Diploma Programma in de Democratische Republiek Congo

Top Diploma Programma's in de Democratische Republiek Congo 2019

Master

Een diploma verwijst naar een document uitgereikt aan studenten die met succes te voltooien ingestelde cursussen met betrekking tot een bepaald onderwerp, het veld of de industrie. Diploma's worden vaak toegekend door academische instellingen na een opleiding is voltooid.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Diploma's in de Democratische Republiek Congo

Lees meer

Graduate diepgaande studies, arts en medewerker van het hoger onderwijs in de economie en ontwikkeling

L’Université Catholique Du Congo
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Democratische Republiek Congo Kinshasa

Op postdoctoraal niveau, kunnen studenten de kwaliteiten afgestudeerde of Advanced Studies, Arts en Fellow van het hoger onderwijs in de economie en ontwikkeling te verwerven. [+]

Op postdoctoraal niveau, kunnen studenten de kwaliteiten afgestudeerde of Advanced Studies, Arts en Fellow van het hoger onderwijs in de economie en ontwikkeling te verwerven.

Het wordt ook georganiseerd in het postdoctorale programma leidt tot een speciale licentie in Economie en Ontwikkeling. De cursussen zijn verdeeld over 2 jaar.

onderwijsdoelstellingen

De Faculteit Economie en Ontwikkeling is gericht op specialisten die, doordrongen van het Evangelie en de sociale leer van de Kerk, in staat zijn om de christelijke geest in elk bedrijf waar zij werken trekken trainen, voor dat het bijdraagt ​​aan de integrale ontwikkeling van mens en maatschappij.

De afgestudeerde in Economie en Ontwikkeling moet in staat zijn om te ontwerpen, coördineert en leidt de ontwikkeling van maatregelen op de staat, provincie, gemeente of andere zaken, het analyseren van sectoroverschrijdende invloeden en leidende makers van deze sectoren om de samenwerking in een gedeelde visie op ontwikkeling.... [-]