De Palestijnse en Arabische Studies Program (PAS) is een academische opleiding aan de Birzeit Universiteit dat internationale studenten biedt de mogelijkheid om de studie van de Arabische taal met de sociale wetenschappen cursussen over Palestina en de Arabische wereld te combineren. Internationale studenten voeren hun studie, terwijl het ervaren van de eerste hand van de politieke en sociale realiteit op het terrein.

Steunend op haar record van gerenommeerde taal en sociale wetenschappen professoren, heeft Birzeit Universiteit dit uitgebreide internationale studieprogramma geproduceerd, het aanbieden van geaccrediteerde opleidingen van academische kwaliteit, samen met een reeks van extra-curriculaire lezingen en excursies. Het hele jaar door programma bestaat uit drie semesters, twee reguliere semesters en een intensieve zomer semester. Studenten kunnen zich inschrijven bij het begin van elk semester. De PAS-programma staat open voor universitaire studenten en afgestudeerden uit de hele wereld, die werken in een gebied met betrekking tot het Midden-Oosten, en degenen die wensen om een ​​diepgaande kennis van de regio, zijn taal en cultuur te krijgen.

De PAS-programma bestaat uit Arabische taal en sociale wetenschappen cursussen waaruit de student maximaal vier cursussen kunnen selecteren tijdens de reguliere semesters of drie gangen in de zomer. De Arabische cursussen omvatten vier niveaus van het Modern Standaard Arabisch en drie niveaus van Informeel Arabisch (Jeruzalem dialect).

Arabisch cursussen zijn ontworpen om de taal als een integraal onderdeel van de cultuur te leren, terwijl de sociale wetenschappen cursussen, gegeven in het Engels, bieden analyses van de Arabische en Palestijnse kwesties in de disciplines van de politiek, sociologie, literatuur en geschiedenis. Internationale studenten bekwamen in het Arabisch kan, met toestemming, neem cursussen op verschillende gebieden die worden gegeven in het Arabisch en aangeboden binnen reguliere programma van de universiteit. Met een speciale toestemming van het kantoor van de registrar de Internationale studenten kunnen zich ook inschrijven voor lessen die worden gegeven in het Engels, zoals Frans, Engels, wiskunde, het bedrijfsleven en de verschillende economische opleidingen samen met Birzeit Universiteit reguliere studenten. Semesters voor reguliere studenten is tussen 04:56 maand duur wat betekent dat PAS studenten nodig hebben om het land te verlaten om hun visa te vernieuwen.

Onze lijst van cursussen omvatten:

Modern Standaard Arabisch Informeel Arabisch Palestijnse Vereniging De Palestijnse kwestie Vrouwen in de Arabische samenleving Arabische Society Palestijnse Culturele Studies Moderne en Hedendaagse Arabische Gedachte

Natuurlijk Accreditatie

Alle cursussen in de PAS-programma maken deel uit van de bacheloropleiding van de universiteit, en de credits worden normaal herkend door instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland. Transcript kosten zijn inbegrepen bij de administratieve vergoedingen betaald aan het begin van het semester. Studenten moeten bevestigen met beheer van het programma als u een transcript tegen het einde van het semester in staat zijn om de nodige afspraken te maken over de tijd. Studenten van plan om credits verdiend op Birzeit overbrengen naar hun huis instellingen moeten hun eigen universiteit van hun plan ingelicht voordat vertrek.

Samenvatting van de kosten (in US $)

Toepassing en toewijzing van woningen vergoedingen moeten worden overgemaakt naar de bankrekening van de universiteit. Voor bank informatie, gelieve ons te contacteren.

1) Aanvraagrechten - 55 $ 2) Inschrijfgeld - $ 70 * 3) Collegegeld - $ 700 voor elke Arabische taalcursus; $ 600 voor alle andere vakken. Collegegeld moet worden betaald bij de registratie dag. Birzeit Universiteit aanvaardt geen postwissels of postwissels. Studenten moeten brengen met hen het volledige bedrag van het collegegeld en de daarmee samenhangende kosten. Ze kunnen betalen met contant geld of met een creditcard (alleen Visa-kaarten), om te kunnen betalen en registreren op de registratie dag. Vergoedingen worden niet terugbetaald voor cursussen gedaald na de eerste week van de klassen. In het geval van volledige terugtrekking uit het programma of van de opleidingen binnen de eerste week van de klassen, de studenten krijgen 35 procent terugbetaling van het collegegeld. Vakken mogen tijdens de eerste week van klassen worden gewijzigd.

4) toewijzing van Volkshuisvesting vergoeding - $ 50 ** De universiteit zal de studenten te helpen bij het vinden van huisvesting volgens het type van huisvesting gevraagd op hun aanvraagformulier. De universiteit zal leiden studenten om hun accommodatie op de eerste dag van de oriëntatie of de eerste dag van aankomst (niet op vrijdag, zondag, het weekend of op feestdagen). Studenten verantwoordelijk voor alle huur en bijbehorende betalingen aan hun verhuurders zullen zijn. Huurprijs is inclusief water, elektriciteit en internet. Koken op gas en verwarming gas worden betaald door de studenten.

Studenten moet de begroting als volgt: US $ 200 per maand voor een gedeelde kamer US $ 250 per maand voor een eenpersoonskamer US $ 300-350 per maand voor voedsel en transport US $ 300-400 per semester voor diverse (entertainment, reizen etc) 5) Bibliotheek vergoeding - $ 10 * 6) Student Identification Card - 10 $ 7) Late-kosten van de aanvraag - $ 30, indien toepassingen bereiken PAS na de deadline.

8) Internet vergoeding - $ 15 9) Ziektekostenverzekering - $ 10 10) Afschrift & inschrijving verificatie brieven - $ 15 * Deze vergoedingen worden betaald per semester.

** (Studenten die onze hulp het vinden van huisvesting nodig wordt sterk aangeraden om te sturen in hun aanvraagformulier ruim voor de deadline).

Opleiding te volgen in:
Engels
Arabisch
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Prijs
700 USD
voor elke Arabische taalcursus; 600 USD voor alle andere vakken.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum