Diploma in Baking and Pastry Arts Management
Fanshawe College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
London, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 9.382 *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* $ 2.575,92 / termijn: totale vergoeding voor Canadese studenten. $ 8.541,65 / term: totale vergoeding voor internationale studenten per term. De werkelijke kosten voor 2020/21 worden nog bepaald
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Verander uw passie in een carrière met onze gebak- en bakcursussen
Als bakken jouw passie is, of je bent op zoek naar een manier om van je creatieve hobby een veelgevraagde en lonende carrière te maken, geeft dit tweejarige diplomaprogramma in bak- en gebakskunsten je de vaardigheden om je dromen waar te maken. Bakken cursussen geven u uitgebreide kennis van het bakken van brood, gebak en gebak en leren alle aspecten van de culinaire bakervaring.
Bakcursussen met de juiste mix
Je begint het bakprogramma door de belangrijkste aspecten van bak- en patisserietheorie, voeding, inkoop, menu-planning, bakken en caféwinkelontwerp te bestuderen. Je leert ook theorieën over planning van kleine bedrijven, keukenbeheer, verkoop en marketing.
Het hart van het bakprogramma is intens gericht op bakcursussen, waaronder brood, gebak en gebak. Je maakt desserts in eigentijdse en moderne stijl. Verderop in het programma worden chocolaatjes, bonbons, petitfours en marsepeincreaties verkend. Ingewikkelde hooggekwalificeerde patisserieproducten, waaronder gelaagde bruidstaarten en artistieke pronkstukken gemaakt van gekookte suiker, kauwgompasta en pastillage, zijn de hoogtepunten van dit bakprogramma.
De klant van vandaag is geïnteresseerd in het onderzoeken van de producten die ze consumeren en zal lokale, biologische en duurzame producten bevoordelen. Je zult worden opgeleid om aan deze behoefte te voldoen en in staat zijn om producten te leveren aan een verfijnde consumentenbasis binnen de snelgroeiende horecabranche.
Carrièremogelijkheden in Baking and Pastry Arts
Afgestudeerden zullen goed voorbereid zijn om deel te nemen aan verschillende culinaire teams in restaurants, hotels, cruiseschepen, cateringbedrijven, bakkerijen en banketbakkers.
Als het je doel is om lid te worden van een culinair team of je eigen kleine bedrijfje te starten in het bakken van culinaire kunsten, dan kunnen we je helpen deze zoete dromen werkelijkheid te laten worden!
Continue intake: Winter, Zomer, Herfst.
- Niveau 1 en niveau 2 academische schoolprestaties.
- Externe niveau 3.
- Niveau 4 academische schoolprestaties.
- Niveau 5 academische schoolprestaties.
Andere informatie
Studenten die het Culinary Skills-programma met succes hebben afgerond en willen doorgaan met het Baking and Pastry Arts Management-programma, moeten een "Application for Program Transfer" -formulier invullen dat verkrijgbaar is bij het Office of the Registrar, Downtown Campus, Building B (LDB) Room 202 of London Campus (op Oxford Street) Kamer E1012.
cursussen
Niveau 1
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- FDMG-1113 Voedselbereiding 1
- FDMG-1104 Culinaire basiskennis
- BAKE-1021 Bakken Praktisch 1
- BAKE-1002 Baktheorie
- SFTY-1067 Voedselveiligheid, slim serveren en eerste hulp
- DEVL-1049 Loopbaanvoorbereiding
- WRIT-1042 Reden en schrijven 1-toerisme / gastvrijheid
- MATH-1210 Wiskunde voor gastvrijheid
Level 2
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- BAKE-3009 Bakken Praktisch 2
- BAKE-1009 Bakken & Patisserie Theorie
- FDMG-1114 Restaurantproductie 1
- FDMG-1064 Inkoop & menuplanning
- NUTR-1018 Nutrition-Intro
- COMM-3080 Comm voor toerisme en gastvrijheid
- FDMG-1039 Dineren voor professioneel succes
Level 3 - Externship
Volg de volgende verplichte cursus:
- FLDP-3021 Bakken en gebak Arts Externship
Niveau 4
Algemeen onderwijs - Volg een keuzevak Algemeen onderwijs van 3 studiepunten.
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- HOSP-3007 Nummers voor gastvrijheid
- MGMT-3012 Managementtechnieken
- BAKE-1011 Brood- en gistproducten
- ENTP-3001 Ondernemersgeest
- BAKE-3011 Gebakproductie
- BAKE-1010 Cake Craft
Niveau 5
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- BAKE-5008 Patissier Praktisch
- BAKE-5011 Gebak & suikergoed
- BAKE-5009 Patissier-productie
- BAKE-5004 Patissier-theorie
- BAKE-5010 Chocolade- en suikerkunst
- FDMG-5003 Ontwerp van voedselvoorziening
- BEVR-1005 Geschiedenis en cultuur van bieren, sterke drank
- PLAN-5001 Het hoofdevenement
Algemeen onderwijs - keuzevakken
- Neem 3 General Education Credits - normaal gesproken behaald in niveau 3
Programma Residency
Studenten moeten minimaal 20 studiepunten behalen in dit programma aan het Fanshawe College om te voldoen aan de vereiste van de residentie van het programma en afstuderen aan dit programma. Pexels / Pixabay
Toelatingseisen
- OSSD met cursussen van de College (C), University (U), University / College (M) of Open (O) stream met :
- Elke Grade 12 Engels (C) of (U)
- Elke klasse 11 Wiskunde * (C), (U) of (M)
of
- Academic and Career Entrance Certificate (ACE)
of
- Ontario High School Equivalency Certificate (GED) en :
- Elke klasse 11 Wiskunde * (C), (U) of (M)
of
- Rijpe aanvrager met status in de vereiste cursussen die hierboven zijn vermeld
Notitie:
* Kandidaten die niet over de vereiste wiskunde beschikken, kunnen nog steeds in aanmerking komen voor toelating door de juiste voorafgaande upgrade te voltooien.
Engelse Taalvereisten
Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten de Engelse taalvaardigheid op een van de volgende manieren aantonen:
- Een Grade 12 College Stream of University Stream Engels tegoed van een Ontario Secondary School, of gelijkwaardig, afhankelijk van de toelatingsvoorwaarden van het programma
- Test van de test Engels als vreemde taal (TOEFL) met een minimumscore van 79 voor de internetgebaseerde test (iBT), met testresultaten van de afgelopen twee jaar
- International English Language Testing System (IELTS) Academische test met een algemene score van 6,0 met niet minder dan 5,5 in een van de vier banden, met testresultaten van de afgelopen twee jaar
- Canadese academische Engelse taal (CAEL) test met een totaalscore van 60 zonder score minder dan 50 in een van de vier banden, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Pearson-test van English Academic (PTE) met een minimumscore van 53, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Een Cambridge English-test (FCE / CAE / CPE) met een totaalscore op de Cambridge English Scale van 169 zonder taalvaardigheid van minder dan 162, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Een Engelse taalevaluatie (ELE) aan het Fanshawe College met een minimumscore van 70% in alle secties van de test, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenten: minimumcijfer van 80% in ESL4 / GAP5 niveau 8, 75% in ESL4 / GAP5 niveau 9 of 70% in ESL4 / GAP5 niveau 10
Aanbevolen Academische Voorbereiding
- Graad 11 Voeding en cultuur (M)
- Grade 11 en Grade 12 Hospitality and Tourism (C)
- Grade 12 Voeding en gezondheid (C)
- Categorie 11 Informatie- en communicatietechnologie: de digitale omgeving (O) of de klasse 12 Informatie- en communicatietechnologie: multimediaoplossingen (C)
- Elk Grade 11 of Grade 12 Entrepreneurship (C) of (O)
- Categorie 12 Bedrijfs- en technologische communicatie (O)
- Academic and Career Entrance Certificate (ACE): Business Mathematics-cursus OR Technische Wiskunde en Computervaardigheden
Aanbevolen persoonlijke voorbereiding
- Ontwikkel interesse in bakvoorbereiding en service door bakkerijen, restaurants en hotels te bezoeken
- Interesse in de voedingsmiddelen en gebruiken van andere landen ontwikkelen
- Ontwikkel leiderschapsvaardigheden
- Het soort persoon dat het gebied van gastvrijheid betreedt, moet verantwoordelijk en persoonlijk zijn en zou moeten kunnen werken met mensen in een uitdagende sector
- Werkgelegenheid in de horeca zou een voordeel zijn
Geavanceerd staan
Kandidaten kunnen op grond van eerdere academische prestaties bij een andere instelling en / of voorafgaande leerevaluatie en erkenning (EVC) een gevorderde status aanvragen. Advanced standing kwalificeert de aanvrager directe toegang tot een tweede of hoger niveau van het programma.
Selectiecriteria van aanvragers
Als het aantal in aanmerking komende aanvragers de beschikbare spaties in het programma overschrijdt, zijn de selectiecriteria van de aanvrager:
- Voorkeur voor permanente bewoners van Ontario.
- Ontvangst van de aanvraag vóór 1 februari (na deze datum zal het Fanshawe College aanvragers op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, overwegen totdat het programma vol is).
- Prestatie in de toelatingsvoorwaarden.
Vereisten na toelating
- Geldig veilig voedsel handler certificaat
- Geldig Smart Serve-certificaat
- Geldig EHBO / CPR-certificaat
Carrièremogelijkheden
Er is een grote vraag naar gekwalificeerde opgeleide bakkers en banketbakkers in de voedings- en drankenindustrie. Afgestudeerden kunnen verwachten in aanmerking te komen voor een verscheidenheid van instapniveau posities in een breed scala van Food Service Operations, van fast food of bakkerijen naar hotels, evenals commerciële en industriële bakken en gebak operaties. De bereikte posities kunnen variëren van lijnkok, banketbakker, bakker en cakedecorateur, assistent-chocolatier en assistent-patissier.
Galerij
toelatingen
leerplan
Cursussen
Niveau 1
Volg alle volgende verplichte cursussen:
- FDMG-1113 ---- Voedselbereiding 1
- FDMG-1104 ---- Culinaire basiskennis
- BAKE-1021 ---- Bakken Praktisch 1
- BAKE-1027 ---- Theorie voor bakken en banketbakkerskunst 1
- DEVL-1049 ---- Carrièrevoorbereiding
- WRIT-1042 ---- Reden en schrijven 1-Toerisme/Gastvrijheid
- MATH-1210 ---- Wiskunde voor gastvrijheid
Level 2
Volg alle volgende verplichte cursussen:
- BAKE-3009 ---- Bakken Praktisch 2
- BAKE-1028 ---- Bak- en bankettheorie 2
- FDMG-1146 ---- Foodserviceproductie
- FDMG-1064 ---- Inkoop en menuplanning
- NUTR-1018 ---- Voedingsintroductie
- COMM-3080 ---- Communicatie voor toerisme en gastvrijheid
- ANTH-1012 ---- Culturele antropologie
Niveau 3 - Stage
Volg de volgende verplichte cursus:
- FLDP-3021 ---- Stage voor bakken en gebak
Niveau 4
Gen Ed - Volg een keuzevak Algemeen Onderwijs van 3 studiepunten.
Volg alle volgende verplichte cursussen:
- HOSP-3007 ---- Nummers voor gastvrijheid
- MGMT-3012 ---- Managementtechnieken
- BAKE-1011 ---- Brood- en gistproducten
- ENTP-3005 ---- Bakken Ondernemerschap
- BAKE-3011 ---- Gebakproductie
- BAKE-1010 ---- Taart Ambacht
Niveau 5
Volg alle volgende verplichte cursussen:
- BAKE-5008 ---- Patissier Praktisch
- BAKE-5011 ---- Gebak en Zoetwaren
- BAKE-5009 ---- Patissierproductie
- BAKE-5004 ---- Patissier-theorie
- BAKE-5010 ---- Kunstzinnigheid met chocolade en suiker
- BAKE-3012 ---- Bakkerijconcept en ontwerp
- BEVR-1005 ---- Bieren, gedistilleerde dranken Geschiedenis en cultuur
- ENTP-5001 ---- De bakkersbalie
Algemeen Onderwijs - Keuzevakken
Neem 3 algemene onderwijscredits - normaal genomen op niveau 4
Programma residentie
Studenten moeten minimaal 19 studiepunten behalen in dit programma op Fanshawe College om te voldoen aan de programma-ingezetenschapsvereiste en afstuderen van dit programma
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden van Fanshawe's Baking and Pastry Arts Management-programma kunnen een carrière nastreven als bakker, banketbakker, taartontwerper of -decorateur, chocolatier, voedselstylist en meer. Afgestudeerden hebben de kennis en vaardigheden om deel uit te maken van een culinair team in restaurants, hotels of cruisemaatschappijen. Afgestudeerden kunnen ook een andere weg inslaan en een eigen bedrijf starten.
Hier zijn enkele voorbeelden van carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van Fanshawe's Baking and Pastry Arts Management-programma:
Eten Stylist
Artistiek vormgegeven voedsel voor gedrukte en online media, maar ook voor tv-commercials en films.
Banketbakker
Werk in gastronomische restaurants, bakkerijen, cafés en meer om desserts te ontwerpen, lekkernijen te maken en items zoals taarten en koekjes te versieren.
Bakker
Werk met deeg om brood, gebak en meer te maken in bakkerijen of commerciële bakkerijen, productie- of productiefaciliteiten, cruiseschepen, supermarkten, hotels, restaurants of cateringbedrijven.
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Italiaans gebak programma
- Parma, Italië
Certificaat in bak- en banketkunsten (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland