Het 20-maanden durende programma is bedoeld om studenten met een passie voor de voedings- en drankensector te voorzien van professionele kwalificaties om een carrière in het restaurantbeheer te beginnen. Het programma omvat theoretische kennis, real-world praktische inhoud en stages. Naast het beheersen van de basisprincipes van restaurant operations management, zullen studenten worden uitgerust met het zakelijk inzicht door het ontwikkelen van vaardigheden gerelateerd aan financiën, marketing en human resources management, die essentieel zijn om een succesvol restaurant manager professional te worden. Dit programma is ideaal voor studenten die streven naar functies zoals restaurantmanager, catering- of banketmanager, directeur eten en drinken bij restaurants en hotels.

stages

Meerdere mogelijkheden voor pas afgestudeerden en geschoolde personen zijn beschikbaar om deel te nemen aan certificaat- en diplomaprogramma's met praktische stages in de VAE.

Dankzij de solide partnerschappen tussen de grote internationale hotelgroepen en luchtvaartmaatschappijen van HTMI kunnen studenten praktische stages volgen in verschillende sectoren, afhankelijk van hun programmafocus.

Het loopbaanbegeleidings team van HTMi Dubai weet dat praktische vaardigheden in combinatie met een positieve houding zeer worden gewaardeerd door HR-recruiters, daarom hebben we onze cursussen ontworpen om de houding van studenten te coachen om hun carrièremogelijkheden onmetelijk te verbeteren. Onze stage- en werkplekprestaties spreken voor zich.

75% van alle afgestudeerden van HTMi neemt deel aan grote internationale hotelketens, één op de drie HTMi-afgestudeerden begint hun loopbaan als manager in leidinggevende posities en 80% van de HTMi-afgestudeerden beveiligen hun volledige baan voordat ze hun laatste semester voltooien.

Beurzen

HTMi Dubai biedt een verscheidenheid aan beurzen.

Beurzen worden aangeboden aan personen die geslaagd zijn voor de middelbare school met ten minste 90% gemiddeld (of equivalent) of CGPA 3.0 hoger (of equivalent) voor transferstudenten. De student ondersteunt zijn of haar aanvraag ook met bewijsmateriaal waaruit zijn of haar motivatie voor de horeca blijkt.

Een beperkt aantal beurzen is beschikbaar voor elk semester (elk jaar beginnend in januari en augustus) en aanvragen moeten minimaal twee kalendermaanden voorafgaand aan de start van het semester worden ingediend.

Alle aanvragen worden beoordeeld door de academische raad van HTMi Dubai en kandidaten op de shortlist zullen worden gecontacteerd voor een interview.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van HTMI Switzerland Dubai »

Laatst bijgewerkt op April 11, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
20 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019