Diploma in Energiestudies

Top 9 Cursus Studies in Energiestudies 2018

Energiestudies

Diploma's bieden de student vele voordelen. Dit educatieve optie duurt meestal slechts een of twee jaar werk. Het programma levert een uitgebreide training met uitgebreide dekking van het onderwerp, vaak voor zeer complexe werkomgevingen. Klasse werk is meestal in evenwicht met kansen om te ontwikkelen en de vaardigheden die nodig zijn voor gerelateerde beroepen van toepassing.

Wat is een Diploma in Energy? Wat voor soort cursussen heeft dit programma in? Over de intense periode van een of twee jaar, studenten voor te bereiden op het werk in de energie-industrie. De specifieke onderwerpen kunnen onder meer de ontwikkeling van duurzame bronnen macht, hoe systemen die al verbetering in het gebruik, en het beleid rondom de productie en het gebruik van energie. Andere klassen kunnen zich richten op de sociale en ecologische gevolgen van energiegebruik, technische vraagstukken rond energie systemen, en de industrie economie.

De voordelen van het inschrijven in een diploma programma beginnen met de snelle progressie in de richting van de voltooiing.Andere voordelen voor studenten zijn de gerichte cursussen, de gelegenheid om hun het ontwikkelen van vaardigheden in praktijk gebracht onder begeleiding van getalenteerde professionals, en de academische aandacht voor bewegen in de richting van betaald werk.

Het collegegeld kosten en andere kosten die betrokken zijn bij het deelnemen aan een Diploma in Energy programma verschillen sterk tussen scholen. Dit geldt vooral als veel scholen zijn gevestigd over de hele wereld. Aankomende studenten moeten contact opnemen met de instellingen van hun keuze om meer gedetailleerde informatie te ontvangen.

De afgestudeerde van dit diploma programma heeft veel werkgelegenheid opties. Afgestudeerden kunnen werk te vinden op het gebied van hernieuwbare energie, als auditor van de energie-efficiëntie, of in een leidinggevende functie. Elektrische aannemers, architecten en professionals in verschillende technische functies kunnen allemaal profiteren van de toevoeging van dit diploma op hun bestaande referenties.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de diploma-programma van hun keuze door contact met de scholen die het programma. Gebruik de volgende informatie om de beste school mogelijkheden te ontdekken en contact informatie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Advanced Diploma In Renewable Energy - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Hernieuwbare energie is de energie die wordt verzameld uit verschillende hernieuwbare bronnen zoals zonlicht, wind, regen, getijden, golven en aardwarmte. Hernieuwbare energie wordt beschouwd als van nature aangevuld, wat betekent dat het milieuvriendelijk is. Dit kan ook helpen bij het besparen van energie voor de toekomst. Als u iemand bent die gepassioneerd is over het milieu, dan wilt u misschien overwegen om te leren over hernieuwbare energie. Je leert in deze cursus alles over hernieuwbare energie om mensen te helpen de energiekosten te verlagen en op de lange termijn de wereld een milieuvriendelijke plek te maken. [+]

Cursus Studies in Energiestudies. Voor wie is de koers bedoeld?Professionals die ervaring hebben met vernieuwing van energieBeginners die er belang bij hebben Renewal Energy te lerenToelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten kunnen op papier worden verkregen voor £ 39 of in pdf-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]

Diploma In Hernieuwbare Energie - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Ben je geïnspireerd om innovatieve producten te maken, maar nog steeds rekening te houden met de milieueffecten? Of wil je gewoon graag beginnen met het vernieuwen van de energiestrategie? Zo ja, dan is het Diploma in Renewal Energy perfect voor jou! Hernieuwbare energie is een type energie dat niet wordt verbruikt als het wordt gebruikt. In deze cursus leer je meer over hernieuwbare energie en wat zijn de soorten hernieuwbare energie. Je zult weten dat zonne-energie, windenergie, waterkracht en biobrandstof tot dit type behoren. Tijdens deze cursus leer je over de toekomst van deze hernieuwbare energieën. Bovendien krijgt u na deze cursus een goede kennis van het ontwikkelingsproces en het planningsproces bij het creëren van een nieuw product, rekening houdend met de milieueffecten. [+]

Voor wie is de koers bedoeld?Professionals die ervaring hebben met vernieuwing van energieBeginners die er belang bij hebben Renewal Energy te lerenToelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten zijn verkrijgbaar op papier of £ 39 of in PDF-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]

Diploma In Petroleum Engineering Voor Nonoil

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 120 uur March 2018 Mexico Oaxaca Villahermosa Campeche +3 more

Zorg voor deelnemers met een uitgebreide case om de rol van petroleum engineering in de exploratie, productie, transport, opslag en afzet van koolwaterstoffen in het kader van de uitdagingen van de wereld van vandaag en het bestaande wettelijke kader ons land visie. [+]

Duur 120 uur

Algemene doelstelling:

Zorg voor deelnemers met een uitgebreide case om de rol van petroleum engineering in de exploratie, productie, transport, opslag en afzet van koolwaterstoffen in het kader van de uitdagingen van de wereld van vandaag en het bestaande wettelijke kader ons land visie.

voordeel:

Zorg voor een uitgebreid overzicht aan diegenen die geïnteresseerd zijn in petroleum engineering, zonder dat specialisten op het gebied, in een gestructureerde en gemakkelijk.

Gericht op:

Afgestudeerden in Business Administration, proces ingenieurs, advocaten die gespecialiseerd zijn in de rechten van koolwaterstoffen.

voorwaarde:

voltooid bachelor

inhoud:

Module 1 Overzicht van het wettelijk kader van de olie-industrie (olie recht, inkomsten wet op de koolwaterstoffen en regelgeving)... [-]


Diploma In Efficiënt Gebruik Van Energie Voor De Industrie En De Implementatie Van Energie Management Systemen (ISO 50001: 2011)

Instituto Profesional IACC
Online Deeltijd 110 uur Open Inschrijving Chili Chili Online

Ondanks de rijkdom van hernieuwbare energiebronnen door de geografie, ons land staat voor grote energieproblemen, eerste niveau; energievoorziening steeds beperktere ondanks projecten betreft daar weer. De echte vraag toeneemt, maar de kosten van energie hoog is, toont duurzame groei na verloop van tijd, wat bijdraagt ​​aan de energie-matrix is ​​niet erg gediversifieerd. [+]

Duur: 110 uur cronológocas Bieden 100% online Beschrijving:

Ondanks de rijkdom van hernieuwbare energiebronnen door de geografie, ons land staat voor grote energieproblemen, eerste niveau; energievoorziening steeds beperktere ondanks projecten betreft daar weer. De echte vraag toeneemt, maar de kosten van energie hoog is, toont duurzame groei na verloop van tijd, wat bijdraagt ​​aan de energie-matrix is ​​niet erg gediversifieerd.

Deze energie-problemen hebben gevolgen voor de economische groei en het terugdringen van de investeringsprojecten die direct van invloed industriële productiviteit.

Diploma in een efficiënter energiegebruik van Industrie en de uitvoering van Energy Management Systems (ISO 50001: 2011), heeft als doel om zich te specialiseren en bieden tools waarmee professionals en technici in het industriegebied en energie om de toestand van de efficiency te diagnosticeren energie van een organisatie voorstellen die gericht zijn op verbetering van de efficiëntie niveaus van energieverbruik van een organisatie volgens de geldende voorschriften, in aanvulling op te leiden, te plannen en uit te voeren energiebeheer modellen gebaseerd op de ISO 50001-standaard oplossingen.... [-]


Advanced Diploma In Renewable Energy - CPD

iStudy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Genereer zoveel energie als u nodig heeft uit hernieuwbare bronnen De huidige moderne wereld streeft voortdurend naar manieren om de energieproductie te verhogen en tegelijkertijd de vervuiling tot een minimum te beperken. Ze kijken ook naar onbeperkte energiebronnen, zodat deze ook op de lange termijn kunnen worden gebruikt voor energieproductie. Daarom is hernieuwbare energie zo cruciaal voor de ontwikkeling van onze wereld. Dus waarom wachten, neem deze cursus en krijg je kennis over hernieuwbare energie. Hernieuwbare energie wordt gegenereerd uit natuurlijke bronnen zoals de zon, wind en water, met behulp van technologie die ervoor zorgt dat de energievoorraden op natuurlijke wijze worden bijgevuld. Hernieuwbare energie wordt beschouwd als van nature aangevuld, wat betekent dat het milieuvriendelijk is. Dit kan ook helpen bij het besparen van energie voor de toekomst. Hernieuwbare energiebronnen bestaan ​​in grote geografische gebieden, in tegenstelling tot andere energiebronnen, die geconcentreerd zijn in een beperkt aantal landen. Je leert in deze cursus alles over hernieuwbare energie om mensen te helpen de energiekosten te verlagen en op de lange termijn de wereld een milieuvriendelijke plek te maken. [+]

Hoogtepunten van de cursus

Het Advanced Diploma in Renewable Energy is een bekroonde en de bestverkopende cursus die de CPD-certificering heeft gekregen

Het wordt beschouwd als een van de perfecte cursussen in het Verenigd Koninkrijk die studenten / studenten kunnen helpen zich vertrouwd te maken met het onderwerp en de nodige vaardigheden verwerven om goed te presteren op dit gebied. We hebben het Advanced Diploma in Renewable Energy ingepakt in verschillende modules om je alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te worden in dit vak.

Om u gemakkelijk toegang te bieden, is deze cursus bedoeld voor zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten. Je kunt binnen 20/30 uur geaccrediteerd worden en het is ook mogelijk om in je eigen tempo te studeren.... [-]


Erkende Diploma In Hernieuwbare Energie - CPD Gecertificeerd

iStudy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Hernieuwbare energie is een van de belangrijkste aandachtspunten van de wereld van vandaag. Vanwege onvoldoende stroombronnen en het geleiden van enorme hoeveelheden brandstof uit de natuur, is het voor bedrijven en particulieren moeilijk geworden om hun productie voort te zetten. Zo is hernieuwbare energie een populaire en andere krachtbron geworden die is geïntroduceerd. Met deze cursus leert u over verschillende soorten hernieuwbare energie, waaronder zonne-energie, biobrandstof, windenergie, waterkracht en nog veel meer. Daarnaast kun je de toekomst van duurzame energie begrijpen en hoe het een grote hulp zal zijn voor industrieën en mensen die nieuwe dingen willen innoveren. Kortom, u zult begrijpen hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen en schade aan de moederaarde te voorkomen. [+]

Hoogtepunten van de cursus

Geaccrediteerd Diploma in Hernieuwbare Energie is een bekroonde en de best verkopende cursus die de CPD-certificering heeft gekregen

Het wordt beschouwd als een van de perfecte cursussen in het Verenigd Koninkrijk die studenten / studenten kunnen helpen zich vertrouwd te maken met het onderwerp en de nodige vaardigheden verwerven om goed te presteren op dit gebied. We hebben het geaccrediteerde diploma hernieuwbare energie ingepakt in 31 modules om je alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te worden in dit beroep.

Om u gemakkelijk toegang te bieden, is deze cursus bedoeld voor zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten. Je kunt binnen 20 uur, 25 minuten geaccrediteerd worden en het is ook mogelijk om in je eigen tempo te studeren.... [-]


Diploma in Electrical Engineering and Clean Energy (Full-Time)

BCA Academy
Campus Voltijd 3 jaar April 2018 Singapore

Het diploma in elektrotechniek en schone energie (DEECE) is ontworpen om u te voorzien van de grondslagen van elektrotechniek en de nodige vaardigheden om de uitdagingen van de snel opkomende schone energieindustrie te kunnen aanpakken. [+]

Diploma in elektrotechniek en schone energie (voltijd)

Het diploma in elektrotechniek en schone energie (DEECE) is ontworpen om u te voorzien van de grondslagen van elektrotechniek en de nodige vaardigheden om de uitdagingen van de snel opkomende schone energieindustrie te kunnen aanpakken. Singapore's ambitie om een ​​wereldwijde schone energiecentrale te zijn, heeft drie belangrijke plannen:

Bevorderen van een bredere adoptie van schone energie onder bedrijven; Ontwikkel en test nieuwe schone energietechnologie; en

In 2030 zullen 80% van de gebouwen van Singapore groen zijn. Singapore zal blijven investeren in de schone technologieindustrie die groene stedelijke steden zal helpen. ... [-]


Olie & Gas Administratie-programma

CDI College
Campus Voltijd 100 uur September 2018 Canada Calgary

De Oil & Gas Administration programma faciliteert de ontwikkeling van administratieve vaardigheden, waaronder klavier, computervaardigheden, mondelinge en schriftelijke communicatie. [+]

De Oil & Gas Administration programma faciliteert de ontwikkeling van administratieve vaardigheden, waaronder klavier, computervaardigheden, mondelinge en schriftelijke communicatie, kantoor-organisatie, interpersoonlijke vaardigheden, en de industrie met betrekking tot terminologie en praktijken. De 1000-uren programma combineert lezingen, hands-on leren via praktische oefeningen, projecten en examens, on-line de vooruitgang controles voor onmiddellijke feedback, cursusmateriaal dat is gemakkelijk te begrijpen en te doorlopen op uw eigen, aanpasbare leerwegen, en groepsdiscussies.

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden

De Oil & Gas administratie voert een verscheidenheid van taken in de Petroleum-gerelateerde huidige kantoren. Afgestudeerden van dit programma kan arbeid in loondienst met vertrouwen in grote bedrijven die gespecialiseerd zijn vaardigheden of kleinere bedrijven die kennis van alle gebieden vereisen vereisen. ... [-]


Diploma In Olie- En Gasbeheer

Reeves College
Campus Voltijd 43 weken September 2018 Canada Calgary

Het diploma van de olie- en gasadministratie geeft je het concurrentievoordeel om te slagen in een van de bloeiende industrieën in Alberta. [+]

Het diploma van de olie- en gasadministratie geeft je het concurrentievoordeel om te slagen in een van de bloeiende industrieën in Alberta. Je ontwikkelt een sterke zakelijke administratie, communicatie en computervaardigheden. Je krijgt ook een diepgaand inzicht in de unieke terminologie van de branche en de dagelijkse praktijk door een combinatie van door instructeurs geleide lessen en een practicum op de werkvloer.

[-]