Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 27 Diploma Programma's in Culinaire Kunst 2019

Diploma-programma's bieden studenten de kans om hun kennis, vaardigheden en capaciteiten te verhogen, en doe het in een korte tijd. Met een diploma, kunnen afgestudeerden spannende carrièremogelijkheden in veel verschillende gebieden te vinden.

Wat is een diploma in de culinaire kunsten? Dit diploma kan worden verdiend in ongeveer één tot twee jaar, afhankelijk van hoeveel tijd een student in staat is om te besteden aan hun opleiding. Leren om lekker eten te maken is slechts een stap in een culinaire kunsten programma. Studenten leren ook de keuken technieken, de evolutie van de keuken, de invloed van cultuur op voedsel te beheersen en om leiderschap en vertrouwen te geven in de keuken en daarbuiten.

Diploma's kan zeer voordelig zijn voor afgestudeerden. Individuen krijgen real-world carrière ervaring, hun nodige culinaire vaardigheden te verbeteren, en zijn ze in staat om hun vakkennis, die maakt afgestudeerden met een diploma in de culinaire kunsten zeer wenselijk voor bedrijven te verhogen.

De kosten van het behalen van een diploma in de culinaire kunsten kan variëren, afhankelijk van hoe lang het duurt om geld te verdienen, evenals elke school specifieke collegegeld tarieven en vergoedingen. Geïnteresseerde studenten moeten van plan contact op te nemen elke aspirant-scholen om relevante financiële informatie te ontvangen. Financiële steun kan ook beschikbaar zijn om te helpen compensatie van de kosten van het behalen van een diploma.

Personen met een diploma in de culinaire kunsten kunnen werken in een gastronomische industrie, als een restaurant manager, een professional of executive chef-kok, een traiteur of een catering directeur, het hoofd kok van een café of bistro, of als bestuurder voor een voedsel verdeler . Afgestudeerden kunnen ook een meer ondernemende route voort te zetten en openen hun eigen restaurant.

Veel scholen bieden in persoon of online lessen, waardoor u de kans om je diploma te verdienen in culinaire kunsten op je schema.Aan de slag met je opleiding van vandaag, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

27 Resultaten in Culinaire Kunst

Ecole Lenôtre

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. ... [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau B1)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrijk Plaisir Parijs
September 2019
Voltijd
23 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geef ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAMMA AANBIEDINGEN

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk biedt een geïntegreerd SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk van leren door middel van verkenning, nauwkeurig onderzoek en zelfreflectie. In elke klas benadrukken onze leraren de strategieën en processen die betrokken zijn bij leren en zelfgroei, en creëren ze een unieke gelegenheid om onze studenten voor te bereiden op het leven van nadenkend, creatief en vervullend leven in een snel veranderende samenleving. Bekijk hieronder ons huidige cursusaanbod.

DIPLOMA IN CULINAIR BEHEER

Leraren van SHML - Swiss Hotel Management School Lenk zullen hun best doen om hun studenten te betrekken en hen te inspireren om te informeren en te leren. Deze klas geeft onze studenten de kans om hun unieke vaardigheden toe te passen en hun horizon te verruimen door iets nieuws te leren. Schiet op - er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze populaire klas!... [-]

Zwitserland Lenk
February 2020
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëre ... [+]

Het verkrijgen van CIB's Chef Diploma krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. Dit diploma garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die optioneel kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken.

Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden of om te kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]

Spanje Barcelona
May 2019
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Israel

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteun ... [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]

Israël Tel Aviv
July 2019
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie tr ... [+]

Diploma Culinary Arts

Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie training. Hoogtepunten van deze 1-jarige cursus zijn onder meer klassieke Europese kookmethodes, bezuinigingen, bouillons en sauzen als basissteen. De vaardigheden van Patisserie worden ontwikkeld via twee gespecialiseerde cursussen en de belangrijkste ingrediënten van de industrie voor voedselveiligheid en voeding worden gegeven als voorbereiding op de eerste industriële stage van de studenten.

BHMS Culinaire voorzieningen

BHMS heeft zijn culinaire faciliteiten geüpgraded en een nieuwe, ultramoderne trainingskeuken aan de bestaande productiekeuken toegevoegd. In deze stressvrije omgeving hebben culinaire studenten in elk jaar van het programma de kans om hun belangrijkste culinaire vaardigheden en competenties te verwerven en te oefenen voordat ze worden toegepast op een echte keukenomgeving voor voedselproductie.... [-]

Zwitserland Luzern
April 2019
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sault College

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien. ... [+]

Culinair Management (2078) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Wij bieden: Individuele werkplekken voor elke leerling betekent niet te wachten om de beurt.

Dit is een coöperatieve onderwijsprogramma. Studenten zijn verplicht om ten minste een co-op stage (CWR100) om af te studeren voltooien.

Sault Colleges Culinaire Management programma leert u alles wat u moet weten om een ​​carrière als chef-kok te ontwikkelen. Voedsel demonstraties, practica en lezingen bieden een dynamische leeromgeving. U leert over hedendaagse en klassieke technieken, menu planning en voedsel en drank management. Gelegenheid voor ervaringsleren vindt plaats tijdens de betaalde zomer CO-OP plaatsing, waarmee u uw vaardigheden aan te scherpen. Onze twee jaar Culinair management diploma programma biedt de unieke mogelijkheid om te registreren als een leerling wordt door het Ministerie van Onderwijs Hogescholen en Universiteiten. Na succesvolle afronding van je studie zul je de nodige instrumenten hebben over de hele wereld om te werken binnen fijne eetgelegenheden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Durham College

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel verkennen, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en ... [+]

Beheers de kunst van eten en smaak in ons Culinary Management-programma. Je zult lokaal geteeld voedsel ontdekken, experimenteren met etnische en hedendaagse gerechten en je vaardigheden in de culinaire kunsten ontwikkelen, terwijl je waardevolle managementvaardigheden leert die je carrière naar een hoger niveau tillen. Er wordt veel aandacht besteed aan de lab- / keukentijd, waardoor studenten worden aangemoedigd om hun technieken en producten te ontwikkelen, waarvan ze er veel mee naar huis kunnen nemen en ervan kunnen genieten. Afgestudeerden zijn gewild bij een breed scala aan werkgevers vanwege hun unieke vaardigheden, waaronder ambachtelijk vlees snijden, kaasproductie, bakken, inblikken en conserveren.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met een praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine gro ... [+]

Lanceer je culinaire carrière

Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginners op het gebied van voedselgerelateerde diensten en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden.

Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Aangepast aan mensen die professionele basisvaardigheden willen beheersen en integreren in een professionele keuken, combineert dit intensieve programma theorie, praktijk en praktijkervaringen in het veld met als doel alle fundamentele technieken te beheersen.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Upgrade uw professionele vaardigheden en verwerf complexe en moderne gebakstechnieken door een intensieve 2-maats geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juis ... [+]

Ben je altijd al dol geweest op het maken van gebak en vroeg je je af of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent?

Upgrade uw professionele vaardigheden en verkrijg complexe en moderne gebakstechnieken door middel van een intensieve, 2-maandelijkse geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juiste combinatie van smaken, texturen en vormen te beheersen om hoogwaardige gebakjes te creëren met uitgewerkte technieken. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans etablissement om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.... [-]

Frankrijk Yssingeaux
May 2019
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen. ... [+]

Het Diploma in Culinary Arts biedt u een culinaire training van de hoogste kwaliteit met de modernste keuken en klaslokalen.

Onder leiding van een bekroond team van culinaire experts, is ons doel om afgestudeerden van goede kwaliteit te produceren die niet alleen overtuigd zijn van hun culinaire vaardigheden, maar ook vloeiend kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken en leiderschapskwaliteiten kunnen tonen die hun geloofwaardigheid in de horeca en foodservice zullen verbeteren. industrieën hier in Maleisië en wereldwijd.

Essentiële praktische ervaring zal worden opgedaan door een 20-weekse industriestage. Dit diploma is geaccrediteerd door Le Cordon Bleu en na de succesvolle afronding van het programma, worden afgestudeerden twee certificaten toegekend; een van Sunway University en een andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut op het gebied van culinaire kunsten en gastvrijheid.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een ... [+]

Keuken in al zijn essentie

Het curriculum van deze Diploma is gebaseerd op een bij uitstek gastronomische leren de student culinaire opleiding op het hoogste niveau te brengen. Door middel van een globale aanpak vrijwel uitsluitend in de keuken, zullen de studenten de reeds bestaande bases, werk creativiteit, technische kennis en nieuwe trends met betrekking tot de gastronomie van vandaag te versterken.

Het programma is 5 maanden en compleet met optionele externe praktijken in de beste restaurants in ons Culinary Team.

DECIDE je eigen toekomst

Onze diploma's trainen veelzijdig, dynamisch en pro-actieve professionals. Mensen die willen leren, met gastronomische roeping en een winnende houding. CEU Cardenal Herrera University en Gasma u helpen door middel van een participatieve-praktische workshops, masterclasses, leren bezoeken en meer innovatieve en methodologie.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Confederation College

... [+]

Ze werken in enkele van de beste restaurants en hotels in Toronto, Vancouver, Parijs, Hong Kong, New York, Rio de Janeiro, Rome en zowat elke grote stad in de wereld.

Coöp-stages in restaurants, hotels en instellingen bieden u praktijkervaring op dit gebied Praktisch leren in verschillende omgevingen, waaronder dineren op de campus CU 125 Basic Food Theory I (2 uur per week) CU 130 bak- en gebakskunsten I (4 uur per week) CU 240 Introductie tot Dining Room Service (4 uur per week) CU 245 Menu-planning voor Profitability II (2 uur per week)

Semester 3 - 25 uur

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 uur per week) CU 325 Internationale keuken verkennen (3 uur per week) GE 080 Foods of the Americas (3 uur per week) ... [-]
Canada Thunder Bay
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en eth ... [+]

FOOD is niet alleen wat je eet

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en ethische waarden die nodig zijn om te overleven en gedijen in de snel veranderende culinair, restaurant en catering beroepen worden. Ervaren professionals uit de industrie ernaar streven hun kennis en up-to-date technische inzicht te geven aan hun leerlingen, en het curriculum is sterk afhankelijk van de daadwerkelijke deelname aan projecten die praktische en technische in omvang zijn.

Voor u, eten is niet alleen wat je eet. Het is ergens tussen hoe je je creativiteit en wie je bent als persoon uit te drukken. En op een moment dat culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, de industrie heeft behoefte aan mensen zoals jij. In ons Culinary Arts opleidingen, wordt u ondergedompeld in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de echte wereld als het wordt. Werken in een moderne, professionele keuken, kunt u slijpen uw kookkunsten als u zich richten op het leren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consumenten-en werkgevers-willen leveren en te verwachten. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal alles wat je hebt te nemen. Maar het kan leiden tot een carrière waarin je doet wat je van houdt.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Istanbul

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klass ... [+]

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klassieke training combineert in zowel de keuken als de patisserie. Studenten worden eerst fundamentele culinaire vaardigheden aangeleerd voordat ze deze kennis toepassen op hoogwaardige producten en specialistische ingrediënten.

Dit diploma wordt uitgereikt na de succesvolle afronding van zowel het Diplôme de Cuisine als het Diplôme de Pâtisserie, dat gelijktijdig gedurende een periode van 9 tot 12 maanden kan worden bestudeerd.

Wereldwijd erkend als een teken van uitmuntendheid, is Le Cordon Bleu Grand Diplôme uw sleutel tot de deuren van de culinaire wereld.... [-]

Turkije Istanboel
Open Inschrijving
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
John Academy

Koken wordt beschouwd als een vaardigheid waarbij voedsel wordt bereid door het combineren, mengen en verwarmen van eetbare ingrediënten. Koken is een basisvaardigheid di ... [+]

Diploma Programma's in Culinaire Kunst. Voor wie is de koers bedoeld?Professionals, huisvrouwen of iemand die ervaring heeft met kokenBeginners die interesse hebben om professioneel te leren kokenToelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten kunnen op papier worden verkregen voor £ 39 of in pdf-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands