Lees de Officiële Beschrijving

Elk bedrijf heeft unieke kenmerken. Dat is de reden waarom we zijn zeer actief in het ontwikkelen van unieke op maat gemaakte programma's, die speciaal zijn afgestemd op uw organisatie en het management voldoen.

Of het nu aangeboden op ons hoofdkantoor of uw werkplek, ons programma op maat te leveren kwaliteit, op maat alternatief voor onze ofering van certificeringsprogramma's en intensieve modules.


Gezamenlijke aanpak bij het ontwerpen van de programma's

Op verzoek, onze professoren, in samenwerking met u, ontwerpen en een aangepast programma te ontwikkelen. Ze onderzoekt uw geschiedenis, doelstellingen, strategische plannen, en human resources initiatief. Bijgevolg trekken ze samen de relevante aspecten, het ontwerp van het curriculum dat u ermee akkoord dat past bij uw behoeften, en koos voor de meest geschikte onderwijstechnieken.

Hun uitgebreide expertize in het ontwerpen en onderwijzen van dergelijke programma's, en continu onderzoek van nieuwe benaderingen in het management te transformeren elke maat cursus georganiseerd door ASEBUSS in een nuttige ervaring, die bijdraagt ​​aan betere prestaties in de client bedrijf.

Deze prestatie kan worden geanalyseerd, op uw wensen, binnen de follow-up sesions georganiseerd één of twee maanden na de opleiding voltooid. Onze faculteit kan ook evaluatieverslagen, waarin de groep kenmerken en de toekomstige ontwikkeling behoeften van de deelnemers.


DOELTREFFENDHEID en interactiviteit in het onderwijs

Cursussen op maat kan passen 10 - 15 leden in een groep, in overeenstemming met de geïdentificeerde behoeften aan opleiding gekozen. Ze genieten van een uitgebreide interactiviteit, creatieve en praktische pedagogische technieken. Zij sterk afhankelijk zijn van case studies, oefeningen, rollenspelen, discussies. Deelnemers leren docenten, en ook van elkaar. Terug naar het werk, ze tonen een verbeterde competentie, hogere motivatie, betere interactie en wederzijdse steun.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 24 andere vakken van Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum