Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 6 Cursus Studies in Accountancy 2019

Een diploma is verleend door een academische instelling aan een student die naar tevredenheid heeft afgerond aan de eisen van een opleiding. Diploma's kunnen in een breed scala van vakgebieden of academische vakken worden toegekend en voor te bereiden afgestudeerden voor een loopbaan of verdere studie.

Wat is een diploma in accountancy? Het is een programma van de studie die de verschillende aspecten van het accountantsberoep, zoals informatiesystemen, belastingen strategie, business performance measurement, en zakelijke oplossingen verkent. Cursussen kunnen onder meer de ICT-beveiliging, boekhouding frameworks, bedrijfsprocessen, auditing, en de vennootschapsbelasting. Gespecialiseerde opleiding in accountancy kunnen ook studenten voor verantwoordelijkheden van het management-niveau voor te bereiden op het gebied van accounting.

Studenten kunnen profiteren van een accountancy onderwijs, omdat het een degelijke professionele opleiding voor een carrière in het bedrijfsleven kan bieden.Het kan ook toenemen mogelijkheden om te netwerken met andere accountancy studenten en werkende professionals. De conceptuele en analytische vaardigheden van studenten kan worden verbeterd en ervaring kan worden opgedaan met de praktische kennis van het leren accountancy beheer in een verscheidenheid van situaties.

De kosten van het bereiken van een diploma in de accountancy is afhankelijk van de onderwijsinstelling die de diploma-programma en de lengte van de opleiding. Het land dat het onderwijssysteem is gelegen in kan ook invloed hebben op de totale kosten van het onderwijs.

Elk bedrijf moet aan één of meer medewerkers met vaardigheden en expertise hebben in de accountancy of het huren van een aannemer die boekhoudkundige diensten kunnen aanbieden. Binnen een bedrijf, accountancy professionals te dienen in de financiële afdeling, inkoop en facturering, interne controle en management posities. Non-profit bedrijven, particuliere ondernemingen en de overheid in dienst ook personen met accountancy-ervaring.Afgestudeerden kunnen leidinggevende functies of worden consultants in hun boekhouding specialisatie.

Neem een ​​weg naar het hoger onderwijs en verkoopbare vaardigheden voor de werkplek en uw gekozen industrie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in Accountancy

Kensington and Chelsea College

Diploma in AAT Level 4 ... [+]

Onze Accounting cursussen variëren van beginner tot gevorderd niveau en zijn gericht op mensen die werken of die willen werken in een rol die Accountancy vaardigheden vereist.

Kensington en Chelsea College is geaccrediteerd door de Vereniging van Technici Accounting (AAT) zijn grondslagen voor financiële kwalificaties te leveren. AAT is een beroepskwalificatie en het lidmaatschap lichaam. De diploma's geven de studenten praktische vaardigheden om te werken in een scala van finance en accounting banen. Mensen met een AAT kwalificaties gaan om te werken op alle niveaus en in alle sectoren van de economie met een aantal runnen van een eigen accountantskantoren.

Alleen AAT Goedgekeurde opleidingen mogen de AAT Accounting Kwalificatie leveren en ze moeten eerst door een streng verificatieproces. We zijn verheugd dat het aanbieden van de AAT Accounting kwalificatie. Onze docenten brengt een schat aan kennis en expertise in de opleiding accountancy studenten. Jane Scott Paul, AAT Chief Executive zei: "Elk bedrijf moet goed opgeleid financieel personeel en een AAT kwalificatie toont aan een potentiële werkgever dat u de vaardigheden om werk te doen. Het verkrijgen van een erkende boekhoudkundige kwalificatie met AAT is de eerste stap naar een professionele finance carrière. ' De AAT Level 2 cursus omvat een scala van elementaire boekhoudkundige praktijken en technieken uit de kosten evenals dubbel boekhouden boekhouding tot geautomatiseerde boekhouding. De cursus zal ook u voorzien van praktische en theoretische kennis van de systemen in de moderne werkplek. AAT Level 2 bestaat uit 5 papers (Basic Accounting 1, Basic Accounting 2, Basic... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
35 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Kensington and Chelsea College

... [+]

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
35 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Diploma in Accounting biedt de samenleving met een hoge kwaliteit van onderwijs, onderzoek en overleg. De structuur van het programma is ontworpen om afgestudeerde die op ... [+]

Diploma in Accounting programma

Diploma in Accounting biedt de samenleving met een hoge kwaliteit van onderwijs, onderzoek en overleg. De structuur van het programma is ontworpen om afgestudeerde die op de markt relevant zijn, gekenmerkt als vakbekwaam en meer in wezen doordrenkt met een hoog niveau van ethiek te produceren. De cursussen worden specifiek gestructureerd om studenten uit te rusten met een sterke fundamentele kennis in Accounting en andere verwante opleidingen voordat ze beginnen aan de Bachelor of Accounting programma (Hons).

Toelatingseis Passeren SPM of gelijkwaardig met een minimum aan kredieten (klasse C) in 3 onderwerpen inclusieve Bahasa Malaysia en een pass in de... [-]
Maleisië Shah Alam George Town
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit diploma is om boekhoudkundige kennis en vaardigheden om de bevoegdheid te waarborgen bij de uitvoering van de rapportage functies, waardoor de belasting ... [+]

Het doel van dit diploma is om boekhoudkundige kennis en vaardigheden om de bevoegdheid te waarborgen bij de uitvoering van de rapportage functies, waardoor de belasting diensten en management consulting services op een boekhoudkundige technicus niveau, en om deze ingebedde kennis praktisch om te zetten in een boekhoudkundige softwareprogramma.

Mogelijke Carrière Technicus van de boekhouding Boekhouder Cost Accountant Toelatingsvoorwaarden minimum APS 20 met wiskunde 22 met wiskundige geletterdheid Engels: 3 Wiskunde: 3 Wiskundige geletterdheid: 5

OPMERKINGEN:

De programma's worden gepresenteerd in alleen in het Engels. De prestatie niveau (ratin... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Het Diploma of Accountancy (DACC) -programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op de competenties die functioneel en persoonlijk zijn en biedt een breed zakelijk p ... [+]

Het Diploma of Accountancy (DACC) -programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op de competenties die functioneel en persoonlijk zijn en biedt een breed zakelijk perspectief met betrekking tot de behoeften van de bedrijfsorganisaties.

DACC maakt het mogelijk om professionele boekhoudkundige kwalificaties te verkrijgen die worden aangeboden door ACCA en ICAEW.

Afgestudeerden kunnen er verder voor kiezen door te gaan naar:

BSc. (Hons) in Accounting en Finance, Sunway UniversityBachelor in het bedrijfsleven, Victoria Universityen andere opleidingen.

Het behalen van het Diploma of Accountancy is de eerste stap om een ​​professionele accountant te worden.

Programma Markeer... [-]

Maleisië Shah Alam
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Centennial College

In slechts twee jaar, zal je de basis van de boekhouding te leren door middel van een rigoureuze curriculum dat zich richt op het uitbreiden van inzetbare vaardigheden. H ... [+]

In slechts twee jaar, zal je de basis van de boekhouding te leren door middel van een rigoureuze curriculum dat zich richt op het uitbreiden van inzetbare vaardigheden. Hoewel deze School of Business aanbod omvat de kwaliteit kenmerken van alle Centennial College boekhoudprogramma's, zal het zich concentreren op het bouwen van vaardigheid in de financiële en bestuurlijke accounting, en op het bevorderen van diepgaande kennis van boekhoudsoftware. Communicatie en analytische vaardigheden zullen ook worden benadrukt, omdat ze essentieel zijn voor een succesvolle carrière.

Universiteit Pathways

Begin met een diploma, einde met een diploma! Succesvolle afgestudeerden van dit programma zal de mogelijkheid hebben om hun kredieten toe te passen in de richting van verdere studie naar de mate niveau. ... [-]

Canada Toronto
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands