Cursussen in de Italiaanse taal school "Sicilia"

De Italiaanse taalschool "Sicilia" biedt Italiaanse cursussen voor buitenlanders van alle linguïstische niveaus, vormen zeer beginners tot gevorderden die hun schills specialiseren. Onze niveaus verwijzen naar die van het Common European Framework: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De Italiaanse cursussen zijn geschikt voor alle buitenlanders die willen de Italiaanse taal in Palermo, Sicilië te leren en hun kennis te verdiepen in een andere en unieke manier door een verblijf op een mediterrane eiland. Een onvergetelijke ervaring om uw kennis van het Italiaans verbeteren, uit te breiden woordenschat en begrijpen van de grammaticale vormen en de structuur, die worden gepresenteerd en in de volgorde van hun complexiteit en frequentie van het gebruik geanalyseerd.

De aandacht is vooral gericht op de gesproken taal Italiaans om te gaan met uiteenlopende communicatieve situaties dag.

Programma en wijze van onze Italiaanse cursussen: de communicatieve methode wordt gebruikt voor het verbeteren van de vier vaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven.

De eerste dag van de cursus begint met een ingang test die je taalniveau en de verdeling van de verschillende studenten in kleine groepen van 2 tot 10 deelnemers zal bepalen.

Alle cursussen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag, in het algemeen in de ochtend, voor individuele cursussen kunnen er extra klassen in de middag.

Groepscursussen

Voor degenen die graag Italiaans leren in het gezelschap van andere internationale studenten. U kunt meteen beginnen te spreken, zonder uitsluitend concentreren op de grammatica. Deze cursussen zijn beschikbaar voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Semi-intensieve cursus: 20 lessen per week (1 LSN = 45min). Groepen 3-10 deelnemers.

Intensieve cursussen: 30 lessen per week (1 LSN = 45min). Groepen 3-10 deelnemers.

Speciale cursussen

Voor degenen die zoeken naar de volledige onderdompeling in het Italiaanse leven, bieden wij speciale cursussen, variërend van de Italiaanse keuken, religie, en business-toerisme.

Individuele Cursus Alis

De Italiaanse taal die u nodig hebt om te werken of studeren. Of bent u al bij een specialist niveau en liever een persoonlijke cursus op basis van uw behoeften. Individuele cursussen worden recommanded van niveau A2 vanaf.

Certificering van de Italiaanse taal voor buitenlanders

Afgegeven na een cursus van intensieve het leren van de 60 uur van de individuele lessen met een laatste schriftelijk en mondeling examen.

Prijs en Inschrijving

  • Inschrijving belastingen van euro 50,00 voor elk type cursus Italiaans

Prijzen voor Italiaanse taalcursussen in een groep: van 2 tot 10 personen semi-intensieve / intensieve:

  • een week semi-intensieve 20 uur: 245,00 euro
  • een week intensieve 30 uur: 375,00 euro

Cursus prijzen van Italiaans voor buitenlanders individuele / Intensive ALIS: 80 uur les 1150,00 euro; Individuele cursus ten minste 10 uur: 22,00 euro per uur; Gecombineerde cursus (10 uur individuele lessen + 10 uur groepslessen): 270,00 euro.

De prijs van de Italiaanse cursussen omvat:

  • Geschreven toelatingsproef;
  • Didattic materiaal voor de duur van de lessen;
  • Room bevinding hulpdienst;
  • 1 gratis buitenschoolse activiteiten tijdens het weekend;
  • Bewijs van deelname Course.
Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum