Filter
Diploma

Beste 35 Diploma Programma's in Culinaire Kunst 2019

Diploma-programma's bieden studenten de kans om hun kennis, vaardigheden en capaciteiten te verhogen, en doe het in een korte tijd. Met een diploma, kunnen afgestudeerden spannende carrièremogelijkheden in veel verschillende gebieden te vinden.

Wat is een diploma in de culinaire kunsten? Dit diploma kan worden verdiend in ongeveer één tot twee jaar, afhankelijk van hoeveel tijd een student in staat is om te besteden aan hun opleiding. Leren om lekker eten te maken is slechts een stap in een culinaire kunsten programma. Studenten leren ook de keuken technieken, de evolutie van de keuken, de invloed van cultuur op voedsel te beheersen en om leiderschap en vertrouwen te geven in de keuken en daarbuiten.

Diploma's kan zeer voordelig zijn voor afgestudeerden. Individuen krijgen real-world carrière ervaring, hun nodige culinaire vaardigheden te verbeteren, en zijn ze in staat om hun vakkennis, die maakt afgestudeerden met een diploma in de culinaire kunsten zeer wenselijk voor bedrijven te verhogen.

De kosten van het behalen van een diploma in de culinaire kunsten kan variëren, afhankelijk van hoe lang het duurt om geld te verdienen, evenals elke school specifieke collegegeld tarieven en vergoedingen. Geïnteresseerde studenten moeten van plan contact op te nemen elke aspirant-scholen om relevante financiële informatie te ontvangen. Financiële steun kan ook beschikbaar zijn om te helpen compensatie van de kosten van het behalen van een diploma.

Personen met een diploma in de culinaire kunsten kunnen werken in een gastronomische industrie, als een restaurant manager, een professional of executive chef-kok, een traiteur of een catering directeur, het hoofd kok van een café of bistro, of als bestuurder voor een voedsel verdeler . Afgestudeerden kunnen ook een meer ondernemende route voort te zetten en openen hun eigen restaurant.

Veel scholen bieden in persoon of online lessen, waardoor u de kans om je diploma te verdienen in culinaire kunsten op je schema.Aan de slag met je opleiding van vandaag, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

35 Results in Culinaire Kunst

Ecole Lenôtre

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. ... [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A2)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Plaisir
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
March 2019
Full-time
23 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geef ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAMMA AANBIEDINGEN

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk biedt een geïntegreerd SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk van leren door middel van verkenning, nauwkeurig onderzoek en zelfreflectie. In elke klas benadrukken onze leraren de strategieën en processen die betrokken zijn bij leren en zelfgroei, en creëren ze een unieke gelegenheid om onze studenten voor te bereiden op het leven van nadenkend, creatief en vervullend leven in een snel veranderende samenleving. Bekijk hieronder ons huidige cursusaanbod.

DIPLOMA IN CULINAIR BEHEER

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geeft onze studenten de kans om hun unieke vaardigheden toe te passen en hun horizon te verruimen door iets nieuws te leren. Schiet op - er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze populaire klas!... [-]

Zwitserland Lenk
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Zwitserland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Lenk
        )

)
1
February 2019
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëre ... [+]

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die optioneel kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken.

Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden of om te kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]

Spanje Barcelona
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Spanje
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Barcelona
        )

)
1
May 2019
Part-time
8 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Durham College

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel verkennen, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en ... [+]

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel ontdekken, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en je vaardigheden in de culinaire kunsten ontwikkelen, terwijl je waardevolle managementvaardigheden leert die je carrière naar een hoger niveau tillen. Er wordt veel aandacht besteed aan de lab- / keukentijd, waardoor studenten worden aangemoedigd om hun technieken en producten te ontwikkelen, waarvan ze er veel mee naar huis kunnen nemen en ervan kunnen genieten. Afgestudeerden zijn gewild bij een breed scala aan werkgevers vanwege hun unieke vaardigheden, waaronder ambachtelijk vlees snijden, kaasproductie, bakken, inblikken en conserveren.... [-]

Canada Whitby
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Whitby
        )

)
1
September 2019
Full-time
4 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands
SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School

Gecertificeerd door de Amerikaanse Culinaire Federatie (ACF) Hospitality Business en Culinary Arts school SWISSAM in de persoon van het hoofd van Culinary Arts-programma ... [+]

Diploma Programma's in Culinaire Kunst. Waarom ACF Culinary Arts?Docenten van wereldklasse

De lessen worden geleid door een internationaal team van chef-koks van wereldklasse. Josef Fleissner (Oostenrijk) is het hoofd van het Culinary Arts-programma.

Internationale erkenningKookkunsten. Chef-kok Education is het enige culinaire programma in Rusland en CIS, geaccrediteerd door de American Culinary Federation (ACF).ACF is een professionele organisatie voor chefs en koks, opgericht in 1929 in New York City. Het is de culinaire leider in het aanbieden van educatieve middelen, training, stage en programmatische accreditatie ontworpen om professionele groei voor alle huidige en toekomstige chefs en banketbakkers te verbeteren. Bovendien heeft ACF het meest uitgebreide certificeringsprogramma voor koks.Wereldwijd erkend diploma... [-]
Rusland Sint Petersburg
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Rusland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sint Petersburg
        )

)
1
July 2019
Full-time
Part-time
2 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Israel

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteun ... [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]

Israël Tel Aviv
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Israël
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Tel Aviv
        )

)
1
July 2019
Full-time
6 - 12 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
The College of Naturopathic Medicine

De CNM Natural Chef is een 3-delige cursus die alles omvat wat je moet weten om een ​​succesvolle Natural ChefCNM Natural Chef te worden, van hoe het spijsverteringsproce ... [+]

CNM's Natural Chef Training

De CNM Natural Chef is een 3-delige cursus die alles omvat wat je moet weten om een ​​succesvolle CNM Natural Chef te worden, van hoe het spijsverteringsproces werkt, tot het bouwen van een culinaire carrière! De Natural Chef Training van CNM bestaat uit 420 uur aan levensveranderend onderwijs. Je moet dan een stage van 100 extra uren voltooien.

De Natural Chef Training van CNM is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van een maatschappij die steeds meer geïnteresseerd is in voeding die de gezondheid ondersteunt en bevordert.

CNM Natural Chef Studenten leren heerlijke gourmetmaaltijden bereiden die zich richten op voedingswaarde. Hele, biologische, verse en minimaal bewerkte voedingsmiddelen worden in het seizoen aangekocht. Omdat geen enkel voedingsschema geschikt is voor iedereen, leren we hoe geïndividualiseerd voedsel de gezondheid kan verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Ierland Dublin
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Verenigd Koninkrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Londen
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Ierland
        )

    [3] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Dublin
        )

)
1
September 2019
Part-time
9 - 12 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Paris

Ontwikkeld door Le Cordon Bleu Paris, de Boulangerie Diploma traint toekomstige professionals en ondernemers in essentiële boulangerie technieken, evenals nieuwe trends ... [+]

Ontwikkeld door Le Cordon Bleu Paris, de Boulangerie Diploma traint toekomstige professionals en ondernemers in essentiële boulangerie technieken, evenals nieuwe trends in het veld.

Doelstellingen van het programma

Dit programma zal de studenten de nodige vaardigheden om te werken in een traditionele boulangerie of in een productie-bedrijf in Frankrijk of in het buitenland te geven. Tijdens het programma studenten:

Verwerven van het principe technieken die worden gebruikt in de ambachtelijke bakker Leer het productieproces en hoe te werken in een team Verwerven van een repertoire van traditionele en moderne bakkerij recepten

WIE IS DIT PROGRAMMA VOOR? Iedereen die op zoek om de essentiële theoretische en praktische kennis in boulangerie verwerven Voor professionals op zoek naar een carrière verandering Iedereen die op zoek in de boulangerie beroep om te werken als een ambachtsman of werknemer binnen een breadbaking bedrijf DIPLOMA ... [-]
Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
September 2019
Full-time
1 - 6 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Sault College

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. ... [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sault Ste. Marie
        )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu New Zealand

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te behee ... [+]

Overzicht

De succesvolle afronding van de Basis-, Midden- en Superior Cuisine-certificaten resulteert in de toekenning van het Diplôme de Cuisine. Je leert de vaardigheden te beheersen die nodig zijn om fijne keukengerechten te maken door een combinatie van demonstraties, praktische sessies en theorielessen, en kennis te vergaren bij onze klassiek geschoolde chef-koks die ervaring hebben op hogere posities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren.

Onze keukenchefs leiden demonstraties om u te laten zien hoe u gerechten kunt bereiden volgens de hoogste professionele standaard. Je krijgt dan de taak om te repliceren wat je hebt gekregen in een van onze toegewijde keuken praktische keukens.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Nieuw-Zeeland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Wellington
        )

)
1
January 2019
Full-time
9 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
March 2019
Full-time
8 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Ecole Ritz Escoffier

Dit trainingsprogramma omvat 3 niveaus, gewijd aan het leren van de basisprincipes van het Franse banket maken en is ontworpen voor beginners, of het nu gaat om enthousia ... [+]

Dit trainingsprogramma omvat 3 niveaus, gewijd aan het leren van de basisprincipes van het Franse banket maken en is ontworpen voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of ambitieuze professionals.

Duur: 12 wekenAantal uren: 420 urenTarief: 21.900 € (BTW incl.)Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en moeten de middelbare school hebben voltooid .

Cursus uren

Maandag tot vrijdag, 8:30 am - 4:30 pm. Lunchpauze is inbegrepen.

Aan het einde van elk niveau krijgt de stagiair een certificaat in "Frans gebak" na een doorlopende beoordeling van hun werk en een succesvolle afronding van het praktijkexamen. Na het behalen van alle drie de certificaten krijgt de stagiair het Ritz Escoffier-gebaksdiploma.... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Parijs
        )

)
1
April 2019
Full-time
12 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Sunway University

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen. ... [+]

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen.

Onder leiding van een bekroond team van culinaire experts, is ons doel om afgestudeerden van goede kwaliteit te produceren die niet alleen overtuigd zijn van hun culinaire vaardigheden, maar ook vloeiend kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken en leiderschapskwaliteiten kunnen tonen die hun geloofwaardigheid in de horeca en foodservice zullen verbeteren. industrieën hier in Maleisië en wereldwijd.

Essentiële praktische ervaring zal worden opgedaan door een 20-weekse industriestage. Dit diploma is geaccrediteerd door Le Cordon Bleu en na de succesvolle afronding van het programma, worden afgestudeerden twee certificaten toegekend; een van Sunway University en een andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut op het gebied van culinaire kunsten en gastvrijheid.... [-]

Maleisië Shah Alam
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Maleisië
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Shah Alam
        )

)
1
January 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Heb je altijd al van gebak gemaakt en je afgevraagd of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent? Ducasse-onderwijs geeft je de kans om een ​​intensief prog ... [+]

Beheers de fundamenten van traditionele Franse gebakskunsten met een intensieve professionele training van 5,5 maanden. Van de receptie van producten tot de productie, conservering en verpakking van gebak en viennoiseries, u leert en beheerst de essentiële technieken van professionals. Een verplichte stage van 2 maanden in een Frans etablissement voltooit uw training om uw kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type80% hands-on20% theoriemodulesBasis gebakdeeg, taartjes en taartjesChoux gebakBladerdeegGefrituurde deegdeegSponzen en koekjesTechnische versterkingPetits-fours en gebaktussengerechtWeense bakkerij en bakkerijVergulde dessertsThema- en bruidstaartenChocoladeRevisie, eindexamen en buffetvoorbereiding Het programma omvat... [-]
Frankrijk Yssingeaux
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Frankrijk
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Yssingeaux
        )

)
1
March 2019
Full-time
7 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Confederation College

... [+]

Ze werken in enkele van de beste restaurants en hotels in Toronto, Vancouver, Parijs, Hong Kong, New York, Rio de Janeiro, Rome en zowat elke grote stad in de wereld.

Coöp-stages in restaurants, hotels en instellingen bieden u praktijkervaring op dit gebied Praktisch leren in verschillende omgevingen, waaronder dineren op de campus CU 125 Basic Food Theory I (2 uur per week) CU 130 bak- en gebakskunsten I (4 uur per week) CU 240 Introductie tot Dining Room Service (4 uur per week) CU 245 Menu-planning voor Profitability II (2 uur per week)

Semester 3 - 25 uur

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 uur per week) CU 325 Internationale keuken verkennen (3 uur per week) GE 080 Foods of the Americas (3 uur per week) ... [-]
Canada Thunder Bay
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Thunder Bay
        )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands