tsbg-slide-15.jpg

De vier-semester College is opgericht door de Steirischer Hotelfachschulverein voor studenten met succes afgerond middelbare scholen (A-niveau) en de aanvragers het college toelatingsexamen die zich willen richten op de beroepsopleiding op het gebied van toerisme te hebben gepasseerd. Op het gebied van organisatie en accommodatie het college is verbonden met het Hotel School en het Hoger Instituut voor Toerisme.

Scholing duurt vier semesters. Het schooljaar begint in september en eindigt op de eerste zaterdag in juni. (Het college toelatingsexamen kan worden genomen op het Toerisme scholen.) Het college van Toerisme en vrije tijd zorgt voor het algemeen onderwijs en specifieke commerciële studies, opleiding op het gebied van toerisme en gastronomie, specialist studies in ten minste twee vreemde talen, kennis en vaardigheid in het gebied van de gast service, eten en drinken en activiteiten op het gebied van administratie en klantenservice.

Praktijkgerichte opleiding staat garant voor een grondige voorbereiding voor werknemers en zelfstandigen banen in de verschillende lijnen van de horeca en recreatie en in het middelbaar en hoger commerciële administratie.

Bovendien, de cursussen van het College van toerisme en vrije tijd zich te concentreren op de derde vreemde taal bieden gedegen kennis en vaardigheden op het gebied van bekwaamheid in de communicatie, hotel en reisbureau correspondentie en gespecialiseerde terminologie met betrekking tot het beheer van het toerisme in drie talen.

Onze afgestudeerden banen die een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in de ontwikkeling van regionale en bovenregionale toerisme concepten, de planning, de coördinatie en het toezicht op de operationele procedures en specifieke elektronische gegevensverwerking, in het onderhandelen en opstellen van contracten vereisen alsook in alle zakelijke activiteiten vragen om na te streven vreemde taal correspondentie.

We zijn vastbesloten om de steeds groeiende vraag job voor meer professioneel opgeleide Engels sprekende toeristische experts te voldoen door het aanbieden van een twee jaar durend programma voor studenten te popelen om de uitdagingen van de globalisering.

Sinds oktober 2002 studenten die zich inschrijven bij ons college de mogelijkheid om te kiezen voor de nieuwe vestiging van het college, waar collegegeld is uitsluitend in het Engels hebben gehad.

We zijn ervan overtuigd dat een grondige opleiding in het Engels is een natuurlijke en noodzakelijke stap naar professionalisering in één van de snelst groeiende industrieën in de wereld. Ook het verkrijgen van een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels is gewoon een must voor iedereen op het gebied van gastvrijheid aan te gaan met de gevolgen van de wereldwijde economie en de loopbaanontwikkeling te garanderen.

Belangrijke factoren zoals internet onderzoek klassen, diepgaande training, computer-ondersteunde lessen en stages met gastvrijheid ondernemingen zullen bijdragen aan het succes van dit programma.

Het college van toerisme en recreatie is een non-profit-graad verlenen van instellingen voor hoger onderwijs, ondersteund door de Steirische Kamer van Koophandel. Hoewel onze juridische status is prive, is ons curriculum erkend door de overheid en we zijn onder het toezicht van het ministerie van Onderwijs.

Onze studenten zijn ingeschreven in de vier-semester programma's met cursussen voor leidinggevenden op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Het college biedt onze studenten de kwaliteit carrière training door het combineren klas theorie met praktische, on-the-job ervaring. On-campus accommodatie en lessen zijn beschikbaar tegen een zeer concurrerende prijs.

De cursussen bestaan ​​uit theoretisch en praktisch onderwijs in een grote verscheidenheid van onderwerpen die de volgende die behoren tot de meest belangrijke: Engels, Frans, Spaans of Italiaans, Accounting en Financieel Management, Data Processing, Marketing, Economie in de toeristische sector, koken en Presenteren, Food and Beverage Management and seminars in Tourism Management, Hotel Management, Information Technology evenals Culturele animatie.

Practical Training (stage) met een looptijd van drie maanden bij toeristische bedrijven tussen de tweede en derde semester is verplicht.

Toelatingseisen voor het college: Algemeen getuigschrift van het hoger secundair onderwijs in aanmerking voor toelating tot de universiteit.

Wat de toelating betreft

Aanvragers worden uitgenodigd om een ​​ingang interview op afspraak in Bad Gleichenberg. Het is dit, dat beslist over de vraag of de toegang wel of niet zal worden toegekend. In augustus die toegelaten wordt een informatiebrochure ontvangen over benodigde apparatuur, dress code en de term data.

PRAKTISCHE TRAINING in de zomervakantie

Praktische opleiding van een minimale periode van 12 weken is verplicht voor alle studenten tijdens de zomervakantie tussen de tweede en derde semester. (- Keuken, service, receptie, administratie, reisbureau -) in Oostenrijk of in het buitenland kan in een toerisme gerelateerde vestiging worden uitgevoerd. Het eindexamen kan niet worden genomen zonder de juiste praktische training.

College Campus

WOONPLAATS STUDENTEN IN HET TOERISME SCHOLEN

De Toerisme Scholen worden uitgevoerd als een particuliere, toekomstgerichte kostschool. Als gevolg daarvan, onze studenten verwerven belangrijke kwalificaties zoals teamwork, ontwikkeling van de persoonlijkheid, sociale vaardigheden, leidinggevende kwaliteiten en een gevoel van verantwoordelijkheid.

De campus omvat een oppervlakte van 25.000 m2 en ligt direct aan het park van Bad Gleichenberg. Op de campus zijn er studenten uit meer dan 25 landen. Dus je moet de mogelijkheid krijgen om vreemde culturen, andere tradities en gewoonten en weet last but not least om vrienden te maken en het creëren van netwerken voor het leven. Door te leven en samen studeren op de campus leren de leerlingen erg belangrijk zachte vaardigheden zoals teamgeest, verdraagzaamheid, respect, etiquette en leiderschap. Perfecte infrastructuur, de leerkrachten met werkervaring en een groot aantal mogelijkheden voor aanvullende opleiding maken dit college de ideale basis voor uw toekomst.

Wij bieden u een uitgebreid programma met sport en wellness (fitnessruimtes, moderne sporthal), muziek en culturele activiteiten in een moderne campus omgeving uitgerust met gratis WIFI. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende excursies.

sniffle DAGEN

Bezoek ons ​​gratis voor één dag en verblijf van een nacht op onze Campus. Op deze manier kunt u naar onze school, studenten, docenten en medewerkers weten op hetzelfde moment!

College Campus
Opleiding te volgen in:
Engels
Duits
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
4,000 EUR
Deadline
Vraag informatie aan
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Einddatum