Diploma in Hospitality Operations Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Hospitality Operations Management-programma, door middel van een combinatie van theoretische cursussen, workshops en industriële training in luxe hotels in Cyprus en in het buitenland, is ontworpen om studenten te helpen kennis en vaardigheden op te doen voor zover ze kunnen leren, zich aanpassen en zich kunnen ontwikkelen in het hotel en horeca.

Desalniettemin heeft het programma tot doel de vitale vaardigheden van communicatie, teamwerk, leiderschap en probleemoplossing te ontwikkelen die studenten de mogelijkheid zullen bieden om de taken van de Hospitality Operations Manager met succes uit te voeren.

Bovendien is een van de belangrijkste doelen van dit programma om studenten een uitgebreid onderzoek te bieden van het werk met betrekking tot Hospitality Operations Management. Via de verschillende cursussen van dit programma zullen studenten in detail de taken en verantwoordelijkheden van de Hospitality Operations Manager, de verschillende management-, controle- en andere functies die verband houden met de hoge uitdagingen van het beroep, onderzoeken.

Tijdens hun studie kunnen studenten van het Hospitality Operations Management-programma specialisatiecursussen kiezen en expertise opdoen op het gebied van horeca, Food and Beverage Management en Rooms Division Management. Ze zullen betrokken zijn bij de theorie en praktijk van de voedsel- en drankdiensten of de diensten van de kamerafdeling en alle andere aspecten die verband houden met klantenservice.

Na afronding van hun studie kunnen afgestudeerden het succes van de vitale afdelingen van de Food and Beverage of Rooms Division in een hotel, een restaurant, de foodafdelingen van een hotel, een restaurant, ziekenhuizen en elke andere vorm van foodservicebedrijf op elk niveau, of de receptie en huishouding in een hotel of elke andere vorm van toerismebedrijf van elk serviceniveau.

Bovendien zullen afgestudeerden van het Hospitality Operations Management-programma de volgende vaardigheden hebben verworven: controle over verkoop, productiekosten en andere bedrijfskosten, en met succes voldoen aan hun verplichtingen ten aanzien van de budgetten van het bedrijf, de servicekwaliteitsniveaus en vele andere functies van de afdelingen Food and Beverage of de Rooms Division.

* Dit programma is geregistreerd en goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur, maar nog niet geaccrediteerd.

Carrière

De voortdurende bloei van de hotel- en horeca-industrie is consequent een van de belangrijkste banenmakers in Cyprus en de meeste Europese landen. Het programma Hospitality Operations Management van Mesoyios College helpt professionals voor te bereiden op het starten van een eigen bedrijf, het starten van een franchisebedrijf of het vervullen van een toezichthoudende / leidinggevende rol in een hotel, restaurant, bars, clubs, eetgelegenheden, resort of plaatsen, zoals bedrijven , verpleeghuizen, hogescholen en universiteiten.

De hotelbranche raakt in principe elke branche, en er is tegenwoordig veel vraag naar goed opgeleide en opgeleide professionals op het gebied van Hospitality Operations Management, Food and Beverage Management, Front Office Management en Rooms Division Management. Dit aantal zal naar verwachting de komende jaren dramatisch toenemen en kort na de wereldwijde financiële crisis die langzaam tekenen van herstel begon te vertonen.

programma Pathway

Graad eisen

  • Gastvrijheid Belangrijkste vereisten
  • Zakelijke belangrijke vereisten
  • Engelse Taalvereisten
  • Computervereisten
  • Vereisten voor sociale wetenschappen en vrije kunsten
  • Wiskundige vereisten
  • Keuzevakken specialisatie Food & Beverage
  • Rooms Division Specialisatie keuzevakken
  • Zakelijke keuzevakken
  • Keuzevakken vreemde talen
  • Keuzevakken Social Science & Liberal Arts
  • Specialisatie keuzevakken

Totaal aantal ECTS om af te studeren: 123

Belangrijkste vereisten - Gastvrijheid

  • HOS120 - Inleiding tot de horeca
  • HOS121 - Dimensies van toerisme
  • HOS122 - Beheer van voedsel en dranken
  • HOS123 - Hospitality Operations Management
  • HOS125 - Front Office Operations
  • HOS126 - Grondbeginselen van huishoudelijke activiteiten
  • HOI120 - HOM-Stage I
  • HOS220 - Principes van Hospitality Marketing

Belangrijkste vereisten - Zakelijk

  • ACC130 - Financiële boekhouding I
  • ACC231 - Financiële boekhouding II

141358_pexels-photo-3771110.jpeg

Engelse Taalvereisten

  • ENG191 - College Engels A
  • ENG192 - College Engels B

Computervereisten

  • COM143 - Zakelijke computers
  • COM144 - Hospitality-informatiesystemen

Vereisten voor sociale wetenschappen en vrije kunsten

  • PSY270 - Hospitality Human Resources Management

Wiskundige vereisten

  • MAT160 - Algebra van de universiteit

Keuzevakken specialisatie Food & Beverage

  • HOS223 - Beheer van restaurantactiviteiten
  • HOS225 - Planning, controle en inkoop van voedingsmiddelen en dranken
  • CUA215 - Menuplanning en -ontwikkeling
  • HOS222 - Wijnen en gedistilleerde dranken
  • HOS226 - Hygiëne en veiligheid

Rooms Division Specialisatie keuzevakken

  • HOS227 - Front Office-beheer
  • HOS228 - Huishoud- en onderhoudsbeheer
  • HOS229 - Beheer van hotelfaciliteiten
  • BUS352 - Servicekwaliteitsbeheer
  • HOS324 - Risicobeheer in de horeca

Zakelijke keuzevakken

  • ACC131 - Micro-economie
  • ACC230 - Macro-economie
  • ACC232 - Managementboekhouding voor de horeca
  • BUS351 - E-marketing voor de horeca

Keuzevakken vreemde talen

  • GRE290 - Grieks voor de horeca - niveau 1
  • GRE291 - Grieks voor de horeca - niveau 2
  • RUS290 - Russisch voor de horeca - niveau 1
  • RUS291 - Russisch voor de horeca - niveau 2
  • GER290 - Duits voor de horeca - niveau 1
  • GER291 - Duits voor de horeca - Niveau 2

Keuzevakken Social Science & Liberal Arts

  • HIS280 - Inleiding tot de geschiedenis van Cyprus
  • PSY271 - Inleiding tot psychologie
  • COM340 - Inleiding tot multimedia

R = vereist

Inschrijvingscriteria voor studenten

Een niet-discriminatiebeleid voor studenten wordt sterk gevolgd door Mesoyios College . Kandidaten voor toelating tot Mesoyios College worden in aanmerking genomen zonder verwijzing naar ras, huidskleur, religie, geslacht, handicap of nationale afkomst. De diversiteit van de studentengemeenschap is dus een doel van het Mesoyios College van Mesoyios College om een breed scala aan academische achtergronden, ervaringen, speciale interesses, talenten en cultureel erfgoed te brengen.

Daarom is het voor alle kandidaten verplicht om in het bezit te zijn van een Higher Secondary School Leaving Certificate of een gelijkwaardige kwalificatie (in hun land van herkomst).

Studenten kunnen worden toegelaten tot het college, mogelijk aan het begin van elk semester. De toelating wordt verleend, afhankelijk van de kwalificaties van de studenten en het gekozen toekomstige onderwijspad. Het toelatingsbeleid van het College is afhankelijk van de eerdere records van studenten, inclusief cijfers van de middelbare school.

De beheersing van de Engelse taal is vereist voor alle programma's die in het Engels worden gegeven. Alle inkomende studenten krijgen een Engelse plaatsingstest. Het doel is om het vaardigheidsniveau van een student te bepalen om een geschikte plaatsing in Engelse cursussen aan te bevelen. Studenten met kwalificaties in de Engelse taal zoals IELTS 5.5, IGCSE C, TOEFL 525 (196 computergebaseerd) zullen in staat zijn om de normale programmavereisten te volgen (zoals beschreven in individuele programma Pathways ).

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make f ... Lees meer

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make friends with other international students. Students groups and societies organize regular networking events for international students throughout the year. Our aim is to provide higher education and lifelong learning opportunities to all people without any discrimination; provide quality education to develop knowledge and skills through theoretical and practical courses, in order to enable students to expand their options for vocational rehabilitation after graduation; support students develop and make a professional career in the industry. Lees Minder