bakkerij

Als je denkt dat je de komende Mary Berry dan is dit de cursus voor jou. Deze intensieve driedaagse serie neemt u mee door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood. Elke dag kunt u genieten van een licht ontbijt van vers gebakken goederen voordat u aan het werk om technieken en vaardigheden te leren, je voorbereiden ingrediënten en recepten en kook een gevarieerd menu. Aan het einde van elke klasse u gaat zitten om een ​​lichte lunch te eten en probeer alles wat je hebt gemaakt als samenvatting van de recepten met de chef-koks.

Dag 1: Cakes & Sweet Pastry

In deze sessie krijgt u een pate Sucrée, een zoet gebak dat moet worden gekoeld vóór het bakken te maken; meringues - begrijp uw eiwitten en maak delicate bitterkoekjes; cakes - verkennen taart bakken, kijken naar boter cakes, olie gebaseerde cakes en snelle gebak. Neem je pate Sucrée en zet hem in een appeltaart en een seizoensgebonden fruit taart voor het einde van de sessie door het opstellen en het toevoegen van de toppings om uw vers gebakken taarten. Zodra dit gedaan is bent u klaar om te gaan zitten om te eten.

Dag 2: Pies & Savoury Gebak

Onze tweede klasse richt zich op korte korst gebak en bladerdeeg. U heeft uw eigen bladerdeeg en korte korst te maken om naar huis te nemen en te experimenteren met verdere. Met behulp van beide technieken vindt u een groente quiche, Cornish pasteitjes en kip en champignons pie met korte korst, een Provençaalse tomaat taart, broodjes worst, kaas rietjes en zoete Franse Palmiers met het bladerdeeg te maken. Na al dat u gaan zitten om te eten!

Dag 3: Snel Brood, Gist Brood & Croissants

Beginnend met een snelle brood zullen we ingaan op de principes van het maken van scones, muffins en maïsbrood. Meer informatie over gist broden, zal dit onder meer het maken van een graanschuur en volkoren brood, begrijpen de veelzijdigheid van wit brood en maak plat brood, focaccia en pizzadeeg. Bak een traditionele gevlochten Chollah brood, en ten slotte, gebruik je het leren van dag 2 & 3 en roll en maak je eigen croissant. Lunch en een laatste samenvatting van de drie dagen zal de cursus af te sluiten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Cookery School at Little Portland Street »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
575 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen