ACADEMICCOURSES

Diploma Programma's in Architectuurstudies in Zuid-Afrika

Individuen op zoek naar hun carrière mogelijkheden na de middelbare school te verbreden kan een diploma op een bepaald gebied te verkrijgen. Deze programma's doorgaans niet nodig algemeen onderwijs klassen, zodat ze ook een kortere tijd in beslag.

Het proces van het creëren van een goed gemaakte structuur houdt veel meer in dan alleen maar het neerzetten van vier muren. Kennis van architectuur of bouwkunde is nodig om ervoor te zorgen dat gebouwen aan gespecificeerde wensen en wettelijke richtlijnen voldoen.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Diploma Programma in Architectuurstudies in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Architectuurstudies, Zuid-Afrika Filter

Diploma in architectuur

University of Johannesburg
Diploma
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het Department of Architecture biedt het Diploma in Architecture, dat onvoorwaardelijke validatie heeft van de Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Association ...

Lees meer