Diploma in het boren engineering technologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Diploma in Drilling Construerende Technische Wetenschappen (Gecertificeerd door de BPR Standards Office)

Programma Inleiding

Dit diploma is bedoeld voor vers afgestudeerden, personeel met weinig of geen ervaring in het boren en het personeel op andere gebieden die willen een carrière in het boren te beginnen. Het curriculum van deze Diploma programma is ontwikkeld door onder deskundigen en is ook getoetst aan de industrie-standaard.

Course Delivery Approach

Een theoretische en hands on benadering wordt gebruikt in de aflevering van deze zes maanden intensief Diploma programma. Dit diploma programma zal de kandidaten met standaard software-industrie, boren simulatoren en kansen bloot te werken in teams en als individu. Kandidaten die op deze programma zal ook regelmatig in het programma worden beoordeeld met een eindbeoordeling aan het eind voor een certificaat van prestatie wordt toegekend.

pic

Doelstellingen

Dit Diploma in Drilling Construerende Technische Wetenschappen heeft tot doel de lacunes in de kennis voor potentiële kandidaten die willen een carrière in het boren beginnen te overbruggen. Het diploma programma richt fundamentele aspecten en principes van boorwerk en introduceert de kandidaten om alle aspecten van het boren. Door middel van dit diploma programma, ingeschreven kandidaten elementaire kennis en begrip van het boren van engineering en diverse boor- technologieën te krijgen. Dit Diploma in Drilling Construerende Technische Wetenschappen programma wordt geleverd door experts uit de industrie voor te bereiden en uit te rusten ingeschreven kandidaten om een ​​carrière in het boren te beginnen.

Carriere vooruitzichten

Na voltooiing van deze Diploma-programma, zal de kandidaten geïnformeerd en goed uitgerust op het boren van uitdagingen aan te gaan en klaar voor onmiddellijke huren voor zowel offshore als onshore posities in de wereldwijde olie en gas industrie.

  • Startdatum: september 2016
  • Duur: 6 Maanden / 4 weken * 6 mnd = 24 weken
  • Collegegeld: £ 12.960
  • Locatie: London, United Kingdom.

Certificaat Toegekend

Na afronding van dit programma, zullen afgevaardigden worden beloond met een diploma in Drilling Construerende Technische gecertificeerd door de CPD Standaarden Bureau in Londen en een CPD certificaat van deelname, die ze vervolgens kunnen gebruiken binnen hun formele CPD record voor een professionele instelling, instituut of de werkgever.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Based in London, Mobility Oil and Gas provides comprehensive services to the global oil and gas industry in the areas of Petroleum Engineering Consultancy and Training.

Based in London, Mobility Oil and Gas provides comprehensive services to the global oil and gas industry in the areas of Petroleum Engineering Consultancy and Training. Lees Minder
Londen , Leeds + 1 Meer Minder