Diploma in Culinary Arts
LaSalle College Vancouver
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Vancouver, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
1 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
De fijne kunst van eten
Voor jou is eten niet alleen wat je eet. Het is hoe je je creativiteit uitdrukt en wie je bent als persoon. En in een tijd waarin culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, heeft de industrie mensen zoals jij nodig. In het Culinary Arts Diploma-programma worden studenten ondergedompeld in een omgeving die een echte, moderne professionele keuken nabootst. Studenten scherpen hun kookbeheersing aan, omdat ze zich richten op het leren leveren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consument - en werkgevers - willen en verwachten. Studenten worden omringd en geïnspireerd door hun getalenteerde, creatief gestuurde leeftijdsgenoten.
Studenten verwerven de kennis, creativiteit en ethische waarden die nodig zijn om te gedijen in de zich ontwikkelende culinaire, restaurant- en cateringberoepen. Ervaren professionals uit de industrie delen hun kennis en up-to-date technisch inzicht met studenten door middel van een robuust curriculum dat sterk steunt op deelname aan projecten die praktisch en technisch van aard zijn.
Cursus Doelstellingen
Tijdens dit vierkwartrogramma hebben studenten de mogelijkheid om de zakelijke aspecten van culinaire kunsten te leren, samen met intensieve praktische praktijktraining. De instructie begint met een inleiding tot culinaire vaardigheden, die de fundamentele concepten, vaardigheden en technieken uiteenzet die bij het basale koken betrokken zijn. Studenten hebben de mogelijkheid om gelijktijdig de concepten en theorieën van culinaire technieken te leren, evenals voedsel- en milieusanering en -veiligheid. Aan het einde van het eerste kwartaal hebben studenten de mogelijkheid om over een uitgebreide kennis van de horeca te beschikken en zich meer bewust te zijn van de verschillende mogelijkheden die er zijn in de culinaire wereld.
Naarmate de cursus vordert, hebben studenten de mogelijkheid om door te gaan met het verbeteren van hun vaardigheden in een productieomgeving en hun vertrouwen te vergroten in de technieken die in het eerste kwartaal zijn onderzocht. De ontwikkeling van mesvaardigheden wordt geaccentueerd, en studenten kunnen beginnen met het leren van de specifieke kenmerken van ingrediëntfuncties, gewichten en maatregelen, mise en place, tijdlijnen, plaatpresentatie en teamwerk. Een inleiding tot zowel bakken als gebak is opgenomen in het curriculum en studenten bereiden, proeven, serveren en evalueren internationale, Aziatische en Noord-Amerikaanse regionale gerechten. De instructie in het beheer van eet- en drinkoperaties culmineert in de productie van een complete handleiding voor de eetzaal en de bar.
Tijdens het vierde en laatste kwartaal van het programma combineren studenten alle kritieke vaardigheden die ze hebben verworven en passen ze toe op de ontwikkeling van een compleet bedrijfsplan voor een restaurant met minimaal 100 zitplaatsen. Studenten beginnen vervolgens aan een externship in de industrie om echte wereldervaring op te doen.
Overzicht
Dit programma bestaat uit 60 studiepunten meer dan 4 kwartalen.
Cursuslijst
- Concepten en theorieën van culinaire technieken
- Hygiëne en veiligheid
- Fundamentals of Classical Techniques
- Noord-Amerikaanse regionale keuken
- Inleiding tot bakken
- Inkoop en productidentificatie
- Wereldkeuken
- Management, supervisie
- Inleiding tot gebak
- Beheer door Menu
- practicum
- Kosten plannen en beheersen
- Aziatische keuken
- Food and Beverage Management
- A la Carte Kitchen
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden gaan op build carrière in de culinaire wereld, werken als prep koks, lijnkoks en eerste kookt. Alumni werken in restaurants zoals de Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel en Blue Water Café.
Geloofsbrieven
Diploma
Dit programma is goedgekeurd door de registrator van de afdeling Private Training Institutions (PTIB) van het ministerie van voortgezet onderwijs, vaardigheden
De details
- Praktische training door experts uit de industrie
- Innovatieve instructie in een state-of-the-art omgeving
- Programma vereist een culinaire kit
- Programma bestaat uit 60 studiepunten meer dan vier kwartalen
- Afstudeerders ontvangen een diploma
Gedurende dit vierkwartrogramma leren de studenten de zakelijke aspecten van de culinaire kunsten, samen met intensieve praktische praktijktraining. De instructie begint met een inleiding tot culinaire vaardigheden, die de fundamentele concepten en meesterschap in basiskoken schetst. Studenten leren tegelijkertijd voedsel- en milieusanering en -veiligheid. Aan het einde van het eerste kwartaal beschikken studenten over een uitgebreide kennis van de horeca en een groter bewustzijn van de verschillende mogelijkheden die er zijn in de culinaire wereld.
Afgestudeerden leren
- Messenvaardigheden en de specifieke kenmerken van ingrediëntenfuncties, gewichten en maten, mise en place, tijdlijnen, presentaties van platen en teamwork.
- Fundamentele concepten en vaardigheden in basis bakken en gebak.
- Het bereiden, proeven, serveren en evalueren van moderne, klassieke, internationale, Aziatische en Noord-Amerikaanse regionale gerechten.
- Leer de zakelijke aspecten van culinaire kunsten tijdens het vierkwartaanbod.
Wie zou moeten solliciteren?
Studenten direct van de middelbare school, of volwassen studenten die klaar zijn voor een carrièrewijziging of om verder te bouwen op de vaardigheden die ze hebben.
- Creatieven die graag koken en werken in de keuken
- Gretig om nieuwe vaardigheden te leren die te maken hebben met bakken en ontwerpen
- Degenen die waarde hechten aan het samenvoegen van creatieve inspanningen met praktische toepassingen voor een opwindende carrière
Ideale studenten
Wie zou moeten solliciteren?
Studenten direct van de middelbare school, of volwassen studenten die klaar zijn voor een carrièrewijziging of om verder te bouwen op de vaardigheden die ze hebben.
- Creatieven die graag koken en werken in de keuken
- Gretig om nieuwe vaardigheden te leren die te maken hebben met bakken en ontwerpen
- Degenen die waarde hechten aan het combineren van creatieve inspanningen met praktische toepassingen voor een opwindende carrière
leerplan
Overzicht
Dit programma bestaat uit 60 studiepunten meer dan 4 kwartalen.
Cursuslijst
- Concepten en theorieën van culinaire technieken
- Hygiëne en veiligheid
- Fundamentals of Classical Techniques
- Noord-Amerikaanse regionale keuken
- Inleiding tot bakken
- Inkoop en productidentificatie
- Wereldkeuken
- Management, supervisie en loopbaanontwikkeling
- Inleiding tot gebak
- Beheer door Menu
- practicum
- Kosten plannen en beheersen
- Aziatische keuken
- Food and Beverage Management
- A la Carte Kitchen
Geloofsbrieven
Diploma
Dit programma is goedgekeurd door de registrar van de Private Training Institutions Branch (PTIB) van het ministerie van Advanced Education, Skills & Training.
De details
- Praktische training door experts uit de industrie
- Innovatieve instructie in een state-of-the-art omgeving
- Het programma vereist een culinaire kit
- Het programma bestaat uit 60 studiepunten verdeeld over vier kwartalen
- Afstudeerders ontvangen een diploma
Gedurende dit vierkwartrogramma leren de studenten de zakelijke aspecten van de culinaire kunsten, samen met intensieve praktische praktijktraining. De instructie begint met een inleiding tot culinaire vaardigheden, die de fundamentele concepten en meesterschap in basiskoken schetst. Studenten leren tegelijkertijd voedsel- en milieusanering en -veiligheid. Aan het einde van het eerste kwartaal beschikken studenten over een uitgebreide kennis van de horeca en een groter bewustzijn van de verschillende mogelijkheden die er zijn in de culinaire wereld.
Afgestudeerden leren
- Messenvaardigheden en de specifieke kenmerken van ingrediëntenfuncties, gewichten en maten, mise en place, tijdlijnen, presentaties van platen en teamwork.
- Fundamentele concepten en vaardigheden in basis bakken en gebak.
- Het bereiden, proeven, serveren en evalueren van moderne, klassieke, internationale, Aziatische en Noord-Amerikaanse regionale gerechten.
- Leer de zakelijke aspecten van culinaire kunsten tijdens het vierkwartaanbod.
Programma resultaat
Cursus Doelstellingen
Gedurende dit vierkwart programma krijgen studenten de kans om de zakelijke aspecten van culinaire kunsten te leren, samen met intensieve praktische hands-on training. De instructie begint met een inleiding tot culinaire vaardigheden, waarin de fundamentele concepten, vaardigheden en technieken van basiskoken worden geschetst. Studenten hebben de mogelijkheid om tegelijkertijd de concepten en theorieën van culinaire technieken te leren, evenals voedsel en milieuhygiëne en veiligheid. Tegen het einde van het eerste kwartaal hebben studenten de mogelijkheid om een goede kennis van de horeca te bezitten en een groter bewustzijn van de verschillende mogelijkheden in de culinaire wereld.
Naarmate de cursus vordert, hebben studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden in een productieomgeving aan te scherpen en hun vertrouwen op te bouwen in de technieken die in het eerste kwartaal zijn onderzocht. De ontwikkeling van mesvaardigheden wordt geaccentueerd en studenten kunnen beginnen met het leren van de specifieke kenmerken van ingrediëntfuncties, gewichten en maten, mise-en-place, tijdlijnen, bordpresentatie en teamwork. Een inleiding tot zowel bakken als gebak is opgenomen in het curriculum en studenten bereiden, proeven, serveren en evalueren de internationale, Aziatische en Noord-Amerikaanse regionale keuken. Instructie in het beheer van voedsel- en drankenactiviteiten mondt uit in de productie van een complete handleiding voor de eetkamer en de bar.
Tijdens het vierde en laatste kwartaal van het programma combineren studenten alle kritische vaardigheden die ze hebben verworven en passen ze deze toe bij de ontwikkeling van een compleet businessplan voor een restaurant met minimaal 100 zitplaatsen. Studenten beginnen vervolgens aan een externship in de industrie om praktijkervaring op te doen.
Carrièremogelijkheden
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden gaan carrière maken in de culinaire wereld en werken als prep cooks, line cooks en first cooks. Alumni werken in restaurants zoals de Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel en Blue Water Café.