Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
George Brown College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Toronto, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 18.453 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
May 2024
* huisonderwijs | $ 16,490 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
Invoering
George Brown, gelegen in het hart van het centrum van Toronto, plaatst u in het centrum van de bak- en banketindustrie in Canada. Dit tweejarige programma in Baking and Pastry Arts Management, ontworpen door leiders in de branche, biedt u het beste van twee werelden: geavanceerde patisserietraining en de managementvaardigheden die u nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen.
Onder begeleiding van de beste bakprofessionals ontwikkel je kernvaardigheden en laat je je creativiteit de vrije loop op een groot aantal gespecialiseerde gebieden, waaronder:
- chocolade en zoetwaren
- bruidstaarten
- modern bakkerijcafé
- taarten en gebak
- vergulde desserts
- ambachtelijk brood en ontbijtgebak
- petit fours, gelamineerd deeg en viennoiseries
- ijs en sorbets
- ambachtelijk suikerwerk
Deze vaardigheden zullen je een veelgevraagde afgestudeerde maken in de wereld van hoogwaardige bakkerij- en banketbakkerskunsten. Je werk in de klas omvat een reeks casestudies die zijn ontworpen om je bakvaardigheden te ontwikkelen en te perfectioneren. Je voltooit ook een extern bedrijf in de sector, waarbij je praktische ervaring opdoet die je een echt carrièrevoordeel zal geven.
Aan de zakelijke kant leer je de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle bakoperatie uit te voeren, waaronder:
- bedrijfsplanning
- leiderschap en motivatie
- verkoop en marketing
- productverpakking, presentatie en distributiemethoden
Instructie in industriestandaarden en -praktijken met betrekking tot sanitaire voorzieningen en productiebeheer is ook inbegrepen.
Programmaschema
Het rooster voor de opleiding Baking and Pastry Arts Management loopt momenteel van maandag tot en met vrijdag. Let op, sommige lessen kunnen om 7.00 uur beginnen en andere kunnen tot 22.00 uur duren
Kandidaten die in september (herfst) beginnen, hebben een pauze tijdens de lente/zomerperiode (dat wil zeggen dat ze geen lessen volgen).
Kandidaten die in mei (lente) beginnen, hebben een pauze tijdens de winterperiode (dwz ze zullen geen lessen volgen).
Uw opties voor veldonderwijs
Als onderdeel van het programma voltooi je een uniek branche-externship. George Brown werkt samen met werkgevers en branchepartners om potentiële werkervaringsmogelijkheden te identificeren. Studenten worden ook sterk aangemoedigd om zelfgestuurde werkervaringen in de branche na te streven waarvan zij denken dat ze de leerervaringen bieden die ze waarderen en voldoen aan de leerresultaten van het programma.
Deze waardevolle werkervaring kan worden toegevoegd aan je cv. Naast een meer formele werkervaring op het werk, George Brown College leermogelijkheden te bieden met echte uitdagingen en klanten.
toelatingen
Beurzen en financiering
Beurzen voor internationale studenten bij George Brown College zijn over het algemeen toekenningen in het programma op basis van de academische prestaties van studenten (en andere criteria) op George Brown College na het begin van het academische programma.
leerplan
Benodigde cursussen
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
* 7-weekse cursus
**Op basis van de resultaten van uw plaatsingstest moet u mogelijk COMM 1000 Introduction to College Communication afleggen voordat u doorgaat naar COMM 1007. Mogelijk moet u ook MATH 1000 (Math Foundations) volgen voordat u doorgaat naar MATH 1102 (Wiskunde voor Gastvrijheid). COMM 1000 en MATH 1000 tellen niet mee als vereiste cursus voor het afstuderen, en deze extra cursus wordt in rekening gebracht.
Programma resultaat
De afgestudeerde toont het vermogen om:
- Onderzoek en ontwerp een verscheidenheid aan bakkerij-, banket- en zoetwarengerelateerde producten die voldoen aan de behoeften van een reeks foodservice-omgevingen.
- Produceer en presenteer een verscheidenheid aan bakkerij-, banket- en zoetwarengerelateerde producten die voldoen aan de behoeften van een reeks foodservice-omgevingen.
- Pas fundamentele voedingsprincipes, inclusief receptaanpassingen, toe op alle aspecten van de bakproductie, met aandacht voor mogelijke allergenen en dieetwensen.
- Pas effectieve keukenmanagementvaardigheden toe om op verantwoorde wijze middelen te gebruiken in een bak- en banketbedrijf.
- Identificeer effectieve bedrijfspraktijken, inclusief marketing en kostenbeheersing bij het beheer van een banket- en bakkerijbedrijf.
- Identificeer praktijken op het gebied van personeelsbeheer in relatie tot de horeca.
- Ontwikkel doorlopende persoonlijke strategieën en plannen om het leiderschap op het gebied van gastvrijheid in een bak- en banketbakkersomgeving te verbeteren.
Carrièremogelijkheden
Je carriere
George Brown College heeft een internationale reputatie voor het produceren van getalenteerde en creatieve bak- en banketbakkersstudenten die over de hele wereld aan de top van de industrie werken. Je kunt een lonende carrière beginnen in een commerciële bakkerij, hotel, cateringbedrijf of een van de talloze bakkerijen, speciale cake- en banketbakkers over de hele wereld. Je kunt zelfs de vaardigheden die je hebt geleerd combineren met je ondernemersgeest en je eigen bedrijf starten.
Toekomstige studiemogelijkheden
Als afgestudeerde van een culinair of bak- en patisseriebeheerprogramma in Ontario (of een eenjarig certificaatprogramma met een jaar ervaring in de sector), komt u in aanmerking voor ons postdoctoraal programma Advanced French Patisserie (H413).