Filter
Diploma

Top 72 Diploma's in Food and Beverage Studies 2019

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, een carrière in de voedingsindustrie kan winstgevend en bevredigend zijn. Het verdienen van een diploma in eten en drinken studies is de perfecte manier om kick off uw college onderwijs en breken in een succesvolle carrière in een industrie die naar verwachting alleen maar blijven groeien in de komende tien jaar.

Wat is een diploma in voedsel en drank studies? Eten en Drinken studies kijken naar de horeca, met name bij de sectoren die eten serveren. De enige voorwaarde is meestal een middelbare school opleiding, en het programma duurt meestal ongeveer twee jaar. Studenten studeren gebieden als business management, accounting, ondernemingsrecht, voeding, grondbeginselen van het koken, fundamenten van het menselijk potentieel, en hosting vaardigheden.

Een diploma in voedsel en drank studies is perfect als een gateway-programma naar een hoger onderwijs. Studenten kunnen in staat zijn om werk te vinden na voltooiing van het programma of streven naar een hoger onderwijs door het bouwen off van de cursussen die zij reeds hebben afgerond.

De kosten van een eet- en drinkgelegenheden studies diploma verschilt afhankelijk van waar de studenten zich inschrijven en de lengte van het programma. Meestal studenten moeten enige factor in de kosten van het collegegeld en studieboeken, vooral als cursussen online worden genomen.

Sinds de voedsel- en drankenindustrie zal naar verwachting blijven groeien gedurende de komende tien jaar, de carrière vooruitzichten zijn goed met dit bijzondere diploma in de hand. Studenten die het programma afmaken in staat zijn om een ​​baan als food service managers, die een gemiddelde jaarsalaris rond $ 52.500 netten met ingang van mei 2012. Studenten kunnen ook in staat zijn om in te breken in een loopbaan als gastheren, gastvrouwen, servers en zelfs koks te vinden.

Onze directory herbergt tal van universiteiten, hogescholen en de handel scholen die programma's gericht op een diploma in voedsel en drank studies voorzien. Veel cursussen worden online aangeboden voor studenten die geïnteresseerd zijn in afstandsonderwijs.De aanvraagprocedure is vaak zo simpel als het invullen en indienen van een aanvraag bij de school van uw keuze. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

72 Results in Food and Beverage Studies

CAFA Wine School

CAFA Wine School Professional: - Franse training Franse en Franse wijn Professionele Franse en Franse professionele BTS Technologie voor wijn en sterke dranken Verkoop Pr ... [+]

1. Oprichting: Franse en Franse wijn / Frans en Frans

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionele cursus: Franse taal en Franse wijnregio]Fran ç ais Langue Etrangère et Vins de France

De cursus is rijk aan inhoud, niet alleen om de Franse taal te leren, maar ook om de basis van Franse wijn te leren: Bordeaux, Bourgondië, Elzas, Loire, Provence, Champagne en andere Franse wijngebieden; Maaltijd met wijn. Bieden stagemogelijkheden: je kunt oefenen in de vierdeurs stages in wijnhuizen, winkels, wijnkelders, restaurants, etc. Bereid u voor op toegang tot de Franse nationale sommelier Sommelier-certificering Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Frankrijk Bordeaux
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Bordeaux
        )

)
1
January 2019
Full-time
Part-time
9 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Ecole Lenôtre

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. ... [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A2)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Plaisir
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
March 2019
Full-time
23 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geef ... [+]

Diploma Programma's in Food and Beverage Studies. Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAMMA AANBIEDINGEN

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk biedt een geïntegreerd SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk van leren door middel van verkenning, nauwkeurig onderzoek en zelfreflectie. In elke klas benadrukken onze leraren de strategieën en processen die betrokken zijn bij leren en zelfgroei, en creëren ze een unieke gelegenheid om onze studenten voor te bereiden op het leven van nadenkend, creatief en vervullend leven in een snel veranderende samenleving. Bekijk hieronder ons huidige cursusaanbod.

DIPLOMA IN CULINAIR BEHEER

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geeft onze studenten de kans om hun unieke vaardigheden toe te passen en hun horizon te verruimen door iets nieuws te leren. Schiet op - er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze populaire klas!... [-]

Zwitserland Lenk
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Zwitserland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Lenk
        )

)
1
February 2019
Campus

Lees meer in Nederlands
Durham College

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel verkennen, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en ... [+]

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel ontdekken, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en je vaardigheden in de culinaire kunsten ontwikkelen, terwijl je waardevolle managementvaardigheden leert die je carrière naar een hoger niveau tillen. Er wordt veel aandacht besteed aan de lab- / keukentijd, waardoor studenten worden aangemoedigd om hun technieken en producten te ontwikkelen, waarvan ze er veel mee naar huis kunnen nemen en ervan kunnen genieten. Afgestudeerden zijn gewild bij een breed scala aan werkgevers vanwege hun unieke vaardigheden, waaronder ambachtelijk vlees snijden, kaasproductie, bakken, inblikken en conserveren.... [-]

Canada Whitby
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Whitby
        )

)
1
September 2019
Full-time
4 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëre ... [+]

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die optioneel kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken.

Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden of om te kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]

Spanje Barcelona
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Spanje
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Barcelona
        )

)
1
May 2019
Part-time
8 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School

Gecertificeerd door de Amerikaanse Culinaire Federatie (ACF) Hospitality Business en Culinary Arts school SWISSAM in de persoon van het hoofd van Culinary Arts-programma ... [+]

Waarom ACF Culinary Arts?Docenten van wereldklasse

De lessen worden geleid door een internationaal team van chef-koks van wereldklasse. Josef Fleissner (Oostenrijk) is het hoofd van het Culinary Arts-programma.

Internationale erkenningKookkunsten. Chef-kok Education is het enige culinaire programma in Rusland en CIS, geaccrediteerd door de American Culinary Federation (ACF).ACF is een professionele organisatie voor chefs en koks, opgericht in 1929 in New York City. Het is de culinaire leider in het aanbieden van educatieve middelen, training, stage en programmatische accreditatie ontworpen om professionele groei voor alle huidige en toekomstige chefs en banketbakkers te verbeteren. Bovendien heeft ACF het meest uitgebreide certificeringsprogramma voor koks.Wereldwijd erkend diploma... [-]
Rusland Sint Petersburg
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Rusland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sint Petersburg
        )

)
1
July 2019
Full-time
Part-time
2 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Israel

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteun ... [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]

Israël Tel Aviv
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Israël
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Tel Aviv
        )

)
1
July 2019
Full-time
6 - 12 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
The College of Naturopathic Medicine

De CNM Natural Chef is een 3-delige cursus die alles omvat wat je moet weten om een ​​succesvolle Natural ChefCNM Natural Chef te worden, van hoe het spijsverteringsproce ... [+]

CNM's Natural Chef Training

De CNM Natural Chef is een 3-delige cursus die alles omvat wat je moet weten om een ​​succesvolle CNM Natural Chef te worden, van hoe het spijsverteringsproces werkt, tot het bouwen van een culinaire carrière! De Natural Chef Training van CNM bestaat uit 420 uur aan levensveranderend onderwijs. Je moet dan een stage van 100 extra uren voltooien.

De Natural Chef Training van CNM is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van een maatschappij die steeds meer geïnteresseerd is in voeding die de gezondheid ondersteunt en bevordert.

CNM Natural Chef Studenten leren heerlijke gourmetmaaltijden bereiden die zich richten op voedingswaarde. Hele, biologische, verse en minimaal bewerkte voedingsmiddelen worden in het seizoen aangekocht. Omdat geen enkel voedingsschema geschikt is voor iedereen, leren we hoe geïndividualiseerd voedsel de gezondheid kan verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Ierland Dublin
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Verenigd Koninkrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Londen
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Ierland
        )

    [3] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Dublin
        )

)
1
September 2019
Part-time
9 - 12 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Paris

De cursus combineert instructie in beide gerechten en gebak disciplines. Geen enkele andere culinaire instelling biedt zoveel praktische cursussen onder chef toezicht. ... [+]

Le Grand Diplôme - Keuken en Pastry Kwalificatie

Le Grand Diplôme® is het meest uitgebreide programma in Franse culinaire onderwijs Aangeboden door Le Cordon Bleu. De cursus combineert instructie in beide Keuken en Gebak disciplines. Geen enkele andere culinaire instelling biedt zoveel praktische cursussen onder chef toezicht. Le Cordon Bleu is toegewijd om studenten met een hele reeks culinaire technieken en aan het ontwikkelen van hun eigen creativiteit en artistieke expressie. Deze cursussen bieden de mogelijkheid om het onder de knie Franse keuken en pastry technieken die vervolgens worden toegepast op andere keukens van de wereld.

De lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald. ... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
September 2019
Full-time
9 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
International Montreal Butler Academy

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard ... [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]

Canada Montreal
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Montreal
        )

)
1
January 2019
Full-time
13 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Sault College

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. ... [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sault Ste. Marie
        )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Australia

The Grand Diplôme wordt internationaal erkend als een van de meest prestigieuze culinaire kwalificaties Le Cordon Bleu's. Na het succesvol afronden van het basisonderwijs ... [+]

grand diplôme

The Grand Diplôme wordt internationaal erkend als een van de meest prestigieuze culinaire kwalificaties Le Cordon Bleu's. Na het succesvol afronden van het basisonderwijs, voortgezet en superieure certificaten voor zowel de keuken en de patisserie, en een praktische industrie plaatsing component, wordt u beloond met de felbegeerde Le Cordon Bleu Grote Diplôme.

In aanvulling op Le Cordon Bleu's Classic Franse modules, krijgt u ook Australische kwalificaties door middel van een uitgebreide, landelijk erkende reeks van certificaten en diploma's.

Je wordt beoordeeld door middel van praktische en theorie examens, klas en schriftelijke huiswerk activiteiten, gesimuleerde oefeningen en werken uitgevoerd tijdens de formele industrie plaatsingen.... [-]

Australië Melbourne Sydney
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Australië
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Melbourne
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sydney
        )

)
1
January 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
March 2019
Full-time
8 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu New Zealand

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te behee ... [+]

Overzicht

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te beheersen die nodig zijn om fijne keukengerechten te maken door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, en kennis te vergaren bij onze klassiek geschoolde chef-koks die ervaring hebben op hogere posities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren.

Onze keukenchefs leiden demonstraties om u te laten zien hoe u gerechten kunt bereiden volgens de hoogste professionele standaard. Je krijgt dan de taak om te repliceren wat je hebt gekregen in een van onze toegewijde keuken praktische keukens.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Nieuw-Zeeland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Wellington
        )

)
1
January 2019
Full-time
9 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Ecole Ritz Escoffier

Deze training bestaat uit 3 niveaus die zijn gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of ... [+]

Deze training bestaat uit 3 niveaus die zijn gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals.

Duur: 12 wekenAantal uren: 420 urenTarief: 25.400 € (BTW incl.)Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en moeten de middelbare school hebben voltooid.

Cursus uren

Maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Lunchpauze is inbegrepen.

Aan het einde van elk niveau krijgt de stagiair een certificaat in "Franse keuken" na een doorlopende beoordeling van hun werk en een succesvolle afronding van het praktijkexamen. Na het behalen van alle drie de certificaten krijgt de stagiair het Culinair Diploma van Ritz Escoffier.... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
April 2019
Full-time
12 weken
Campus

Lees meer in Nederlands