ACADEMICCOURSES

Diploma Programma's in Architectuurstudies in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een diploma verwijst naar een document uitgereikt aan studenten die met succes te voltooien ingestelde cursussen met betrekking tot een bepaald onderwerp, het veld of de industrie. Diploma's worden vaak toegekend door academische instellingen na een opleiding is voltooid.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorie├źn, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Top Diploma in Architectuurstudies in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Architectuurstudies, Johannesburg Filter

Diploma in architectuur

University of Johannesburg
Diploma
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het Department of Architecture biedt het Diploma in Architecture, dat onvoorwaardelijke validatie heeft van de Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Association ...

Lees meer