Diploma in toerisme en hospitality management
George Brown College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Toronto, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 17.031 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
May 2024
* huisonderwijs | $ 16,490 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
Invoering
We streven ernaar om gepassioneerde en servicegerichte professionals uit de industrie te produceren voor de stedelijke gastvrijheid en toeristische ervaring. We zijn gevestigd in Toronto, het hart van de Canadese horeca en culinaire industrie, maar met een wereldwijd bereik en invloed. Het Tourism and Hospitality Management-programma biedt blootstelling aan nieuwe trends en benadrukt het belang van ervaringsleren, inclusief lokale excursies en internationale kansen.
GBC's Tourism and Hospitality Management-programma, je leert over de opwindende en diverse toeristenindustrie met cursussen in culinair toerisme, erfgoedtoerisme en duurzaam toerisme. Je eerste jaar in dit programma biedt je fundamentele kennis van de branche, door te leren en samen te werken met je collega's in alle sectoren in onze School of Hospitality and Tourism Management, ook wel een "gewone eerstejaarsaanpak" genoemd. In je eerste jaar doe je kennis op op het gebied van hotels, evenementenplanning, toerisme en eten en drinken door middel van een reeks praktische en theoretische cursussen.
Uw opties voor veldonderwijs
Als onderdeel van je vierde semester voltooi je een externe stage van 14 weken met je keuze voor een landelijke of internationale stage. Deze kans zal uw kennis vergroten met praktijkervaring en u helpen uw netwerk van contacten op te bouwen. Als je het programma Tourism and Hospitality Management voltooit, word je het soort multi-getalenteerde afgestudeerde waar de lokale en internationale toeristenindustrie naar op zoek is in de competitieve omgeving van vandaag.
Afgestudeerden verwerven de vaardigheden die nodig zijn om vooruitstrevende leiders binnen de industrie te zijn, waardoor de ervaring van toeristen wordt verrijkt. U ontvangt branchecertificeringen op het gebied van voedselveiligheid, verantwoorde alcoholische drankenservice, TICO Travel Counsellor-certificering en eerste hulp (CPR). Om je internationale vaardigheden op het gebied van toerisme en gastvrijheid te verbeteren, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve ervaringsgerichte studiereis.
Met dit programma kun je in je tweede jaar overstappen op een van onze hospitality- en toerismebeheerprogramma's, mocht je interessegebied veranderen. We weten ook dat het leven vol onverwachte gebeurtenissen kan zijn; Mocht je je laatste studiejaar niet kunnen afronden, dan kun je volgens ons gemeenschappelijke eerstejaarsmodel afstuderen met een 1-jarig certificaat in Hospitality Services (H101).
toelatingen
Beurzen en financiering
Beurzen voor internationale studenten bij George Brown College zijn over het algemeen toekenningen in het programma op basis van de academische prestaties van studenten (en andere criteria) op George Brown College na het begin van het academische programma.
leerplan
Benodigde cursussen
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
** Op basis van de resultaten van uw plaatsingstest kan van u worden verlangd dat u COMM 1000 Introduction to College Communication volgt. Mogelijk moet u ook MATH 1000 (Math Foundations) volgen voordat u doorgaat naar MATH 1102 (Wiskunde voor gastvrijheid). COMM 1000 en MATH 1000 tellen niet mee als vereiste cursussen voor afstuderen en deze extra cursussen worden aan u in rekening gebracht.
Programma resultaat
De afgestudeerde toont het vermogen om:
- Bied professionele gastendiensten om de klanttevredenheid te vergroten door te anticiperen op, voldoen aan en/of overtreffen van individuele en organisatorische normen en doelstellingen.
- Maak marketingplannen op basis van en ondersteund door marktonderzoek, sociale netwerken, productkennis en verkoopstrategieën.
- Bijdragen aan effectief management in horeca, toerisme en vrije tijd door leiderschapsvaardigheden en -strategieën te implementeren.
- Effectief financieel beheer en boekhoudpraktijken evalueren en toepassen om activiteiten in de toeristenindustrie te ondersteunen.
- Voldoen aan relevante organisatie- en werkpleksystemen, processen, beleid, normen, wettelijke verplichtingen en voorschriften, en kennis van risicobeheerprincipes gebruiken om efficiënte, productieve, veilige, beveiligde, toegankelijke en gezonde toeristische activiteiten te ondersteunen en te behouden.
- Pas principes van teamwerk en constructief relatiebeheer toe om een positieve werkcultuur te ondersteunen.
- Integreer gastvrijheidsvaardigheden en -kennis om voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen.
- Ontwerp en lever inclusieve toerisme- en horecaprogramma's, producten en diensten die voldoen aan alle relevante wetgeving, voldoen aan relevante ethische richtlijnen en beste praktijken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen promoten.
- Analyseer en implementeer duurzaamheidspraktijken in de toerisme- en horecasector door u aan te passen aan ecologische, sociale, culturele, politieke en economische trends en kwesties.
Carrièremogelijkheden
Je carriere
Je wordt voorbereid op een breed scala aan lonende carrières op locaties zoals:
- Reis- en reisorganisaties
- Hotels en resorts
- Conferentie- en congrescentra
- Privéclubs
- Wellness centra
- Gemeenschapscentra
- Cruise schepen
- Luchtvaartmaatschappijen
- Overheidsinstellingen
Toekomstige studiemogelijkheden
Verdien een diploma en een bachelordiploma. Gekwalificeerde afgestudeerden van ons Tourism and Hospitality Management-programma kunnen in september of januari in aanmerking komen voor deelname aan de Honours Bachelor of Business Administration (Hospitality)-opleiding op George Brown College als gevorderde student. Je kunt er ook voor kiezen om te starten in het voorjaarsbrugsemester van mei tot augustus en door te stromen naar de opleiding in september. Dit educatieve pad vereist een minimumcijfergemiddelde van 3,0 om in aanmerking te komen. Praat met een programmacoördinator over articulatiemogelijkheden.