Diploma in Culinary Arts
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Lucerne, Zwitserland
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
1 - 3 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Diploma Culinary Arts
Het BHMS-diploma in Culinary Arts introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basale operationele technieken en praktische kerncompetentie training. Hoogtepunten van deze 1-jarige cursus zijn onder meer klassieke Europese kookmethodes, bezuinigingen, bouillons en sauzen als basissteen. De vaardigheden van Patisserie worden ontwikkeld via twee gespecialiseerde cursussen en de belangrijkste ingrediënten van de industrie voor voedselveiligheid en voeding worden gegeven als voorbereiding op de eerste industriële stage van de studenten.
BHMS Culinaire voorzieningen
BHMS heeft zijn culinaire faciliteiten geüpgraded en een nieuwe, ultramoderne trainingskeuken aan de bestaande productiekeuken toegevoegd. In deze stressvrije omgeving hebben culinaire studenten in elk jaar van het programma de kans om hun belangrijkste culinaire vaardigheden en competenties te verwerven en te oefenen voordat ze worden toegepast op een echte keukenomgeving voor voedselproductie.
Diploma in Culinary Arts
Dit 6-12 maanden durende Diploma in Culinary Arts-programma introduceert studenten in de wereld van voedselproductie door middel van basistechnieken en hands-on kerncompetentietraining. Studenten maken kennis met de basis kookmethodes, keukenapparatuur, machines en gebruiksvoorwerpen, evenals receptkosten en keukenprocedures. Studenten leren ook hoe ze voedselingrediënten moeten gebruiken, hun vaardigheden moeten ontwikkelen in het gebruik van keukengerei en keukengerei, basisvoorraden, soepen, sauzen en salades kunnen bereiden en vertrouwd moeten raken met keukenterminologie, voedings- en keukenboekhoudingsprincipes. Na het succesvol afronden van de eerste 6 maanden van de diplomastudies, komen de studenten in aanmerking voor een betaalde stage van 4-6 maanden in een van de vele gerenommeerde Zwitserse eetgelegenheden.
Hoger diploma in Culinary Arts
Dit 6-12-maands Hoger Diploma in Culinary Arts-programma bouwt voort op het fundamentele begrip van de student van internationale culinaire principes opgedaan op het niveau van het Diploma (1e studiejaar). Studenten verkennen Europese en etnische keukens door een breed scala aan recepten te bereiden, waaronder typische hapjes, vis, vegetarische gerechten, hoofdgerechten, evenals gebak en desserts. Studenten leren ook communicatie- en managementvaardigheden, leiderschap en teamwork en gastrelaties. Na het succesvol afronden van de eerste 6 maanden van de hogere diplomastudies, komen de studenten in aanmerking voor een betaalde stage van 4-6 maanden in een van de vele gerenommeerde Zwitserse eetgelegenheden.
Directe toegang tot culinaire kunsten
Directe toegang tot het programma Hoger Diploma in Culinary Arts wordt toegekend aan aanvragers die minstens een academisch jaar van het culinaire kunstonderwijs (met Engels als een studiemedium) hebben voltooid aan een geaccrediteerde instelling en een geverifieerd culinair werkcertificaat van een top bezitten -klasse hotel of een restaurant.
Doel van het programma
Het BHMS Diploma in Culinary Arts-programma is speciaal ontworpen voor jonge volwassenen die het gastronomische gebied willen betreden. Het programma biedt studenten praktische en professionele kerncompetentietraining op het gebied van voedselcreatie zodat ze volledig bekwaam zijn om een bijdrage te leveren aan de industrie. Dit heeft aanzienlijke waarde en prestige bij werkgevers over de hele wereld. Het kan ook ten goede komen aan mensen die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis wanneer ze overwegen hun eigen culinaire of cateringbedrijf te openen. Studenten met de juiste kwalificaties kunnen deelnemen aan het programma in het tweede jaar. Dit eerstejaars programma introduceert potentiële studenten in de wondere wereld van voedsel en voedselproductie. Het leert basisvoedingsproductietechnieken en laat de studenten begrijpen wat de eisen zijn die de industrie toekomstige culinarians vereist. Deze basiscursus bereidt een student voor op zijn / haar eerste stage in een commerciële keuken en stelt hem / haar in staat om het zelfvertrouwen, het teamwerkvermogen, de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om te overleven in de drukte van een grote, volledig functionele keuken.
Cursusinhoud
CODE |
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland