Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 28 Diploma Programma's in Culinaire Vaardigheden 2019

Diploma-programma's bieden studenten de kans om hun kennis, vaardigheden en capaciteiten te verhogen, en doe het in een korte tijd. Met een diploma, kunnen afgestudeerden spannende carrièremogelijkheden in veel verschillende gebieden te vinden.

Wat is een diploma in de culinaire kunsten? Dit diploma kan worden verdiend in ongeveer één tot twee jaar, afhankelijk van hoeveel tijd een student in staat is om te besteden aan hun opleiding. Leren om lekker eten te maken is slechts een stap in een culinaire kunsten programma. Studenten leren ook de keuken technieken, de evolutie van de keuken, de invloed van cultuur op voedsel te beheersen en om leiderschap en vertrouwen te geven in de keuken en daarbuiten.

Diploma's kan zeer voordelig zijn voor afgestudeerden. Individuen krijgen real-world carrière ervaring, hun nodige culinaire vaardigheden te verbeteren, en zijn ze in staat om hun vakkennis, die maakt afgestudeerden met een diploma in de culinaire kunsten zeer wenselijk voor bedrijven te verhogen.

De kosten van het behalen van een diploma in de culinaire kunsten kan variëren, afhankelijk van hoe lang het duurt om geld te verdienen, evenals elke school specifieke collegegeld tarieven en vergoedingen. Geïnteresseerde studenten moeten van plan contact op te nemen elke aspirant-scholen om relevante financiële informatie te ontvangen. Financiële steun kan ook beschikbaar zijn om te helpen compensatie van de kosten van het behalen van een diploma.

Personen met een diploma in de culinaire kunsten kunnen werken in een gastronomische industrie, als een restaurant manager, een professional of executive chef-kok, een traiteur of een catering directeur, het hoofd kok van een café of bistro, of als bestuurder voor een voedsel verdeler . Afgestudeerden kunnen ook een meer ondernemende route voort te zetten en openen hun eigen restaurant.

Veel scholen bieden in persoon of online lessen, waardoor u de kans om je diploma te verdienen in culinaire kunsten op je schema.Aan de slag met je opleiding van vandaag, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

28 Resultaten in Culinaire Vaardigheden

Ecole Lenôtre

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. ... [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau B1)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
September 2019
Engels,Frans
Voltijd
25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëre ... [+]

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die optioneel kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken.

Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden of om te kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Spaans,Engels
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geef ... [+]

Diploma Programma's in Culinaire Vaardigheden. Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAMMA AANBIEDINGEN

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk biedt een geïntegreerd SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk van leren door middel van verkenning, nauwkeurig onderzoek en zelfreflectie. In elke klas benadrukken onze leraren de strategieën en processen die betrokken zijn bij leren en zelfgroei, en creëren ze een unieke gelegenheid om onze studenten voor te bereiden op het leven van nadenkend, creatief en vervullend leven in een snel veranderende samenleving. Bekijk hieronder ons huidige cursusaanbod.

DIPLOMA IN CULINAIR BEHEER

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geeft onze studenten de kans om hun unieke vaardigheden toe te passen en hun horizon te verruimen door iets nieuws te leren. Schiet op - er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze populaire klas!... [-]

Zwitserland Lenk
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie tr ... [+]

Diploma Culinary Arts

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie training. Hoogtepunten van deze 1-jarige cursus zijn onder meer klassieke Europese kookmethodes, bezuinigingen, bouillons en sauzen als basissteen. De vaardigheden van Patisserie worden ontwikkeld via twee gespecialiseerde cursussen en de belangrijkste ingrediënten van de industrie voor voedselveiligheid en voeding worden gegeven als voorbereiding op de eerste industriële stage van de studenten.

BHMS Culinaire voorzieningen

BHMS heeft zijn culinaire faciliteiten geüpgraded en een nieuwe, ultramoderne trainingskeuken aan de bestaande productiekeuken toegevoegd. In deze stressvrije omgeving hebben culinaire studenten in elk jaar van het programma de kans om hun belangrijkste culinaire vaardigheden en competenties te verwerven en te oefenen voordat ze worden toegepast op een echte keukenomgeving voor voedselproductie.... [-]

Zwitserland Luzern
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Durham College

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel verkennen, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en ... [+]

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel ontdekken, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en je vaardigheden in de culinaire kunsten ontwikkelen, terwijl je waardevolle managementvaardigheden leert die je carrière naar een hoger niveau tillen. Er wordt veel aandacht besteed aan de lab- / keukentijd, waardoor studenten worden aangemoedigd om hun technieken en producten te ontwikkelen, waarvan ze er veel mee naar huis kunnen nemen en ervan kunnen genieten. Afgestudeerden zijn gewild bij een breed scala aan werkgevers vanwege hun unieke vaardigheden, waaronder ambachtelijk vlees snijden, kaasproductie, bakken, inblikken en conserveren.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sault College

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. ... [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een ... [+]

Keuken in al zijn essentie

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een globale aanpak vrijwel uitsluitend in de keuken, zullen de studenten de reeds bestaande bases, werk creativiteit, technische kennis en nieuwe trends met betrekking tot de gastronomie van vandaag te versterken.

Het programma is 5 maanden en compleet met optionele externe praktijken in de beste restaurants in ons Culinary Team.

DECIDE je eigen toekomst

Onze diploma's trainen veelzijdig, dynamisch en pro-actieve professionals. Mensen die willen leren, met gastronomische roeping en een winnende houding. CEU Cardenal Herrera University en Gasma u helpen door middel van een participatieve-praktische workshops, masterclasses, leren bezoeken en meer innovatieve en methodologie.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Heb je altijd al van gebak gemaakt en je afgevraagd of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent? Ducasse-onderwijs geeft je de kans om een ​​intensief prog ... [+]

Beheers de fundamenten van traditionele Franse gebakskunsten met een intensieve professionele training van 5,5 maanden. Van de receptie van producten tot de productie, conservering en verpakking van gebak en viennoiseries, u leert en beheerst de essentiële technieken van professionals. Een verplichte stage van 2 maanden in een Frans etablissement voltooit uw training om uw kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type80% hands-on20% theoriemodulesBasis gebakdeeg, taartjes en taartjesChoux gebakBladerdeegGefrituurde deegdeegSponzen en koekjesTechnische versterkingPetits-fours en gebaktussengerechtWeense bakkerij en bakkerijVergulde dessertsThema- en bruidstaartenChocoladeRevisie, eindexamen en buffetvoorbereiding Het programma omvat... [-]
Frankrijk Yssingeaux
Maart 2020
Engels
Voltijd
7 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Engels,Frans
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Fanshawe College

Als bakken jouw passie is, of je bent op zoek naar een manier om van je creatieve hobby een veelgevraagde en lonende carrière te maken, geeft dit tweejarige diplomaprogra ... [+]

Overzicht

Als bakken jouw passie is, of je bent op zoek naar een manier om van je creatieve hobby een veelgevraagde en lonende carrière te maken, geeft dit tweejarige diplomaprogramma in bak- en gebakskunsten je de vaardigheden om je dromen waar te maken. Bakken cursussen geven u uitgebreide kennis van het bakken van brood, gebak en gebak en leren alle aspecten van de culinaire bakervaring.

Bakcursussen met de juiste mix

Je begint het bakprogramma door de belangrijkste aspecten van bak- en patisserietheorie, voeding, inkoop, menu-planning, bakken en caféwinkelontwerp te bestuderen. Je leert ook theorieën over planning van kleine bedrijven, keukenbeheer, verkoop en marketing.

Het hart van het bakprogramma heeft een intense focus op bakcursussen zoals brood, gebak en gebak. Je maakt moderne en moderne desserts. Verderop in het programma worden chocolaatjes, bonbons, petit fours en marsepein creaties verkend. Ingewikkelde hooggeschoolde patisserieproducten, waaronder getrapte bruidstaarten en artistieke pronkstukken gemaakt van gekookte suiker, kauwpasta en pastille zijn de hoogtepunten van dit bakprogramma.... [-]

Canada London Simcoe St. Thomas Woodstock  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

De missie van het Culinary Arts-diplomaprogramma is om studenten een omgeving te bieden om studenten te worden die over de vaardigheden, kennis, creativiteit en ethische ... [+]

De fijne kunst van eten

Voor jou is eten niet alleen wat je eet. Het is hoe je je creativiteit uitdrukt en wie je bent als persoon. En in een tijd waarin culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, heeft de industrie mensen zoals jij nodig. In het Culinary Arts Diploma-programma worden studenten ondergedompeld in een omgeving die een echte, moderne professionele keuken nabootst. Studenten scherpen hun kookbeheersing aan, omdat ze zich richten op het leren leveren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consument - en werkgevers - willen en verwachten. Studenten worden omringd en geïnspireerd door hun getalenteerde, creatief gestuurde leeftijdsgenoten.... [-]

Canada Vancouver
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen. ... [+]

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen.

Onder leiding van een bekroond team van culinaire experts, is ons doel om afgestudeerden van goede kwaliteit te produceren die niet alleen overtuigd zijn van hun culinaire vaardigheden, maar ook vloeiend kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken en leiderschapskwaliteiten kunnen tonen die hun geloofwaardigheid in de horeca en foodservice zullen verbeteren. industrieën hier in Maleisië en wereldwijd.

Essentiële praktische ervaring zal worden opgedaan door een 20-weekse industriestage. Dit diploma is geaccrediteerd door Le Cordon Bleu en na de succesvolle afronding van het programma, worden afgestudeerden twee certificaten toegekend; een van Sunway University en een andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut op het gebied van culinaire kunsten en gastvrijheid.... [-]

Maleisië Shah Alam
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Istanbul

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klass ... [+]

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klassieke training combineert in zowel de keuken als de patisserie. Studenten worden eerst fundamentele culinaire vaardigheden aangeleerd voordat ze deze kennis toepassen op hoogwaardige producten en specialistische ingrediënten.

Dit diploma wordt uitgereikt na de succesvolle afronding van zowel het Diplôme de Cuisine als het Diplôme de Pâtisserie, dat gelijktijdig gedurende een periode van 9 tot 12 maanden kan worden bestudeerd.

Wereldwijd erkend als een teken van uitmuntendheid, is Le Cordon Bleu Grand Diplôme uw sleutel tot de deuren van de culinaire wereld.... [-]

Turkije Istanboel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

De Edinburgh School of Food & Wine accepteert studenten van over de hele wereld, waaronder studenten met een leemtejaar, schoolverlaters en carrièrewisselaars. De doorsnede van studenten die het diploma trekt, helpt bij het creëren van een diverse groep waarin de nadruk centraal staat op het verkrijgen van een waardevolle inleiding tot eten en wijn.

Carrièremogelijkheden

Edinburgh School of Food & Wine alumni zijn doorgegaan met een reeks carrières in de professionele wereld. Deze hebben onder andere professionele chef-koks, privékokers, cateraars en voedsel schrijvers inbegrepen. Sinds onze oprichting in 1986 heeft Edinburgh School of Food & Wine een sterke relatie met professionals in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld gecreëerd en gekoesterd. We werken nauw samen met elke student om de juiste kans te creëren voor het individu.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Augustus 2019
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Leiths School of Food and Wine

De LEITHS Diploma is een gerenommeerd full time kookcursus bedoeld voor diegenen die een carrière te starten in de voeding. Het biedt uitgebreide professionele training d ... [+]

De LEITHS Diploma is een gerenommeerd full time kookcursus bedoeld voor diegenen die een carrière te starten in de voeding. Het biedt uitgebreide professionele training die een afgeronde kennis van eten en wijn zal zorgen samen met een duidelijk beeld van de huidige trends in de sector en culinaire stijlen, menu planning en budgettering.

Geschikt voor:

Iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de voedingsindustrie. Dit bevat:

Werken als een professionele of privé-chef Het openen van een cafe, pub, bistro of restaurant De lancering van een horecazaak Het ontwikkelen van voedingsproducten Eten styling Eten schrijven Eten media, marketing en PR ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
36 weken
Campus
Lees meer in Nederlands