1

We hebben een bereik van fotografie cursussen in Londen op alle niveaus.

Er zijn full-time, part-time en 's avonds programma's die leiden tot een kwalificatie, maar ook fotografie workshops en gespecialiseerde korte cursussen in digitale fotografie, studio verlichting, darkroom en alternatieve processen. Kort digitale en darkroom lessen zijn geschikt voor beginners, maar er zijn geavanceerde en masterclass fotografie workshops ook.

Onze docenten zijn zeer ervaren beoefenaars fotografie biedt een uniek inzicht in het medium fotografie.

We zijn goed middelen, zowel in digitale en analoge (traditionele film) fotografie. Onze studio heeft Elinchrom studioflitsers, Hi-Glide verlichting ondersteuning, radio triggers en meters.

De fotografie digitale suite heeft Apple Mac-computers (hardlopen Photoshop), Eizo kleurbeheer monitoren en film scanners.

De fotografie darkroom heeft vergrotingstoestellen voor 35mm en medium formaat film en afdrukken op hars en bekleed als vezels papier, film verwerking en filmscanners allemaal in dezelfde faciliteit.

Studenten van onze cursussen gaan regelmatig naar het hoger onderwijs of worden werken freelance fotografen, een prestatie inderdaad in een zeer concurrerende omgeving. Als u geïnteresseerd bent in iets fotografisch zijn, kunnen we de cursus voor je hebt.

Cursusoverzicht

Leer de basis van het gebruik van een DSLR camera en maak kennis met de menu's, belichtingsstanden, en accessoires te begrijpen. Onderwezen in onze goed uitgeruste fotostudio en op locatie, zal onze digitale SLR-fotografie cursus voor beginners u de controle van uw apparatuur en nieuwe horizonten voor je. Het doel is om u comfortabel verschillende situaties en scenario's te fotograferen, en al zonder te vertrouwen op de 'auto' mode! De cursus tutor zal wekelijks projecten die voor u om geleerde vaardigheden in de praktijk sessies en workshops te ontwikkelen. Studenten zullen hun wekelijkse foto's te presenteren aan de klas en waardevolle kritische feedback. Studenten moeten hun eigen DSLR camera waardoor de toegang tot handmatige bediening bezitten.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: Ma 18:00-21:00
  • Tijden: vr 10:00-13:00
  • Tijden: Wo 18:00-21:00
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 - 5 weken
Deeltijd
Prijs
284 GBP
5 weken: volledige vergoeding £ 165; Niet-EU-Fee £ 284; 4 weken: volledige vergoeding £ 154; Niet-EU-Fee £ 265
Op locaties
Op datum