Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Diploma's in Duurzaamheidsstudies 2019

Diploma's kunnen zowel degenen die al in het personeelsbestand werken bevorderen of een voorsprong geven aan sollicitanten die solliciteren naar een baan waarvoor geen hbo-opleiding vereist is. Diploma's kunnen internationaal erkende cursussen bieden die in een specifiek vakgebied in een bepaald curriculum duiken.

Wat is een diploma in duurzaamheidstudies? De samenleving wordt zich meer bewust van de gevolgen voor het milieu en degenen die duurzaamheid bestuderen, kunnen belangrijke wereldwijde en politieke kwesties zoals het broeikaseffect analyseren. Ze kunnen ook leren werken met grote bedrijven om groene bedrijfspraktijken te stimuleren. Diploma's stellen studenten vaak in staat verder te gaan dan academici door hands-on ervaringen te bieden, zoals het verzamelen van veldmonsters en het analyseren van gegevens, en het geven van praktische vaardigheden aan studenten.

Studenten kunnen zelfvertrouwen en onderhandelingsvaardigheden krijgen, omdat ze de mogelijkheid krijgen om grote bedrijven en overheden aan te moedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor de middelen die ze consumeren. Studenten kunnen ook vaardigheden leren op het gebied van projectmanagement bij het plannen van strategieën om mondiale milieuveranderingen te bewerkstelligen.

Wie op zoek is naar een diploma programma zal blij zijn om te leren dat de kosten in het algemeen minder zijn dan voor het behalen van een hogere graad. Met zoveel online keuzes die nu beschikbaar zijn, moeten studenten de tijd nemen om de collegegeldkosten te vergelijken om te bepalen wat de beste pasvorm is voor hun educatieve en financiële doelen.

Soms werken degenen die een diploma in duurzaamheidstudies willen behalen in een carrière waarvoor het diploma is vereist om hun professionele certificering te behouden. Anderen zijn misschien van plan hun opleiding voort te zetten om een ​​diploma te behalen, waardoor ze bijvoorbeeld als chemisch, civiel of milieutechnicus kunnen werken. Studenten met dit diploma vinden mogelijk functies als milieutechnicus of in duurzaamheidsbeheer.

Duurzaamheid is een wereldwijde zorg en opties voor onderwijs zijn online en wereldwijd beschikbaar. Er zijn zelfs mogelijkheden om campussen bij te wonen op locaties waar studenten hun duurzaamheidstraining in bossen of conserven kunnen toepassen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Duurzaamheidsstudies

Universidad de San Martín de Porres

Het diploma van sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid is gestructureerd in 4 modules waarmee een alomvattende visie wordt gegeven die de deelnemer in staat stelt o ... [+]

Maatschappelijk verantwoord ondernemen afgestemd op de duurzaamheidscriteria is een integraal onderdeel van de strategie van elk bedrijf, waarbij ook de toewijding voor het milieu wordt vertaald in strategieën en acties om de impact van zijn activiteiten te verminderen en belangrijke sociale en milieugevolgen te voorkomen.

In deze context biedt de Universidad de San Martín de Porres , via Instituto para la Calidad Empresarial in samenwerking met IIDEL - ONWARD INTERNACIONAL, haar derde diploma in sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid, in antwoord op de behoeften van opleidingsprofessionals met een visie veel breder organisatiebeheer.

Managing Sustainability, bijdragend aan de 17 Sustainable Development Goals - ODS, toont de lange termijn inzet van de organisatie voor onze samenleving, evenals de visie van haar leiders om de zakelijke kansen te vinden te midden van de grootste uitdagingen en kansen die we op mondiaal niveau hebben gezien, zoals armoede, klimaatverandering, ongelijkheid, schadelijke productie- en consumptiepraktijken, onder andere.... [-]

Peru Santa Anita
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit diplomaprogramma is erop gericht je voor te bereiden op het evoluerende gebied van green business management in een verscheidenheid van functies die de toepassing van ... [+]

Dit diplomaprogramma is erop gericht je voor te bereiden op het evoluerende gebied van green business management in een verscheidenheid van functies die de toepassing van het huidige industriebeleid, werkwijzen en procedures en hulpmiddelen vereisen. Dit programma geeft je theoretische kennis en praktische vaardigheden op het gebied van groene marketing, groene bedrijfsproductiviteit, duurzaamheid, verantwoord ondernemen en duurzaamheidsbeheer. Het programma wordt afgesloten met een praktijkgericht project dat ervoor zorgt dat de vaardigheden die in het programma worden geleerd, worden toegepast op situaties uit de echte wereld.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het EngelsVoltooiing van minimaal 1-jarige diplomaprogramma in bedrijfCarrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2019
Engels
24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IEB - Executive Education

Een baanbrekend programma in samenwerking met de Spaanse Bureau voor klimaatverandering. Het programma zal begrijpen, vanuit een praktisch oogpunt, de fundamentele strate ... [+]

Een baanbrekend programma in samenwerking met de Spaanse Bureau voor klimaatverandering Na het historische akkoord dat in Parijs in december 2015, de klimaatverandering is in het centrum van de economische, politieke en sociale agenda, en werd een strategische pijler en pose significante uitdagingen en kansen wereldwijd.

Overheden, instellingen, bedrijven en de samenleving als geheel het gezicht van een nieuw paradigma, gebaseerd op een model van koolstofarme ontwikkeling.

Het programma zal begrijpen, vanuit een praktisch oogpunt, de fundamentele strategie inzake klimaatverandering op internationaal niveau en de impact ervan op regionaal en lokaal beleid.

De cursus duikt in de regelgeving en financiële instrumenten voor duurzaamheidsdoelstellingen en de concrete weerslag ervan op het publiek, financiële en zakelijke sectoren te bereiken.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
147 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands