Diploma in Biowetenschappen in Frankrijk

Vind Diploma Programma's in Biowetenschappen in Frankrijk

Biowetenschappen

Een diploma is een leerprestaties uitgereikt door academische instellingen, dat aangeeft dat een persoon daadwerkelijk is voltooid vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of in het veld. Diploma's variëren in lengte, inhoud en prijs.

Majors in de biologische en life sciences zijn georganiseerd in twee grote gebieden: medische biologie en ecosystemen. Biologische en life sciences zijn voor u als u geïnteresseerd bent in een carrière in de tandheelkunde en diergeneeskunde, of u zich voorbereiden op een wetenschap-intensieve carrière.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Diploma in Biowetenschappen in Frankrijk

Lees meer

Superior Culinary Arts Diploma

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Voltijd 6 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

Voor professionals met minimaal 2/3 jaar ervaring of studenten met een culinair diploma. Verwerven van het hoogste niveau van expertise in elke specialiteit in de professionele keuken. Intensieve modules leren geavanceerde aspecten van culinaire kunsten met de nadruk op het opbouwen van vaardigheden. Versterk de knowhow in een echte werkomgeving door middel van een gecontroleerde stage. Kleine groepsinstellingen met een beperkt aantal van 10 deelnemers zorgen voor een intense en persoonlijke training. [+]

Voor professionals met minimaal 2/3 jaar ervaring of studenten met een culinair diploma.

Versnel je culinaire carrière! Opgedragen aan afgestudeerden van de Culinary Arts en het beoefenen van chef-koks die hun knowhow willen aanvullen, biedt dit intensieve geavanceerde vaardighedenprogramma de hoogste normen die worden verwacht in internationale topinstellingen. Verwerven van het hoogste niveau van expertise voor elke specialiteit in de professionele keuken, van koude keukenbereidingen tot geavanceerde culinaire technieken toegepast op verschillende cateringconcepten. Versterk vaardighedenkennis in een echte werkomgeving door middel van een gecontroleerde stage . Instellingen voor kleine groepen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Deze training zal je de titel "Responsable en Cuisine Gastronomique" (1), NSF-code 221T, niveau III (FR) en niveau 5 (EU) geven, ingeschreven in het nationale register van professionele certificeringen bij besluit van 26 september 2016 en gepubliceerd op het Publicatieblad op 4 oktober 2016. DUUR: 6 maanden afwisselende lessen om vaardigheden op te bouwen en praktische ervaring in een vestiging onderdeel van het netwerk van Ducasse Education TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels VOOR:... [-]