Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 57 Diploma's in Food and Beverage Studies 2019

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, een carrière in de voedingsindustrie kan winstgevend en bevredigend zijn. Het verdienen van een diploma in eten en drinken studies is de perfecte manier om kick off uw college onderwijs en breken in een succesvolle carrière in een industrie die naar verwachting alleen maar blijven groeien in de komende tien jaar.

Wat is een diploma in voedsel en drank studies? Eten en Drinken studies kijken naar de horeca, met name bij de sectoren die eten serveren. De enige voorwaarde is meestal een middelbare school opleiding, en het programma duurt meestal ongeveer twee jaar. Studenten studeren gebieden als business management, accounting, ondernemingsrecht, voeding, grondbeginselen van het koken, fundamenten van het menselijk potentieel, en hosting vaardigheden.

Een diploma in voedsel en drank studies is perfect als een gateway-programma naar een hoger onderwijs. Studenten kunnen in staat zijn om werk te vinden na voltooiing van het programma of streven naar een hoger onderwijs door het bouwen off van de cursussen die zij reeds hebben afgerond.

De kosten van een eet- en drinkgelegenheden studies diploma verschilt afhankelijk van waar de studenten zich inschrijven en de lengte van het programma. Meestal studenten moeten enige factor in de kosten van het collegegeld en studieboeken, vooral als cursussen online worden genomen.

Sinds de voedsel- en drankenindustrie zal naar verwachting blijven groeien gedurende de komende tien jaar, de carrière vooruitzichten zijn goed met dit bijzondere diploma in de hand. Studenten die het programma afmaken in staat zijn om een ​​baan als food service managers, die een gemiddelde jaarsalaris rond $ 52.500 netten met ingang van mei 2012. Studenten kunnen ook in staat zijn om in te breken in een loopbaan als gastheren, gastvrouwen, servers en zelfs koks te vinden.

Onze directory herbergt tal van universiteiten, hogescholen en de handel scholen die programma's gericht op een diploma in voedsel en drank studies voorzien. Veel cursussen worden online aangeboden voor studenten die geïnteresseerd zijn in afstandsonderwijs.De aanvraagprocedure is vaak zo simpel als het invullen en indienen van een aanvraag bij de school van uw keuze. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

57 Resultaten in Food and Beverage Studies

Ecole Lenôtre

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. ... [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau B1)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
September 2019
Voltijd
23 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAFA Wine School

CAFA Wine School Professional: - Franse training Franse en Franse wijn Professionele Franse en Franse professionele BTS Technologie voor wijn en sterke dranken Verkoop Pr ... [+]

1. Oprichting: Franse en Franse wijn / Frans en Frans

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionele cursus: Franse taal en Franse wijnregio]Fran ç ais Langue Etrangère et Vins de France

De cursus is rijk aan inhoud, niet alleen om de Franse taal te leren, maar ook om de basis van Franse wijn te leren: Bordeaux, Bourgondië, Elzas, Loire, Provence, Champagne en andere Franse wijngebieden; Maaltijd met wijn. Bieden stagemogelijkheden: je kunt oefenen in de vierdeurs stages in wijnhuizen, winkels, wijnkelders, restaurants, etc. Bereid u voor op toegang tot de Franse nationale sommelier Sommelier-certificering Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Frankrijk Bordeaux
September 2019
Voltijd
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëre ... [+]

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die optioneel kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken.

Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden of om te kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]

Spanje Barcelona
May 2019
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geef ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAMMA AANBIEDINGEN

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk biedt een geïntegreerd SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk van leren door middel van verkenning, nauwkeurig onderzoek en zelfreflectie. In elke klas benadrukken onze leraren de strategieën en processen die betrokken zijn bij leren en zelfgroei, en creëren ze een unieke gelegenheid om onze studenten voor te bereiden op het leven van nadenkend, creatief en vervullend leven in een snel veranderende samenleving. Bekijk hieronder ons huidige cursusaanbod.

DIPLOMA IN CULINAIR BEHEER

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geeft onze studenten de kans om hun unieke vaardigheden toe te passen en hun horizon te verruimen door iets nieuws te leren. Schiet op - er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze populaire klas!... [-]

Zwitserland Lenk
February 2020
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Israel

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteun ... [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]

Israël Tel Aviv
July 2019
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International Montreal Butler Academy

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard ... [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]

Canada Montreal
January 2020
Voltijd
13 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie tr ... [+]

Diploma Culinary Arts

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie training. Hoogtepunten van deze 1-jarige cursus zijn onder meer klassieke Europese kookmethodes, bezuinigingen, bouillons en sauzen als basissteen. De vaardigheden van Patisserie worden ontwikkeld via twee gespecialiseerde cursussen en de belangrijkste ingrediënten van de industrie voor voedselveiligheid en voeding worden gegeven als voorbereiding op de eerste industriële stage van de studenten.

BHMS Culinaire voorzieningen

BHMS heeft zijn culinaire faciliteiten geüpgraded en een nieuwe, ultramoderne trainingskeuken aan de bestaande productiekeuken toegevoegd. In deze stressvrije omgeving hebben culinaire studenten in elk jaar van het programma de kans om hun belangrijkste culinaire vaardigheden en competenties te verwerven en te oefenen voordat ze worden toegepast op een echte keukenomgeving voor voedselproductie.... [-]

Zwitserland Luzern
April 2019
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sault College

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. ... [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Durham College

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel verkennen, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en ... [+]

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel ontdekken, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en je vaardigheden in de culinaire kunsten ontwikkelen, terwijl je waardevolle managementvaardigheden leert die je carrière naar een hoger niveau tillen. Er wordt veel aandacht besteed aan de lab- / keukentijd, waardoor studenten worden aangemoedigd om hun technieken en producten te ontwikkelen, waarvan ze er veel mee naar huis kunnen nemen en ervan kunnen genieten. Afgestudeerden zijn gewild bij een breed scala aan werkgevers vanwege hun unieke vaardigheden, waaronder ambachtelijk vlees snijden, kaasproductie, bakken, inblikken en conserveren.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Upgrade uw professionele vaardigheden en verwerf complexe en moderne gebakstechnieken door een intensieve 2-maats geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juis ... [+]

Ben je altijd al dol geweest op het maken van gebak en vroeg je je af of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent?

Upgrade uw professionele vaardigheden en verkrijg complexe en moderne gebakstechnieken door middel van een intensieve, 2-maandelijkse geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juiste combinatie van smaken, texturen en vormen te beheersen om hoogwaardige gebakjes te creëren met uitgewerkte technieken. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans etablissement om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.... [-]

Frankrijk Yssingeaux
May 2019
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Montreal

De Food Service Management intensief 2 jaar programma (DEC) is bedoeld voor studenten met een flair voor menselijke interactie en een verlangen om te werken in een intern ... [+]

Diploma in Food Service Management

De Food Service Management intensief 2 jaar programma (DEC) is bedoeld voor studenten met een flair voor menselijke interactie en een verlangen om te werken in een internationale omgeving.

Het traint professionals om een ​​bedrijf te beheren in de food service of restaurant business. Tijdens hun opleiding krijgen de studenten te ontwikkelen en toe te passen hun ondernemerschap, terwijl het leren over de vele facetten van de industrie.

De cursussen worden gegeven door professionals in het veld die nodig zijn kennis over te brengen aan studenten in gebieden zoals: menu planning, patronage en verkoop voorspelling, algemene arbeidsorganisatie en de handhaving van hygiëne, sanitaire en gezondheids-en veiligheidsregels en-voorschriften op de werkplek. Deze kennis zal afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om met succes op de arbeidsmarkt.... [-]

Canada Montreal
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen. ... [+]

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen.

Onder leiding van een bekroond team van culinaire experts, is ons doel om afgestudeerden van goede kwaliteit te produceren die niet alleen overtuigd zijn van hun culinaire vaardigheden, maar ook vloeiend kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken en leiderschapskwaliteiten kunnen tonen die hun geloofwaardigheid in de horeca en foodservice zullen verbeteren. industrieën hier in Maleisië en wereldwijd.

Essentiële praktische ervaring zal worden opgedaan door een 20-weekse industriestage. Dit diploma is geaccrediteerd door Le Cordon Bleu en na de succesvolle afronding van het programma, worden afgestudeerden twee certificaten toegekend; een van Sunway University en een andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut op het gebied van culinaire kunsten en gastvrijheid.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en kennis van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. ... [+]

Diplôme de Cuisine

Ga door op basisniveau, gemiddeld en hoger niveau van keuken en verdien een diploma dat wordt verwelkomd in 's werelds beste keukens.

Gebruik de plaat als uw canvas en verwerf de kennis, discipline en het begrip van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent tot bloei brengen. Deze methoden kunnen worden toegepast op elke stijl van keuken.

Cuisine de Base

Een uitgebreide kennismaking met de Franse keuken met klassieke keukenvaardigheden en -technieken - bediening en verzorging van het mes, hygiëne en sanitaire voorzieningen, klassieke mesbesnoeiingen, kookmethodes, voedselbereiding, mise-en-place, smaaktraining en culinaire terminologie.... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een ... [+]

Keuken in al zijn essentie

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een globale aanpak vrijwel uitsluitend in de keuken, zullen de studenten de reeds bestaande bases, werk creativiteit, technische kennis en nieuwe trends met betrekking tot de gastronomie van vandaag te versterken.

Het programma is 5 maanden en compleet met optionele externe praktijken in de beste restaurants in ons Culinary Team.

DECIDE je eigen toekomst

Onze diploma's trainen veelzijdig, dynamisch en pro-actieve professionals. Mensen die willen leren, met gastronomische roeping en een winnende houding. CEU Cardenal Herrera University en Gasma u helpen door middel van een participatieve-praktische workshops, masterclasses, leren bezoeken en meer innovatieve en methodologie.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands