaving, het strafrechtelijk systeem en het laboratorium ... [+]

FDSC Crime Scene en Forensisch Onderzoek

Centre: TNW

Student Type: Volwassenen (19+) Higher Education Deze unieke Crime Scene Investigation natuurlijk (CSI) bereidt je voor op een reeks van loopbanen in de rechtshandhaving, het strafrechtelijk systeem en het laboratorium op basis van beroepen, met inbegrip van als een Scene of Crime Officer (SOCO) of een politie Officer.

Het verzorgen van opleidingen in de meest up-to-date methoden van delict forensische theorie en praktijk, deze cursus biedt de vaardigheden werkgevers de vraag.

Het bevat praktische practica, alsook de mogelijkheid om deel te nemen in het veld oefeningen, rollenspel scenario's met de politie personeel en forensische projecten, waaronder het verkrijgen van forensisch bewijs en presenteren in een rechtbank.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Forensics is een zeer interessant gebied, zoals blijkt uit de populaire tv-programma's deze dagen. Hieronder zijn de modules die wrap up deze cursus. ... [+]

Opzet van de cursus: What You Will Cover

Forensics is een zeer interessant gebied, zoals blijkt uit de populaire tv-programma's deze dagen. Hieronder zijn de modules die wrap up deze cursus.

Course Units Het ontwikkelen van vaardigheden in Observeren Onderzoek van een Crime Scene en Onderzoek van Bewijzen Studie van haar, vezels en weefsels DNA Profiling, Fingerprinting en Spat van het bloed Pollen en Spore Examination Toxicologie en identificeren van drugs Het analyseren van Handschrift, valsheid in geschrifte en Vervalsingen Manner, Betekenis, Mechanisme en Time of Death bodemonderzoek forensische Antropologie Glass Evidence Casts en Impressions Tool Marks Ballistiek Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands