Lees de Officiële Beschrijving

U kan een van de weinige Afro-Amerikaanse managers op uw werkplek. En je kan voelen, alsof je alleen bent.

U bent niet.

En het gevoel dat je kan hebben, de gedachte dat kruipt in je hoofd van tijd tot tijd, gaat zoiets als dit: Misschien is het me gewoon.

Het is niet alleen jou. En gij zult vinden er in de Afrikaans-Amerikaanse Leadership Program, dat er anderen zijn net als jij, die zich op dezelfde manier. Nog belangrijker is, zul je weg komen met een nieuw netwerk van collega's die al via dezelfde dingen, die je kan rekenen op om u te helpen navigeren op uw toekomst.

Hoe weten we? Het is een van de weinige programma's voor leiderschapsontwikkeling ontworpen voor en worden bemand door Afro-Amerikanen. Ons programma biedt een beveiligd forum voor het verkennen, in een echte en substantiële manier de problemen die een impact hebben op de carrière doelstellingen van Afrikaans-Amerikaanse professionals hebben.

Wij bieden een uitzonderlijke ontwikkeling van leiderschap ervaring die rijk zijn aan persoonlijke evaluatie en feedback, die is ontworpen om u te helpen groeien, om meer succes en meer productief zijn. U beoordeelt uw eigen stijl van leidinggeven en te bespreken hoe anderen je zien, je werk en je effectiviteit. En wij zullen u helpen bij het ontwikkelen van een plan voor uw toekomstige persoonlijke en professionele groei.

Uitkomsten

  • Profiteer van CCL Research op Afrikaans-Amerikaanse leiders kwesties.
  • Versterk uw stijl van leidinggeven en de effectiviteit door deel te nemen in een aantal 360-graden beoordeling, een zorgvuldig gestructureerde peer feedback sessie en een een-op-een sessie met een gecertificeerde CCL feedback coach.
  • Ontwikkelen van prioriteiten, met name als ze betrekking hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Het identificeren van potentiële carrière ontsporing gevaren.
  • Verbeteren van de mogelijkheid tot het geven en ontvangen van constructieve feedback en ontwikkelen van innovatieve technieken.
  • Beter inzicht in de impact van raciale, culturele en spirituele verschillen op de werkplek en het leren van nieuwe manieren van productief gebruik te maken van de mogelijkheden die verschillen te brengen.
  • Ontwikkelen van begrip en de belangrijkste vaardigheden rond mentorschap.
  • Stellen een aantal realistische, meetbare doelen en een plan van aanpak om hen te ontmoeten.

Doelgroep

Midden-tot senior-level Afrikaans-Amerikaanse managers die willen dat hun effectief leiderschap door middel van persoonlijke evaluatie en een feedback-intensieve leerervaring te versterken.Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
6,200 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet