Probeer het definiëren van de term "strategische" als het gaat om uw rol en uw organisatie.

Het is niet altijd gemakkelijk, toch? Maar als je niet direct kan definiëren wat het betekent om strategische, hoe kun je de ontwikkeling van uw leiderschap en uw organisatie op deze manier? Probeer deze definitie als een richtinggevend kader: individuen, teams en organisaties van strategisch belang als ze denken, handelen en de invloed op een manier die effectief te bevorderen van de organisatie blijvend succes. Dus, doet uw organisatie hoe stack up?

In een steeds ingewikkelder wereld, zijn leiders vaak opgeroepen om omgevingen waar je strategisch een prioriteit te maken. En toch, dit is te veel voor een leider op zich te nemen alleen; om succesvol te zijn, moet je om anderen te betrekken. De meest succesvolle leiders zich realiseert dat u een strategische cultuur binnen uw organisatie op te bouwen, een die te veranderen is ingenomen, terwijl het bevorderen van inzicht en innovatie om te garanderen vandaag veranderingen zijn goed voor de uitdagingen van morgen.

De ontwikkeling van de strategische leider kan helpen. Je zal beginnen met het verkennen van je persoonlijke effectiviteit als strategisch leider - ga dan naar manieren om de werking van uw teams en uw organisatie te verbeteren. U leert hoe leiderschap gedrag te beïnvloeden en begeleiden van strategische processen. En je leert met real-world ervaringen. Een outdoor oefening geeft je een team-based forum voor het ontwikkelen van strategisch leiderschap vaardigheden - en een diepgaande strategie simulatie helpt u de ervaring van de uitdagingen leiders gezicht in effectief ontwikkelen en implementeren van strategie.

Uitkomsten

  • Begrijpen wat strategisch leiderschap betekent en gebruik het als een kader om je persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw teams en de ontwikkeling van uw organisatie gids.
  • Verhoog uw individuele strategisch leiderschap effectiviteit op drie belangrijke gebieden: strategisch te denken, handelen besluitvaardig en het beïnvloeden van de inzet van anderen op de lange termijn strategische doelstellingen.
  • Herkennen hoe effectieve teams in uw organisatie gebruik van strategisch denken, handelen en beïnvloeden - en gebruik die kennis om de manier waarop deze teams gaan de organisatie verder te verbeteren.
  • Begrijpen van de leerprocessen die nodig zijn voor strategische organisaties en hoe deze processen te verbeteren binnen uw eigen organisatie.
  • Krijgen uitgebreide evaluatie en feedback, die een vertrouwelijke een-op-een sessie met een CCL executive coach, gericht op uw individuele, team-en organisatorische uitdagingen omvat.
  • Ontwikkelen van een haalbare set van doelen voor de toekomst, samen met een plan om ze te verwezenlijken.

Doelgroep

Boven-level executives en senior leiders wier werk op lange termijn strategische implicaties voor hun organisaties.

Het programma draagt de filosofie van het proces van strategievorming zich uitstrekt tot alle senior leiders die werken met de belangrijkste zakelijke kwesties, daarom is ontworpen voor een breed scala van senior leiders, niet alleen de CEO en het executive team.Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
6,900 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet