Lees de Officiële Beschrijving

Elk bedrijf of organisatie begint en eindigt met mensen - en dat is waar je vandaan komt inch

concurrerende markt van vandaag vereist human resource professionals hebben een grotere rol in de organisatie te wijten aan toenemende belang van sociale en relatie kapitaal. Uw uitdaging vandaag is om te krijgen en invloed te gebruiken om een betere strategische partner te worden, om te bepalen waar de organisatie wordt geleid, en om eruit te komen aan de voorzijde en gebruik maken van de human resources functie om te helpen de weg te wijzen.

Het Leadership Development voor Human Resource Professionals-programma kan u helpen er te komen.

Ontwikkeld door een samenwerking tussen CCL en de Society for Human Resource Management (SHRM), dit programma bereidt u voor op een meer effectieve leider van mensen en processen. Het richt zich op zelfbewustzijn, bewezen methoden van bouwen leiderschapskwaliteiten, en manieren waarop je kan een positieve invloed hebben op de organisatie bedrijfsstrategie.

Uitkomsten

Gain het zelfbewustzijn en het vertrouwen die nodig is om over nieuwe leiderschap verantwoordelijkheden. Een sessie over de kunst van het leiderschap zal je uitdagen om je emotionele intelligentie ontwikkelen door het tekenen van een verbinding tussen de podiumkunsten en de wetenschap van leiderschap. Verbeteren van vaardigheden door het identificeren en beheren van sterke punten en ontwikkelingsbehoeften door middel van constructieve feedback van collega's en een vertrouwelijke, een-op-een sessie met een gecertificeerde CCL executive coach. Leer meer over leiderschap gedrag en de impact die ze hebben op anderen. Scherp uw leider selectie en het beïnvloeden van vaardigheden door deel te nemen aan een interactieve executive selectie simulatie. Meer informatie over strategische partnering, teamwork en het omgaan met op de werkplek uitdagingen door revitalisering van creativiteit. U neemt deel aan een openlucht oefening om je problemen op te lossen en strategisch partnerschap te ontwikkelen. Stimuleren van persoonlijke en loopbaanontwikkeling groei door middel van self-directed ontwikkeling. Ontwikkelen van een plan van aanpak, inclusief een set van haalbare doelen door middel van individuele begeleiding bij de planning en het stellen van doelen. Netwerk met andere human resource professionals.

Doelgroep

Ervaren human resource professionals en executives geïnteresseerd in het verbeteren van hun individuele prestaties leiderschapZie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
6,800 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet