Diploma in culinair management - voeding
George Brown College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Toronto, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 18.536 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2024
* huisonderwijs | $ 16,490 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
Invoering
Je hebt een passie voor eten, koken en gezondheid en realiseert je dat mensen zich steeds meer zorgen maken over voeding en levensstijl. Je kunt culinaire vaardigheden en voeding integreren terwijl je traint voor een lonende carrière in het Culinary Management - Nutrition-programma.
In dit tweejarige diplomaprogramma leer je werken in verschillende omgevingen, waaronder de foodservice-industrie, om te voldoen aan de eisen van steeds gezondheidsbewustere consumenten. Dit programma combineert instructie in culinaire technieken, foodservicemanagement, kennis van ingrediënten, gezonde recepten, menu's en voedselproductontwikkeling met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Je leert in een dynamische omgeving met demonstraties, lezingen en praktische culinaire oefeningen.
Je voltooit ook een externe stage van zeven weken in je laatste semester, wat je een geweldige voorsprong geeft als je aan je carrière begint.
Programmaschema
Het programma voor het programma Culinair Management – Voeding loopt momenteel van maandag tot en met vrijdag. Let op: sommige lessen kunnen om 7.00 uur beginnen en andere duren tot 22.00 uur
Uw opties voor veldonderwijs
Je voltooit een stage van zeven weken in de branche in je laatste semester. George Brown werkt samen met werkgevers en branchepartners om potentiële werkervaringsmogelijkheden te identificeren. Studenten worden ook sterk aangemoedigd om zelfgestuurde werkervaringen in de industrie na te streven binnen Culinair Management waarvan zij denken dat dit de leerervaringen zal bieden die ze waarderen en voldoen aan de leerresultaten van het programma.
Deze waardevolle werkervaring kan op zijn beurt weer worden toegevoegd aan je cv. Naast een meer formele werkervaring op het werk, George Brown College leermogelijkheden te bieden met echte uitdagingen en klanten.
toelatingen
Beurzen en financiering
Beurzen voor internationale studenten bij George Brown College zijn over het algemeen toekenningen in het programma op basis van de academische prestaties van studenten (en andere criteria) op George Brown College na het begin van het academische programma.
leerplan
Benodigde cursussen
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
* 7-weekse cursus
**Op basis van de resultaten van uw plaatsingstest moet u mogelijk COMM 1000 Introduction to College Communication afleggen voordat u doorgaat naar COMM 1007. Mogelijk moet u ook MATH 1000 (Math Foundations) volgen voordat u doorgaat naar MATH 1102 (Wiskunde voor Gastvrijheid). COMM 1000 en MATH 1000 tellen niet mee als vereiste cursus voor het afstuderen, en deze extra cursus wordt in rekening gebracht.
Programma resultaat
De afgestudeerde toont het vermogen om:
- Bied geavanceerde culinaire planning, voorbereiding en presentatie voor een verscheidenheid aan foodservice-omgevingen met behulp van een reeks klassieke en hedendaagse technieken.
- Pas basis- en geavanceerde voedsel- en bakwetenschap toe op voedselbereiding om het gewenste eindproduct te creëren.
- Bijdragen aan en toezicht houden op de naleving door anderen van het bieden van een goed onderhouden keukenomgeving en het aanbieden van voedsel- en drankproducten die vrij zijn van schadelijke bacteriën of andere verontreinigingen, waarbij de voorschriften op het gebied van gezondheid, veiligheid, sanitaire voorzieningen en voedselverwerking worden nageleefd.
- Zorgen voor een veilige werking van de keuken en alle aspecten van voedselbereiding om gezonde werkruimtes, verantwoord keukenbeheer en efficiënt gebruik van middelen te bevorderen.
- Maak menu's die de kennis van voeding en voedselingrediënten weerspiegelen, de algemene gezondheid en het welzijn bevorderen, inspelen op een reeks voedingsbehoeften en -voorkeuren en waar nodig aanpassingen voor speciale diëten, voedselallergieën en -intoleranties aanpakken.
- Pas bedrijfsprincipes en erkende praktijken voor kostenberekening en controle toe op foodservice-activiteiten om een fiscaal verantwoorde operatie te beheren en te promoten.
- Pas kennis van duurzaamheid, ethische en lokale voedselinkoop en voedselzekerheid toe op voedselbereiding en keukenbeheer, waarbij de mogelijke gevolgen voor de voedselproductie, de keuze van de consument en de activiteiten binnen de foodservice-industrie worden erkend.
- Selecteer en gebruik technologie, inclusief moderne keukenapparatuur, voor voedselproductie en promotie.
- Effectief optreden als lid van een voedsel- en drankbereiding en serviceteam en bijdragen aan het succes van een foodservice-operatie door zelfmanagement en interpersoonlijke vaardigheden toe te passen.
- Ontwikkel strategieën voor continu persoonlijk en professioneel leren om te zorgen voor valuta met en reactievermogen op opkomende culinaire technieken, voorschriften en praktijken in de foodservice-industrie.
- Bijdragen aan de ontwikkeling van marketingstrategieën die de succesvolle werking van een foodservicebedrijf bevorderen.
- Draag bij aan het bedrijfsbeheer van een verscheidenheid aan voedsel- en drankactiviteiten om een boeiende werkomgeving te bevorderen die uitstekende service weerspiegelt.
Carrièremogelijkheden
Je carriere
Je bent op weg naar een bevredigende carrière in verschillende organisaties die zich richten op voedsel en voeding. Dit bevat:
- Restaurants
- hotels
- Spa's
- Resorts
- Scholen
- Fabrikanten
- Gezondheids- en fitnessfaciliteiten
- Seniorenwoningen en voorzieningen voor langdurige zorg
- Privé chef-kok
Je training zal je ook de vaardigheden bieden die nodig zijn om je eigen bedrijf als ondernemer te starten, misschien als persoonlijke chef-kok. Je krijgt de vrijheid om meerdere kanten op te gaan met functies op het gebied van voedselbereiding, menu-ontwerp, kwaliteitsborging en recept-/voedselconceptontwikkeling.
Sommige van onze afgestudeerden genieten van lonende functies als chef-koks, koks, foodservicemanagers, recept-/productontwikkelaars, ondernemers of culinaire trainers.
Toekomstige studiemogelijkheden
Postdoctorale studiemogelijkheden
Programma voor voedsel- en voedingsbeheer (postdoctoraal) (H402)
Als je afgestudeerd bent in culinair management - voeding met een passie voor gezondheidszorg en voeding en een verlangen om anderen te helpen terwijl je je carrière naar een hoger niveau tilt, dan is ons eenjarige certificaatprogramma voor afgestudeerden in voedsel- en voedingsmanagement wat je zoekt zoeken naar.
Het H402 Food and Nutrition Management-programma is geaccrediteerd door de Canadian Society of Nutrition Management, wat nodig is voor een baan als Food and Nutrition Manager in Ontario.