ACADEMICCOURSES

Diploma's in Digitale Marketing in Canada

Diploma's worden meestal aangeboden via gemeenschap of technische scholen. Diploma's nemen een kortere tijd in beslag dan bachelor 's of associate degree-programma's, waardoor ze een ideale optie voor mensen op zoek naar hun carrière jumpstart.

Digitale marketing is een methode van de bevordering van bedrijven, producten en diensten op de elektronische media platforms. Dit gaat vaak gepaard met social media, maar ook mobiele apps, elektronische billboards, digitale radio en televisie, sms en andere kanalen.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Diploma in Digitale Marketing in Canada

2 Resultaten in Digitale Marketing, Canada Filter

Diploma in Digital Marketing Specialist Co-op

Toronto School of Management
Diploma
<
Voltijds
<
51 weken
Engels
Campus

Bouw een gedegen marketingstrategie met behulp van onderzoek, begrijp het PPC-marketingmodel en haal het meeste uit sociale media om te gedijen in onze evoluerende digitale we ...

Lees meer

Canadian College of English Language
Diploma
sep 2021
<
Voltijds
<
8 semesters
Engels
Campus

Als studenten terugkeren naar hun land van herkomst, de combinatie van een West-Canadese Diploma en Co-op is niet alleen een concurrentievoordeel, maar maakt het ook mogelijk ...

Lees meer