Catering omvat een grote verscheidenheid van mogelijke culinaire mogelijkheden. Alles, van verjaardagen tot grote bruiloften tot banketten voor Fortune 500 bedrijven kunnen op grond van deze catering vallen.

At The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten koppelen wij u een catering chef / mentor die u alles wat u moet weten over de vele delen van de horeca wereld leert. U zult echte wereld de toepassing van wat theoretisch in de meeste culinaire scholen zouden krijgen. Leren door te doen, door middel van een-op-een voogdij is wat we over. Door de voltooiing van onze koers zal je meer dan 300 uur van de echte wereld ervaring in de sector.

The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten Chef-kok Voordeel: - 6 maanden een-op-een training - Leer in een echt restaurant - 100 percent on-the-job instructie - Onder $ 15.000 Collegegeld Met behulp van onze beproefde leertijd (Externship) methode, we overeenkomen u met een professionele chef-kok die u door ons gestructureerd cursusaanbod en leert u alles wat u moet weten voor een mooie carrière in de culinaire kunsten. Van het leren van wat er nodig is om spannende gerechten hoe een beroep doen op smaakpapillen van mensen voor te bereiden, het Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten toont aan dat het creëren van een onvergetelijk diner is de geest van een succesvolle culinaire onderwijs.

The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten plaatst je midden in het heetst van de actie, in een luxe hotel keuken of catering bedrijf, waar je recepten, technieken en voorbereiding zullen leren van mensen die daadwerkelijk maken vandaag een leven van een echt restaurant. Zij geloven dat een van de beste manieren om de culinaire kunsten te leren is on-the-job-en vanwege onze uitgebreide catering connecties, ze zijn bereid om onze studenten leerling (extern) laten in hun keukens. De beste manier om te krijgen ingehuurd is al op de binnenkant. Dat is precies waar we plaats je vanaf de eerste dag.

Wij bieden een all-inclusive programma leertijd (Externship), die juist is bedoeld om de student te helpen bij het uitbreiden van hun voedingsmiddelenindustrie kennisbasis en culinaire Skillset. terwijl ook in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige professionele verbindingen die kunnen leiden tot de plaatsing en betere carrière bouwmogelijkheden te bouwen. The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten curriculum is ontworpen om de kwaliteit van chef-koks die zijn goed gelegen om door te gaan naar bloeiende culinaire loopbaan te produceren.

Ongeacht uw eerste niveau, zal het Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten u te helpen bij het nastreven van een carrière in de culinaire kunsten. Of u nu een momenteel werkzaam food service-industrie professioneel, een inlands kok of een beginner hebben we mogelijkheden om u te helpen bij het bereiken van je doelen.

The Culinary Apprentice School of the Arts werkt op een eenvoudige mentor / leerling aanpak. We koppelen u met een professionele chef-kok die u meeneemt in zijn of haar keuken en leert u precies hoe de echte wereld voedingsindustrie werkt. Geen klaslokalen, geen ouderwetse, nutteloze lessen. In plaats daarvan, je leert uw vaartuig rechtstreeks uit de personen die te maken indrukwekkend eersteklas gerechten voor een levende.

In tegenstelling tot andere traditionele culinaire instituten, zul je niet alleen leren van de kunst van het koken en de wegen van een professionele keuken, zult u ook de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt doen om dezelfde mensen die u kunnen helpen uw carrière. Door apprenticing, zul je ook continu worden herbevestigen uw passie voor eten en uw drive om goed te doen. De aansluitingen die u tijdens uw stage (Externship) zijn wat kan leiden tot het werk in een veld, waar het kennen van de juiste mensen krijgt u beter dan een dure graad ooit kan.

The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten biedt een uniek curriculum dat niet alleen helpt u in-bump starten van uw carrière, maar leert je vanuit de unieke omgeving van een professionele keuken.

Locaties

Overweegt u een verhuizing, zodat u een culinaire school of college culinaire kunsten programma kan bijwonen? Bent u het vinden van de tuitions duur? Je hoeft niet te krijgen verdronken in de schulden om uw doel van het zijn een chef-kok of werken in de horeca een realiteit te maken.

Het restaurant industrie is vaardigheden en ervaring gebaseerd. De waarheid is, dure graden in deze branche zijn niet wat krijgt u werkt. Wat ze willen weten is: Kun je koken? Heb je dit eerder gedaan? Ben je creatief?

Deze industrie is veel meer vergelijkbaar met Hollywood dan je zou denken. Het draait allemaal om wie je kent en, nog belangrijker, wie je kent. Het is essentieel voor u om verbindingen te maken en altijd beleefd aan iedereen die je ontmoet zijn en keihard werken. Je moet laten zien klaar en bereid om uw beste elke dag te doen. Want dat is wat er nodig is om te slagen en je weet nooit wie kijkt. Krijgen in een professionele keuken met het Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten krijgt u wat u het meest nodig hebben: toegang. Met dit totaal intense culinaire kunsten programma je in de deur op dag één, waar u de verbindingen, real-world vaardigheden kunnen krijgen en knowhow neemt het om het te maken. Het maken van de meeste van deze zeer unieke, zeer reële mogelijkheid is aan jou.

Op dit punt kan je jezelf de vraag waar onze school is gevestigd. Dankzij onze meeslepende, hands-on structuur van het Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten is overal met mentoren in bijna elke stad in de Verenigde Staten. Je moet al hebt het recht om te wonen en werken in de Verenigde Staten. Deze cursus komt niet in aanmerking voor een internationale studentenvisum.

We krijgen u in een professionele keuken op de eerste dag gedurende zes maanden-curriculum gesteunde training onder de instructies van een professionele chef-kok. Het is jouw taak om het beste van te maken. Kun je tegen de hitte?

The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten werd onlangs uitgenodigd op het Larry King programma om te praten over hoe onze leertijd (Externship) programma is het maken van een verschil door het aansluiten van onze studenten en het krijgen van hen ingehuurd.

Vergelijk onze Collegegeld

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van CASA Schools »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
6 maanden
Voltijd
Prijs
10,500 USD
10500
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet