$close

Filters

Resultaten weergeven

Diploma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Nova Scotia Canada

Een diploma is een leerprestaties uitgereikt door academische instellingen, dat aangeeft dat een persoon daadwerkelijk is voltooid vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of in het veld. Diploma's variëren in lengte, inhoud en prijs.Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 19… Meer informatie

Een diploma is een leerprestaties uitgereikt door academische instellingen, dat aangeeft dat een persoon daadwerkelijk is voltooid vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of in het veld. Diploma's variëren in lengte, inhoud en prijs.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Beste Diploma Programma in Computerwetenschappen in de Verenigde Nova Scotia in Canada

Lees Minder
Lees meer over studeren in Canada
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Eastern College
Halifax regionale gemeente, Canada

Het Diploma-programma Video Game Development biedt de kans om een spelportfolio op te bouwen; studenten zullen ook deelnemen aan een stage van 16 weken voor hands-on ervaring.

Het Diploma-programma Video Game Development biedt de kans om een spelportfolio op te bouwen; studenten zullen ook deelnemen aan een stage van 16 weken voor hands-on ervaring. -
Diploma
Engels
Campus