Diploma Programma in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika

Top Diploma Programma's in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika 2018

Food and Beverage Studies

Een diploma is een leerprestaties uitgereikt door academische instellingen, dat aangeeft dat een persoon daadwerkelijk is voltooid vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of in het veld. Diploma's variëren in lengte, inhoud en prijs.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Diploma Programma in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika

Lees meer

Internationaal Diploma In Brouwtechnologie

Siebel Institute of Technology
Campus Voltijd 12 weken August 2018 Verenigde Staten Chicago Duitsland München +2 more

Het International Diploma in Brewing Technology-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun loopbaan door een praktische toepassing van brouwen. [+]

Het International Diploma in Brewing Technology-programma met twee campussen bereidt afgestudeerden voor op hun loopbaan door een praktische toepassing van brouwen. Dit 12 weken durende programma bestaat uit segmenten, onderverdeeld in modules van één tot drie weken, waarbij elke module is gespecialiseerd in een bepaald gebied van brouwtechnologie. De inhoud behandelt problemen bij het brouwen vanuit een internationaal perspectief en biedt een diepte aan ervaring die niet beschikbaar is via een andere instelling. Het diplomaprogramma begint met 7 weken brouwtheorie en zakelijke aangelegenheden op onze Siebel Institute-campus in Chicago. Studenten bouwen een goed begrip van de wetenschappen en technologieën die worden gebruikt in brouwerijen van alle groottes. Nadat de modules van Chicago zijn voltooid, reizen de studenten vervolgens naar de Doemens Academie in München, Duitsland, waar ze de kennis die is opgedaan tijdens hun eerste 7 weken studie toepassen in de praktische brouwomgeving bij Doemens. Studenten nemen ook deel aan geavanceerde brouwtheorie training tijdens Doemens, inclusief presentaties over brouwtechnieken die worden gebruikt bij het creëren van authentieke Duitse bierstijlen. Ten slotte reizen studenten op de European Study Tour naar brouwerijen en leveranciers van brouwerijen, en leren ze hoe de informatie die ze hebben opgedaan in het Diploma-programma wordt gebruikt in real-world brouwomgevingen. Tijdens de 12 weken van het WBA-diplomaprogramma krijgen studenten een echt internationaal perspectief op brouwtechnieken en -technologieën.... [-]


Diploma in Culinary Management

Confederation College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Thunder Bay

[+]

Ze werken in enkele van de beste restaurants en hotels in Toronto, Vancouver, Parijs, Hong Kong, New York, Rio de Janeiro, Rome en zowat elke grote stad in de wereld.

Coöp-stages in restaurants, hotels en instellingen bieden u praktijkervaring op dit gebied Praktisch leren in verschillende omgevingen, waaronder dineren op de campus CU 125 Basic Food Theory I (2 uur per week) CU 130 bak- en gebakskunsten I (4 uur per week) CU 240 Introductie tot Dining Room Service (4 uur per week) CU 245 Menu-planning voor Profitability II (2 uur per week)

Semester 3 - 25 uur

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 uur per week) CU 325 Internationale keuken verkennen (3 uur per week) GE 080 Foods of the Americas (3 uur per week) ... [-]

Wijn Diploma

Le Cordon Bleu Mexico
Campus Voltijd January 2019 Mexico Buenavista Mexicali

De student krijgt een volledige cursus in de wereld van de wijn. Nora Grillone ons om te weten, te begrijpen, en te genieten van het drinken van wijn, het nemen van de ingewikkelde en het maken van iets formele en eenvoudig, mooi en gemakkelijk om te genieten. [+]

Wijn Diploma

Al onze programma's en cursussen worden gegeven in Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.

School cycli voor dit certificaat zijn in januari, april en augustus.

Deze cursus is verdeeld in drie niveaus: (i) Basic, (ii) Intermediate en (iii) Superior. De student krijgt een volledige cursus in de wereld van de wijn. Nora Grillone ons om te weten, te begrijpen, en te genieten van het drinken van wijn, het nemen van de ingewikkelde en het maken van iets formele en eenvoudig, mooi en gemakkelijk om te genieten.

Tijdens de drie niveaus van het programma vindt u de oorsprong van wijn uit verschillende regio's van de wereld te ontdekken, zul je meer ervaring en proeverij technieken te krijgen en je leert om wijn te koppelen met verschillende soorten zout en zoet voedsel.... [-]


Dual Diploma Hotel En Food & Beverage Beheer + Betaalde Co-op

Executive Hotel Management College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

De Dual Hotel / Food & Beverage Management Program is intensief en uitgebreid. Voortbouwend op de basis die is gelegd in het programma van een jaar. In de ruimte van twee jaar, zullen de studenten in totaal 16 cursussen te voltooien, op basis van het curriculum door het Onderwijsinstituut van American Hotel and Lodging Association, die hen in staat om de kennis op te doen en de vaardigheden die nodig zijn in zowel het hotel en Voedselkwaliteit & Beverage management. [+]

De Dual Hotel / Food & Beverage Management Program is intensief en uitgebreid. Voortbouwend op de basis die is gelegd in het programma van een jaar. In de ruimte van twee jaar, zullen de studenten in totaal 16 cursussen te voltooien, op basis van het curriculum door het Onderwijsinstituut van American Hotel and Lodging Association, die hen in staat om de kennis op te doen en de vaardigheden die nodig zijn in zowel het hotel en Voedselkwaliteit & Beverage management. De cursussen worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs, elk met meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Carrièrekans

Onze studenten komen in aanmerking voor de CHA, Certified Hotel Administrator dat is de hoogste titel in het veld gaan Werken over de hele wereld, in Hotels, Cruises, Resorts als eigenaar of manager - Instap salaris $ 35.000 met eindeloze mogelijkheden Directe weg om te werken voor 5 Diamonds Hotelketen Directe overdracht naar Master Degree in Europa en Noord-Amerika Studenten verdient tijdens hun werk Immersion tussen de $ 1.500 tot $ 2.500 per maand ... [-]

Grand Diplôme - Koken En Bakken

Le Cordon Bleu Mexico
Campus Voltijd January 2019 Mexico Buenavista Mexicali

De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaten [+]

Grote Diplôme®

De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaat, Intermediate en Advanced) en het Diploma in Pastry (Certified Basic, Intermediair en Superior)

Methodologie

De theoretische en praktische onderwijs van Le Cordon Bleu is de meest complete want het combineert demonstraties door chefs met practica.

Demonstratie lessen worden gegeven in speciaal ingerichte kamers met schuine spiegels, monitors aangesloten op een systeem van videocamera's en alle nodige maatregelen om te observeren in detail het werk en de technieken die worden gebruikt door Professor chef team.... [-]


Diploma Van Pâtisserie

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd 33 weken June 2019 Canada Ottawa

Advance via basis, intermediair en superieur niveau van het pâtisserie programma en verdien een diploma dat wereldwijd erkend wordt. [+]

diplôme de pâtisserie

Advance via basis, intermediair en superieur niveau van het pâtisserie programma en verdien een diploma dat wereldwijd erkend wordt.

Begin met uw reis met basisdeegjes en gebakjescrèmes en ga verder naar decoratieve technieken, restaurant en bevroren desserts en gespecialiseerde chocolade- en suikerwerk.

Pâtisserie de Base

Een uitgebreide introductie van de gebakkunsten - de bereiding en de veelzijdigheid van basisdeeg, crèmes en vullingen; Traditionele taarten, basisdecoratie en afwerking; En de Franse banketterminologie.

Pâtisserie Intermédiare

Een verfijning van basistechnieken met een inleiding tot chocolade tempering, dipping en decoratieve technieken; Caramel en nougatine methoden, en meer geavanceerde preparaten van restaurant-stijl desserts.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd 33 weken June 2019 Canada Ottawa

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en kennis van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. [+]

Diplôme de Cuisine

Ga door op basisniveau, gemiddeld en hoger niveau van keuken en verdien een diploma dat wordt verwelkomd in 's werelds beste keukens.

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en het begrip van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. Deze methoden kunnen worden toegepast op elke stijl van keuken.

Cuisine de Base

Een uitgebreide kennismaking met de Franse keuken met klassieke keukenvaardigheden en -technieken - bediening en verzorging van het mes, hygiëne en sanitaire voorzieningen, klassieke mesbesnoeiingen, kookmethodes, voedselbereiding, mise-en-place, smaaktraining en culinaire terminologie.... [-]


Diploma Bij Het Bakken En Gebak Kunst

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. [+]

Het volledige professionele

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. Voor deze mensen, de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver biedt het Culinary Arts & Restaurant Ownership geavanceerde diploma programma.

Het programma begint met elementaire culinaire vaardigheden en zich ontwikkelt tot geavanceerde voedsel technieken, garnering, en presentatie. Tijdens de hands-on productie, worden de studenten blootgesteld aan speciale producten en produceren, evenals de vaardigheden en technieken van het bakken en gebak kunst. Internationaal, Aziatisch, klassieke Franse en Noord-Amerikaanse regionale keuken hulp round-out van de student kennis van de culinaire wereld. Als ze de kans om hun vaardigheden aan te scherpen en krijgen een solide basis in de culinaire en bakken en gebak kunst, kunnen leerlingen doorstromen naar leidinggevende en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]


Diploma In Ondernemerschap & Restaurant Ownership

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

Misschien denk je dat je hebt wat er nodig is om een ​​eetkamer operatie te beheren of uitvoeren van een drukke keuken, maar u wilt de juiste opleiding te krijgen voordat je de sprong te maken. Of misschien heb je altijd al wilde een top restaurant, maar wil de foodservice-industrie te begrijpen van binnen naar buiten. [+]

DE ACTIVITEITEN VAN DINING

Misschien denk je dat je hebt wat er nodig is om een ​​eetkamer operatie te beheren of uitvoeren van een drukke keuken, maar u wilt de juiste opleiding te krijgen voordat je de sprong te maken. Of misschien heb je altijd al wilde een top restaurant, maar wil de foodservice-industrie te begrijpen van binnen naar buiten. Hoe dan ook, in het Entrepreneurship & Restaurant Ownership diploma programma op de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, heeft u de mogelijkheid om die bevoegd zijn op de vastgestelde prioriteiten van de foodservice-industrie: communicatie, training, leiderschap, management, human resources, technologie, boekhouding, marketing en customer relations.... [-]


Diploma In De Culinaire Kunsten

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en ethische waarden die nodig zijn om te overleven en gedijen in de snel veranderende culinair, restaurant en catering beroepen worden. [+]

FOOD is niet alleen wat je eet

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en ethische waarden die nodig zijn om te overleven en gedijen in de snel veranderende culinair, restaurant en catering beroepen worden. Ervaren professionals uit de industrie ernaar streven hun kennis en up-to-date technische inzicht te geven aan hun leerlingen, en het curriculum is sterk afhankelijk van de daadwerkelijke deelname aan projecten die praktische en technische in omvang zijn.

Voor u, eten is niet alleen wat je eet. Het is ergens tussen hoe je je creativiteit en wie je bent als persoon uit te drukken. En op een moment dat culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, de industrie heeft behoefte aan mensen zoals jij. In ons Culinary Arts opleidingen, wordt u ondergedompeld in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de echte wereld als het wordt. Werken in een moderne, professionele keuken, kunt u slijpen uw kookkunsten als u zich richten op het leren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consumenten-en werkgevers-willen leveren en te verwachten. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal alles wat je hebt te nemen. Maar het kan leiden tot een carrière waarin je doet wat je van houdt.... [-]


Diploma In De Horeca & Restaurant Business Management

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

Tijdens de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, begrijpen we dat de communicatie tussen alle spelers in de business - in de keuken en aan de voorkant van het huis - houdt alles soepel verloopt en draagt ​​bij aan het succes van elke culinaire onderneming. [+]

WAAR GASPITALITEIT EN CULINARY MEET

'S werelds meest vermaarde restaurants bouwen hun reputatie op de mogelijkheid om de verwachtingen van de klant en de vraag naar service, kwaliteit, voeding, diversiteit van het product, en smaak te voldoen. Tijdens de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, begrijpen we dat de communicatie tussen alle spelers in de business - in de keuken en aan de voorkant van het huis - houdt alles soepel verloopt en draagt ​​bij aan het succes van elke culinaire onderneming.

Wanneer u een nieuw restaurant te proberen, het is niet alleen over het blussen van uw eetlust. Het is een ervaring. U geniet het allemaal in, vanaf het voorgerecht aan de sfeer. En je komt weg met uw eigen gedachten over hoe het beter te maken. Er is een plaats in de voedings- en drankenindustrie voor iemand met je passie-en een intens verlangen om te slagen. De huidige werkgevers zijn op zoek naar mensen die iets nieuws en onverwachts naar de tafel kan brengen. Als je je bent voor de uitdaging, onze Hospitality Food & Beverage Management diploma programma's zijn de plek om te beginnen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * wiens enige doel is om u te helpen een carrière beginnen waar je doet wat je van houdt.... [-]


Diploma In De Professionele Keuken

LaSalle College Montreal
Campus Voltijd September 2018 Canada Montreal

Het Professioneel Koken programma (DEP) is ontworpen voor creatieve, zelfstandige studenten met een sterke interesse in de keuken en gastronomie. [+]

Diploma in Professioneel Koken

Het Professioneel Koken programma (DEP) is ontworpen voor creatieve, zelfstandige studenten met een sterke interesse in de keuken en gastronomie.

Het is een uitstekende manier om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een stimulerende en veelbelovende carrière te verwerven. In feite is een gecertificeerde chef-kok is een uniek en kostbaar in een groot restaurant, hotel, cruise boot, ziekenhuis, andere zorginstelling of in de food service-industrie in het algemeen.

Tijdens hun opleiding zullen de studenten leren om voedsel te bereiden, passende kooktechnieken kiezen, organiseren en een keuken en het plan bepaalde menu's te beheren. Ten slotte, het college leert de afgestudeerden op basis van toepassingen kennis over gezonde en verantwoorde consumptie, dus ingraining ze met fundamenteel gezond en milieubewust waarden.... [-]


Diploma In Food Service Management

LaSalle College Montreal
Campus Voltijd September 2018 Canada Montreal

De Food Service Management intensief 2 jaar programma (DEC) is bedoeld voor studenten met een flair voor menselijke interactie en een verlangen om te werken in een internationale omgeving. [+]

Diploma in Food Service Management

De Food Service Management intensief 2 jaar programma (DEC) is bedoeld voor studenten met een flair voor menselijke interactie en een verlangen om te werken in een internationale omgeving.

Het traint professionals om een ​​bedrijf te beheren in de food service of restaurant business. Tijdens hun opleiding krijgen de studenten te ontwikkelen en toe te passen hun ondernemerschap, terwijl het leren over de vele facetten van de industrie.

De cursussen worden gegeven door professionals in het veld die nodig zijn kennis over te brengen aan studenten in gebieden zoals: menu planning, patronage en verkoop voorspelling, algemene arbeidsorganisatie en de handhaving van hygiëne, sanitaire en gezondheids-en veiligheidsregels en-voorschriften op de werkplek. Deze kennis zal afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om met succes op de arbeidsmarkt.... [-]


Diploma In De Culinaire Beheer (co-op)

Sault College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Sault Ste. Marie

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]


Centre Of Excellence In Wijneducatie En Butler-diploma Voor Kelderbeheer

International Montreal Butler Academy
Campus Voltijd 13 weken January 2019 Canada Montreal

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA. [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]