Diploma in bioscoopproductie

Nashville Film Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma in bioscoopproductie

Nashville Film Institute

NFI's Signature Filmmaking Diploma

Ons Cinema Production Program dompelt je volledig onder in het proces van filmmaken. NFI-studenten wonen, eten en ademen negen maanden lang film en hoe films worden gemaakt.

Onze filosofie is om studenten alle stadia en rollen bij het maken van een film te laten leren. De beste manier om dat te bereiken, is door films te maken. Gedurende dit diplomaprogramma werken studenten samen aan verschillende projecten om hun eigen films te maken. Aan het einde van het programma krijgen studenten de nodige vaardigheden, waardevolle connecties en de inhoud voor hun eigen professionele demo-reel.

Programmamodules

Tijdens ons negen maanden durende programma bestaat onze cursus uit vier modules. Elke module duurt 9 weken en bevat de belangrijkste deliverables voor de productie. Elke student ontvangt zijn cijfers aan het einde van elke module.

Cursusweken

Elke week van de lessen loopt van maandag tot donderdag (met variatie voor federale feestdagen). Vrijdagdagen zijn ongestructureerd, zodat studenten kunnen werken aan hun producties.

Elke week is gewijd aan een specifieke cursus. Voor de week worden onze studenten les gegeven door professionals uit de sector die actief op hun respectieve vakgebieden werken. Dit snelle format biedt de structuur die onze studenten in staat stelt om de productie vaardigheden te bouwen.

Instructiedagen

Een typische lesdag begint om 10.00 uur bij het NFI. Studenten beginnen met instructie over de onderwerpen van de week en zetten hun kennis vervolgens in de praktijk door middel van hands-on oefeningen en demonstraties. Formele instructie duurt meestal 3,5 uur, gevolgd door 3 uur actieve labstudie. Labo studies laten onze studenten de flexibiliteit om te werken aan de relevante vaardigheden van de week en hun lopende projecten.

Wat je zult leren

Het Cinema Production Program van NFI is ontworpen om alle belangrijke vaardigheden te leren die nodig zijn voor filmproductie. Voorafgaande ervaring is niet noodzakelijk om succesvol te zijn in het programma - alles wat je moet doen is een passie voor filmmaken.

Of je nu geïnteresseerd bent in speelfilms, documentaires, huwelijksvideo's, reclames of iets daartussenin, de cursussen en onderwerpen die in dit filmmaakprogramma worden gegeven, zullen je vaardigheden aanscherpen en je uitdagen om een ​​echte professional in de filmindustrie te worden.

Toelatingsvoorwaarden

Afstuderen op middelbare school of gelijkwaardig, 18 jaar oud. Van voltijdstudenten wordt verwacht dat ze 16 uur per week lesuren in de klas voltooien en 10 uur per week hands-on. De lessen zijn van maandag tot en met donderdag op de campus van het NFI. Hands-on tijd en locatie zijn afhankelijk van het project.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
9 maanden
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Nashville, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates