Filter
Diploma
Frankrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Diploma Programma's in Biowetenschappen in Frankrijk

Diploma's worden gegeven aan degenen die een opleiding in een technische school of community college te voltooien. Een gespecialiseerd onderwerp moet worden bestudeerd om een ​​diploma te verdienen. De meeste studenten gaan op betere banen en hoger onderwijs als ze verdienen hun diploma.

Biologische Life Sciences is een tak van wetenschap die zich richt op het lichaam en alle functies die daarmee samenhangen. Studenten kunnen ervoor kiezen om lessen zoals anatomie, fysiologie, genetica, immunologie en toxicologie te volgen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Diploma in Biowetenschappen in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biowetenschappen, Frankrijk

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Voor professionals met minimaal 2/3 jaar ervaring of studenten met een culinair diploma. Verwerven van het hoogste niveau van expertise in elke specialiteit in de profess ... [+]

Voor professionals met minimaal 2/3 jaar ervaring of studenten met een culinair diploma.

Versnel je culinaire carrière! Opgedragen aan afgestudeerden van de Culinary Arts en het beoefenen van chef-koks die hun knowhow willen aanvullen, biedt dit intensieve geavanceerde vaardighedenprogramma de hoogste normen die worden verwacht in internationale topinstellingen. Verwerven van het hoogste niveau van expertise voor elke specialiteit in de professionele keuken, van koude keukenbereidingen tot geavanceerde culinaire technieken toegepast op verschillende cateringconcepten. Versterk vaardighedenkennis in een echte werkomgeving door middel van een gecontroleerde stage . Kleine groepsinstellingen bieden persoonlijke, interactieve en efficiënte training. Deze training zal je de titel "Responsable en Cuisine Gastronomique" (1), NSF-code 221T, niveau III (FR) en niveau 5 (EU) geven, ingeschreven in het nationale register van professionele certificeringen bij besluit van 26 september 2016 en gepubliceerd in het Publicatieblad op 4 oktober 2016. Duur: 6 maanden afwisselende lessen om vaardigheden op te bouwen en praktische ervaring in een gevestigd deel van het netwerk van Ducasse Education .... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands