Read the Official Description

Doelstellingen en programma

Eén-op-één-lessen biedt speciaal ontworpen klassen om tegemoet te komen aan het volledige scala van student behoeften. Specifieke doelen en onderwijs doelstellingen worden opgesteld op basis van de individuele niveaus en eisen, die alles van algemeen Frans en zakelijk Frans aan voorbereiding van de tests en lessen ontworpen om de specifieke functie-eisen te voldoen. Eén-op-één lessen kan worden gecombineerd met een programma van aanvullende activiteiten, zoals een lunch met een tutor, ontmoetingen met economische, culturele of politieke figuren, rondleidingen en nog veel meer.

Deelnemers die het bijwonen eisen voldaan zal een certificaat aan het einde van hun opleiding, door CAVILAM gesigneerd - Alliance française en Blaise Pascal University in Clermont-Ferrand, samen met een uitgebreide vaardigheden evaluatie.

Een direct beschikbaar aanbod van gratis bronnen:

  • Universiteit mediatheek (computer, video en DVD middelen)
  • Zelfstudie centrum voor taal werk met behulp van speciale software
  • Wi-Fi-netwerk over de campus

Lengte:

programma, het niveau, de data, duur en het tijdschema op basis van de individuele behoeften van de studenten

Admissions:

hele jaar

Er zal geen lessen op de volgende feestdagen in 2015: 1 januari - 21 april - 1 mei-8 mei - 14 mei-25 mei-14 juli-11 november tot 25 december.

De kosten:

Een les (45 min) ................................. 65 € Lunch met een leraar: ........................... 0,135 € dîner ....................................... ............ 145 € Inschrijving ............................................. 62 €

Program taught in:
Engels
Duits
Spaans

See 6 more programs offered by CAVILAM »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 52 weken
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019