Cursussen Spaans voor junioren en jongeren

ABC Humboldt

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursussen Spaans voor junioren en jongeren

ABC Humboldt

ABCHumboldt Barcelona biedt standaard intensieve programma's voor junioren en jongeren in de open groepen, die Spaanse lessen combineren met culturele en sociale activiteiten. Een unieke kans om Spaans te leren terwijl u geniet van alles wat de stad van Barcelona te bieden heeft haar bezoekers.

Onze Spaanse programma voor junioren en jongeren is speciaal ontworpen om studenten passen de leeftijd van 15 tot 18. Het Spaanse programma voor junioren en jongeren in Barcelona combineert het leren van Spaans op intensieve cursussen met een breed scala aan culturele activiteiten en excursies rond Barcelona en de omliggende gebieden.

De lengte van het junior programma is tussen 2 en 4 weken. De Spaanse lessen voor junioren en jongeren worden gehouden in de ochtend, en de culturele activiteiten in de middag en op zaterdag.

Onze Spaanse cursussen voor junioren en jongeren zijn inclusief accommodatie op basis van halfpension voor studenten in het Spaans-sprekende gezinnen.

ABCHumboldt Barcelona docenten begeleiden de studenten over hun activiteiten buiten de school in Barcelona.

Ons doel is om junioren en jonge mensen de gelegenheid bieden om Spaans te leren en het verbeteren van hun kennis van de taal, terwijl u geniet van de onvergetelijke ervaring van Barcelona en de bezienswaardigheden.

ABCHumboldt Barcelona biedt alle niveaus, van beginners tot gevorderden (A1-C2). Waarom niet onze test om uit te vinden wat uw niveau van het Spaans is op dit moment?

Spaanse taalniveau testen

Onze Spaanse cursussen voor jongeren en junioren hebben een gemiddelde van 8 studenten per klas. Voor cursussen van dit type, het maximum aantal studenten per klas is 12. De minimum leeftijd vereist om deze cursus Spaans te volgen voor junioren en jongeren is 15. De minimale lengte van deze cursussen is 2 weken.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 4 weken
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan