De zes weken doco scholen

Australian Film Television and Radio School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De zes weken doco scholen

Australian Film Television and Radio School

Niet te missen op deze fantastische kans om uw documentaire maken vaardigheden aan te scherpen en je eigen project in pitch-perfecte vorm. Deze ingang / tussenniveau cursus is gericht op het geven u een inleiding tot de theorie en de zakelijke kant van de documentaire, plus tal van praktische vaardigheden. Tegen het einde van de cursus, zult u uw eigen documentaire idee hebben ontwikkeld van een initieel concept, en creëerde een reeks van materialen (pitch trailer en / of pitch document.), Die de kern van een financiële benadering van een scherm bureau kunnen vormen, een omroep of crowdfunding campagne.

Deze cursus is gemengde levering: De eerste vier weken worden volledig online voor Kerstmis geleverd. Online component begint 23 november en loopt gedurende 4 weken. Er zullen twee wekelijkse online video tutorials (maandag en donderdag 07:00 EST). In aanvulling op de video-tuut / dscussion sessies, zult u lezen en bekijken van te doen en een aantal oefeningen moeten werken op elke week, evenals het werk ontwikkelen van uw eigen idee te doen.

De laatste twee weken zal een intensieve hands-on workshop bij AFTRS in Sydney van 4 zijn - 15 januari, waar je leert om te schieten en te bewerken documentaire inhoud en werken aan het creëren van je eigen standplaats materialen ..

In deze cursus zult u:

  • vaardigheden in de camera, geluid en montage te ontwikkelen
  • leren over de identificatie en de ontwikkeling van het verhaal
  • oefenen creatieve ontwikkeling verhaal vertellen vaardigheden - hoe te identificeren, onderzoek en vertel een documentaire verhaal
  • krijgt een overzicht van de documentaire modes en een routebeschrijving
  • hebben een inleiding tot fundamentele documentaire legals waaronder releases, licenties vrije media, CC-licenties, muziekrechten etc
  • krijgen vitale industrie blootstelling via tutor en natuurlijk de gasten en het einde van de cursus pek presentatie aan de industrie panel.

Niet te missen op deze fantastische kans om je doco maken vaardigheden aan te scherpen en je eigen project in pitch-perfecte vorm.

Over de cursus Docent: Madeleine Hetherton

Madeleine is een ervaren regisseur en producent werkzaam in een breed scala van tv-documentaires en top rating feitelijke programma. Haar lange vorm documentair werk omvat het leiden van de documentaire-serie Making Babies (SBS) beoordeeld als 'fascinerend en ontroerend' (The Age), Beats Across Borders (ABC / Cirque du Soleil) en liefde in onze tijd. Haar film heeft haar genomen over de hele wereld schieten in uitdagende locaties, waaronder diamanten duiken in Afrika, wilde dieren handel in Birma en het afgelegen outback van Australië.

Madeleine's films hebben gewonnen en is genomineerd voor een aantal prijzen, waaronder Beste Film - Sarasota Film en genomineerd voor Beste Regie en door de Australische Directors Guild en de Association of International Broadcasters voor Best Contemporary Documentary Zij heeft uitgebreide ervaring in de televisie documentaire en feitelijke programma's schieten en produceren voor grote Australische productie bedrijven zoals Endemol Southern Star, IMG Media, Freehand TV & Cordell Jigsaw Zapruder inclusief produceren en schieten op meer dan 60 afleveringen van de top rating 'Bondi Rescue' (Ch10 / Nat Geo) evenals populaire series als 'The Nest' (SBS), 'Last Chance Surgery' (Ch7 / Discovery) 'The Poker Star' (Ch10) en het meest recent, de populaire 'Outback Truckies' (hoofdstuk 7).

Ze onlangs voltooide produceren en regisseren van de documentaire 'The Surgery Schip'. De documentaire volgt de verhalen aan boord van 's werelds grootste civiele hospitaalschip als het zwerft de kust van West-Afrika en is momenteel de productie van de documentaire Bel me Papa voor ABC TV.

Van 2012- 2014 Madeleine was een part-time docent op de Advanced Diploma in Documentaire bij AFTRS.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
6 weken
Voltijd
Price
Prijs
3,750 AUD
Locations
Australië - Australia Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates