Lees de Officiële Beschrijving

De cursus 50 cursussen zijn bedoeld voor diegenen die een ervaring van taalstudie willen delen met mensen van dezelfde leeftijdsgroep. De lessen zullen zich richten op de studie van grammatica, conversatie en tegelijkertijd enkele sociale en culturele aspecten van het gastland. De eerste dag van de scholieren krijgt een welkomstpakket met informatie over de stad en haar omgeving. De studenten zullen een toelatingstest afleggen om het juiste niveau van studie te bepalen. De cursus omvat 4 lessen per dag, van 9.00 tot 13.00 uur met een pauze om 11.00 uur. Elke les duurt 55 minuten. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde leraren met ervaring in het onderwijzen van Italiaans aan buitenlanders. Er zijn alle niveaus van beginner tot gevorderd, op de hieronder aangegeven data. In het geval dat de deelnemers op elk niveau minder dan drie zijn, worden de lessen in Italië teruggebracht tot twee uur (van 9.00 tot 11.00 uur).

10% korting op de tweede inschrijving van dezelfde familie.

 • De buitenschoolse activiteiten: De cursussen worden verrijkt met een breed scala aan buitenschoolse activiteiten, waaronder rondleidingen door de stad en de omliggende gebieden, een kookles, films kijken in de bioscoop, wijnproeven en proeven van typische producten, bezoeken aan boerderijen die olie produceren en mozzarella etc. De buitenschoolse activiteiten zijn inbegrepen in de prijs en worden gerund door privévervoer.
 • Accommodatie: Onze families zijn allemaal gelegen op loopafstand van / naar de school en bieden een gastvrije omgeving voor een volledige onderdompeling in het Italiaanse leven. Het is mogelijk om een ​​een- of tweepersoonskamer te boeken met alleen ontbijt of halfpension. Accommodatie is beschikbaar vanaf de zondag voor de cursus tot zaterdag na het einde van de cursus. Als alternatief kan de school accommodatie bieden in een B
 • Transfer: op verzoek biedt de school een pendeldienst vanaf Napels of het treinstation van Salerno naar de geboekte accommodatie. Volwassen studenten kunnen er nog steeds voor kiezen onze standaardcursussen te volgen die mensen van alle leeftijden verwelkomen, van tieners tot senioren.
 • Verzekering: voor wie een verzekering wenst, kunt u een reisverzekering aanvragen door onze website te bezoeken op www.accademialeonardo.it of contact op te nemen met ons kantoor.
 • Voor seniorengroepen: neem contact op met info@accademialeonardo.it voor onze groepsprogramma's "Gourmet Route" en "One week on the Amalfi Coast".

Voorbeeldweek bij Accademia Leonardo:

 • Maandag: 9.00-13.00 uur Italiaanse cursus - 15.30 uur Bezoek aan de stad Salerno.
 • Dinsdag: 9.00-13.00 uur Italiaanse cursus - 16.30 uur Bezoek aan kasteel Arechi
 • Woensdag: 9.00-13.00 uur Italiaans - 15.30 uur Bezoek aan Napels
 • Donderdag: 9.00-13.00 uur Italiaanse cursus - Namiddag: vrije tijd
 • Vrijdag of zaterdagochtend: 9.00-13.00 uur Italiaanse cursus (alleen vrijdag) -Bezoek aan Amalfi en Ravello.

Komende data: klik hier

Er zijn andere startdata van cursussen op aanvraag

Kenmerken van de cursus

 • Minimale duur: 1 week
 • 20 uur per week
 • 4 uur per dag
 • Maximaal 12 studenten per groep
 • Minimaal 3 studenten per groep

Multimedia Hal

Onze studenten hebben gratis toegang tot de multimediaruimte waar u op internet kunt surfen op schoolcomputers of verbinding kunt maken met ons gratis Wi-Fi-netwerk met hun mobiele apparaten.

Lees Kamer

In de middag is de bibliotheek beschikbaar voor studenten of voor lezen. Bovendien, een van de zalen van de school, kun je ook televisieprogramma's en films bekijken.

Talenpracticum

De studenten beschikken kosteloos over een breed scala aan audio- en videocassettes voor het verbeteren van de fonetische taal en om te oefenen in het gebruik van taalstructuren.

Opleiding te volgen in:
Italiaans

Zie 2 andere vakken van Accademia Leonardo Salerno »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Oct. 2019
Duration
1 - 2 weken
Prijs
700 EUR
700 €: prijs van 2 weken; 380 €: prijs van 1 week
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum