de ontwikkeling van de strategische leider

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Probeer het definiëren van de term "strategische" als het gaat om uw rol en uw organisatie.

Het is niet altijd gemakkelijk, toch? Maar als je niet direct kan definiëren wat het betekent om strategische, hoe kun je de ontwikkeling van uw leiderschap en uw organisatie op deze manier? Probeer deze definitie als een richtinggevend kader: individuen, teams en organisaties van strategisch belang als ze denken, handelen en de invloed op een manier die effectief te bevorderen van de organisatie blijvend succes. Dus, doet uw organisatie hoe stack up?

In een steeds ingewikkelder wereld, zijn leiders vaak opgeroepen om omgevingen waar je strategisch een prioriteit te maken. En toch, dit is te veel voor een leider op zich te nemen alleen; om succesvol te zijn, moet je om anderen te betrekken. De meest succesvolle leiders zich realiseert dat u een strategische cultuur binnen uw organisatie op te bouwen, een die te veranderen is ingenomen, terwijl het bevorderen van inzicht en innovatie om te garanderen vandaag veranderingen zijn goed voor de uitdagingen van morgen.

De ontwikkeling van de strategische leider kan helpen. Je zal beginnen met het verkennen van je persoonlijke effectiviteit als strategisch leider - ga dan naar manieren om de werking van uw teams en uw organisatie te verbeteren. U leert hoe leiderschap gedrag te beïnvloeden en begeleiden van strategische processen. En je leert met real-world ervaringen. Een outdoor oefening geeft je een team-based forum voor het ontwikkelen van strategisch leiderschap vaardigheden - en een diepgaande strategie simulatie helpt u de ervaring van de uitdagingen leiders gezicht in effectief ontwikkelen en implementeren van strategie.

Uitkomsten

  • Begrijpen wat strategisch leiderschap betekent en gebruik het als een kader om je persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw teams en de ontwikkeling van uw organisatie gids.
  • Verhoog uw individuele strategisch leiderschap effectiviteit op drie belangrijke gebieden: strategisch te denken, handelen besluitvaardig en het beïnvloeden van de inzet van anderen op de lange termijn strategische doelstellingen.
  • Herkennen hoe effectieve teams in uw organisatie gebruik van strategisch denken, handelen en beïnvloeden - en gebruik die kennis om de manier waarop deze teams gaan de organisatie verder te verbeteren.
  • Begrijpen van de leerprocessen die nodig zijn voor strategische organisaties en hoe deze processen te verbeteren binnen uw eigen organisatie.
  • Krijgen uitgebreide evaluatie en feedback, die een vertrouwelijke een-op-een sessie met een CCL executive coach, gericht op uw individuele, team-en organisatorische uitdagingen omvat.
  • Ontwikkelen van een haalbare set van doelen voor de toekomst, samen met een plan om ze te verwezenlijken.

Doelgroep

Boven-level executives en senior leiders wier werk op lange termijn strategische implicaties voor hun organisaties.

Het programma draagt de filosofie van het proces van strategievorming zich uitstrekt tot alle senior leiders die werken met de belangrijkste zakelijke kwesties, daarom is ontworpen voor een breed scala van senior leiders, niet alleen de CEO en het executive team.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Het Center for Creative Leadership (CCL) biedt wat niemand anders kan: een exclusieve focus op leiderschap onderwijs en onderzoek en een ongeëvenaarde expertise in het oplossen van de leiding uitdagin ... Lees meer

Het Center for Creative Leadership (CCL) biedt wat niemand anders kan: een exclusieve focus op leiderschap onderwijs en onderzoek en een ongeëvenaarde expertise in het oplossen van de leiding uitdagingen van individuen en organisaties overal. Wij voorzien klanten over de hele wereld met de vaardigheden en inzicht om meer dan ze voor mogelijk hield door middel van creatief leiderschap te bereiken. &nbsp Welke is creatief leiderschap? Het is de capaciteit om te denken en te handelen buiten de grenzen die onze effectiviteit limiet. Elke leider en de organisatie geconfronteerd met obstakels die moeilijk te overwinnen - corporate executives van de aanpak van de complexe wereldwijde markt voor opvoeders proberen om de prestaties van leerlingen lift naar non-profit groepen en overheidsinstellingen aanpakken van de kritieke sociale kwesties met krappe budgetten &nbsp CCL is van mening dat oplossingen voor deze uitdagingen bestaan - en voor bijna 40 jaar hebben we geholpen klanten ontsluiten door middel van creatief leiderschap. Wij geloven dat leiders gemaakt, niet geboren, en dat zij zich kunnen aanpassen en veranderen. Wij geloven dat sterke interpersoonlijke vaardigheden, gegrond in persoonlijke reflectie en zelfbewustzijn, zijn de sleutel tot effectief leiderschap. Lees Minder
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussel , Sint Petersburg , College Park , Mount Eliza , San Diego + 7 Meer Minder