Diploma in Bedrijfskunde

Beste 2 Diploma's in Bedrijfskunde 2018

Bedrijfskunde

U kunt een diploma van een hogeschool of universiteit te krijgen. Het doorgaans wordt toegekend na een bepaalde opleiding succesvol afronden. In sommige landen kan een diploma verwijzen naar een niveau van academische award. Veel studenten kiezen voor een diploma voort te zetten naast of na het behalen van een andere graad.

Wat is een diploma in het beheer van de wetenschap? Het is een studie die zich richt op het geven van de studenten een technische en praktische kennis van business en management. De cursussen gaan over vaardigheden die leerlingen nodig hebben om hun vermogen om problemen teams van medewerkers te analyseren, beslissingen nemen en te beheren. Studenten zullen ook leren hoe creatief te denken om problemen op te lossen.

De voordelen van het behalen van een diploma in het beheer van de wetenschap zijn geweldig. Deze cursussen geven studenten een grotere kennis van hoe een bedrijf en zijn werknemers, ongeacht de industrie te beheren.Dat betekent dat het niet uitmaakt welke branche je wilt werken, zul je de leiding en besluitvorming vaardigheden die nodig zijn om te slagen.

De kosten van het behalen van een diploma in het beheer van de wetenschap is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste, het hangt af van welke school u wilt bijwonen. Ten tweede, het hangt af van welk land de school van uw keuze in. Tot slot, het hangt ook af als u wilt cursussen in persoon of online.

Als je een diploma in het beheer van de wetenschap, bent u klaar om elke industrie in te voeren zijn. Je zal ook bereid zijn om een ​​hoger level management positie. Mensen met dit soort diploma zijn in staat om een ​​baan te krijgen in de industrie van hun keuze geweest. De vaardigheden die hen in staat stellen om snelle en creatieve beslissingen te nemen.

Als je eenmaal weet welke cursussen u wilt nemen, en als dit het juiste diploma voor u, het aanvragen van een school is vrij eenvoudig.Je moet gewoon een beetje van het onderzoek doen om erachter te komen wat scholen bieden de cursussen die u nodig heeft, en in de locatie van uw keuze. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Diploma In Het Beheer Van Geïntegreerde HSEQ Management Systemen (gezicht)

Asturias Corporación Universitaria
Campus Deeltijd 120 uur January 2018 Spanje Madrid Colombia Bogotá +2 more

Bij het maken van de Graduate Management HSEQ Integrated Management Systems, kunnen professionals de kennis die nodig is voor de ontwikkeling, onderhoud en verbetering van het beheer van systemen op basis van internationale standaarden te verwerven om gelden voor verschillende organisaties. .. [+]

Diploma in Management HSEQ Integrated Management Systems (gezicht) Bij het uitvoeren van de Graduate Management HSEQ Integrated Management Systems, kunnen professionals de kennis die nodig is voor de ontwikkeling, onderhoud en verbetering van het beheer van systemen op basis van internationale normen van toepassing zijn op het verwerven van verschillende organisaties. Daarnaast zal de student kennen, begrijpen en implementeren van de methodologie van ISO 19011, het verkrijgen van verschillende certificaten accountant gecertificeerd door SGS 's werelds toonaangevende certificering en maak een nieuwe module op Norsok S006: 2003 en System Guide Veiligheid, Gezondheid en Milieu Aannemers (VCA).... [-]


Diploma Of Leadership And Management

Mercury Colleges
Campus Voltijd 52 weken January 2018 Australië Sydney

BSB51915 Diploma of Leadership and Management levert kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​doeltreffend beheer te voeren in een middelgrote tot kleine werkplek. Het programma ontwikkelt een bewustzijn van de algemene business management praktijk met betrekking tot de begeleiding van medewerkers. [+]

Diploma of Leadership and Management

CRICOS Cursus Code: 090857E

Duur: 52 weken full-time (inclusief 4x3 term pauzes):

20 lesuren per week tijdens de ambtstermijn 4 termen 4 termen x 10 weken x 20 uur = 800 lesuren.

Vergoedingen: Verwijzen wij u naar onze prijslijst.

Target:

BSB51915 Diploma of Leadership and Management levert kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​doeltreffend beheer te voeren in een middelgrote tot kleine werkplek. Het programma ontwikkelt een bewustzijn van de algemene business management praktijk met betrekking tot de begeleiding van medewerkers.

Afgestudeerden van de BSB51915 Diploma of Leadership and Management zal een goed begrip van de dynamiek en de uitgangspunten voor de effectieve werking van werkgroepen, evenals de nodige vaardigheden om competent functioneren binnen kleine organisaties hebben ontwikkeld. Mogelijke functiebenamingen voor deze kwalificatie relevant zijn:... [-]