Cursus voor direct boeken van Oxford - St. Catherine's College

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

oxford

Waarom Oxford?

Stel je voor dat je in de klas zit, luisterend naar je professor die lesgeeft over de toneelstukken van Shakespeare of het beleid van Winston Churchill. Maar je bent niet bij je thuisuniversiteit - je leert in Engeland, waar deze beroemde figuren woonden. Dit is je kans om te studeren aan een van de meest gerenommeerde universiteiten ter wereld: de Universiteit van Oxford.

Wat je zult studeren

Ons programma biedt je de mogelijkheid om je rechtstreeks in te schrijven in St. Catherine's College, een van de 38 zelfbesturende hogescholen die samen de Universiteit van Oxford vormen. In 2019 staat de Universiteit van Oxford volgens Times Higher Education op nummer 1 van de wereld.

Geniet van studeren aan een van de oudste universiteiten ter wereld - onderwijs bestond hier al in 1096 in een of andere vorm. Vandaag de dag heeft Oxford een totale studentenpopulatie van meer dan 20.000, met meer dan 140 nationaliteiten vertegenwoordigd in zijn studentengroep, en is een gerenommeerde zetel van leren en traditie. Het studentenlichaam aan de Universiteit van Oxford is divers, evenals zijn professoren - ongeveer 40% van het academisch personeel van de Universiteit zijn burgers van andere landen dan het Verenigd Koninkrijk.

Je hebt de mogelijkheid om St. Catherine's College te bezoeken voor de herfstperiode, de lente / zomerperiode of het volledige academische jaar. Zoals alle Oxford-hogescholen gebruikt St. Catherine's het zelfstudie-onderwijssysteem. Hiermee kunt u een zeer gepersonaliseerde studie kiezen, gebaseerd op eerdere cursussen bij uw thuisinstelling en uw academische interesses. Je ontmoet regelmatig een tutor, alleen of met een andere student, om het geschreven werk voor elke vergadering te bespreken. Deze tutorials worden aangevuld met lezingen.

Dagelijks leven

De stad Oxford wordt je klaslokaal. Geniet van het levendige intellectuele en sociale leven dat Oxford te bieden heeft. Verken de stenen gebouwen van de stad en klassieke kloosterscholen die zijn geïntegreerd in de structuur van het stadscentrum. Maak kennis met de faculteit en studenten die van over de hele wereld komen wonen en werken in deze prachtige stad.

We willen dat je je thuis voelt in Oxford, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen, het is onze taak ervoor te zorgen dat u de beste, meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt.

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is eenvoudig: om u het best mogelijke studieprogramma in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Daarom werkten we samen met St. Catherine's College aan de Universiteit van Oxford.

Academische omgeving

Universitair onderwijs aan St. Catherine's is gebaseerd op het tutorialsysteem. Doorgaans heb je twee colleges per week voor elke klas en een zelfstudie, of een kleine groepsbijeenkomst, waarvoor je een lijst met lezingen en te bespreken onderwerpen moet voorbereiden. Er is een hoge verwachting dat je naast het leslokaal, laboratorium en lesuren een aanzienlijke hoeveelheid onafhankelijke studie zult doen.

Vanwege de hoge academische strengheid van dit programma, is een 3.85 GPA (van 4.0) vereist om deel te nemen. St. Catherine's beschouwt soms aanvragers met een GPA van iets minder dan 3,85 die een uitzonderlijke set essays of een originele en dwingende persoonlijke verklaring bevatten. St. Catherine's zal geen rekening houden met aanvragers met een GPA lager dan 3,7.

Met behulp van de beschikbare middelen moet je uitgebreid zelfstandig lezen en onderzoek doen onder de brede begeleiding van een tutor. Tijdens je tutorialsessies moet je je wekelijkse lezing en essay bespreken. Deze methodiek verbetert de leervaardigheden van kritische evaluatie en organisatie van ideeën. Je krijgt les van dezelfde docenten, op dezelfde manier, en je houdt aan dezelfde normen als ingeschreven Oxford-studenten.

cursussen

IES Abroad Pre-Semester Tutorial in Londen

Om ervoor te zorgen dat studenten in de herfst en het academiejaar de 15 studiepunten per semester ontvangen die IES Abroad vereist, hebben we een pre-semester-tutorial met 3 studiepunten in Londen nodig. Je woont en studeert drie weken voorafgaand aan het begin van de termijn in Oxford in Londen.

Ontworpen om je voor te bereiden op het slagen aan de Universiteit van Oxford, verbetert deze onafhankelijke studielessen je vaardigheden in mondelinge en schriftelijke retoriek. Je werkt één-op-één met IES Abroad London-docenten (van wie sommigen ook lesgeven in Oxford), en worden aan dezelfde normen gehouden als ingeschreven studenten in Oxford. Het onderwerp voor de zelfstudie is gekozen uit de standaard IES Abroad cursussen. * In Londen woon je in een residentie.

Studeren in het buitenland studenten meestal van toepassing op een of soms twee academische afdelingen en selecteer vervolgens vakken uit deze en / of andere afdelingen. St. Catherine's biedt een breed scala aan disciplines.

Ga voor meer informatie over cursusopties naar de website "CATZ".

Afgelopen IES Abroad studenten hebben cursussen gevolgd zoals:

 • Esthetiek in Plato
 • De Amerikaanse revolutie
 • Anglo-Normandische literatuur
 • Gedragseconomie
 • Gedragsgenetica
 • Gedragsneurologie
 • Britse politiek sinds 1945
 • Cellulaire signalering
 • Computer architectuur
 • Biecht Latijn
 • Ethische theorie
 • Global Health Epidemiology
 • Geschiedenis van de Chinese filosofie
 • De islamitische beschaving / gouden eeuw
 • James Joyce
 • Macro-economische analyse
 • Metabolische biochemie
 • Midden-Oosterse politiek
 • neuropathologie
 • Waarschijnlijkheid
 • Radicale sociale theorie
 • Renaissance, humanisme
 • Theologische opvattingen over geslacht
 • Partnerinstelling (en)
 • St. Catherine's College

St. Catherine's College, waarvan de eerste steen werd gelegd door Hare Majesteit de Koningin op 4 november 1960, verwelkomde haar eerste studenten twee jaar later. Hoewel St. Catherine's het jongste college in Oxford is, is het ook een van de grootste met 450 studenten en 160 post-studenten, evenals 70 fellows en docenten.

Naast de formele academici staat St. Catherine's bekend om zijn buitenschoolse mogelijkheden in muziek, drama en sport, en wordt het algemeen beschouwd als een van de vriendelijkste en meest open hogescholen in Oxford.

campus

De gebouwen van St. Catherine, gelegen aan de oostkant van Oxford, zijn modern - het resultaat van een internationale wedstrijd gewonnen door de beroemde Deense architect Arne Jacobson. Het college is ontworpen als een moderne weerspiegeling van een traditioneel Oxford-college. In het hart van het college ligt een rechthoekige vierling, de zijkanten geflankeerd door studentenkamers gebouwd in het conventionele Oxford "trap" -formaat, de uiteinden bestaan uit de eetzaal en de bibliotheek.

De faciliteiten omvatten ook een grote junior gemeenschappelijke ruimte met een debatput, televisie en speelkamer, een klein theater en een muziekhuis. Er zijn ook squashbanen, een fitnessruimte en een punthuis. U kunt ook een boothuis en speelvelden voor rugby, voetbal en hockey in de buurt gebruiken.

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen voor en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. We bieden u predeporture-advies dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan een lokale Britse universiteit, hebt u toegang tot het IES Abroad London Centre en medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan uw behoeften. Onze on-site medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische vereisten, huisvesting of welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met directe inschrijving zijn specifiek ontworpen om je te helpen je doelen in het buitenland te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heb je misschien hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Excursies

Ook al begint je avontuur in Oxford, onze veldreizen brengen je verder dan de stad om de cultuur en tradities van je gastland te ontdekken. Deze reizen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door IES Abroad . Omdat deze excursies meestal uit Londen vertrekken, hebben voormalige studenten uit Oxford het ook handig gevonden om ook enkele bestemmingen onafhankelijk te bezoeken.

Bad

2 dagen | Alleen vallen

Bezoek mysterieus Stonehenge en de oude Romeinse baden in Bath. Bewonder de verzameling couture van wereldklasse in het Modemuseum en verken het Jane Austen Centre.

Cambridge

1 dag | Alleen vallen

Bezoek deze historische universiteitsstad, met zijn pittoreske hogescholen en punting (zoals een gondel) aan de rivier.

Dagelijks leven

Om u zich thuis in Oxford te laten voelen, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma dat ervoor zorgt dat u zich voorbereid voelt, goed gelegen en comfortabele woningen, of de excursies die u buiten de gebaande paden brengen - het draait allemaal om onze studentenservice.

oriëntering

Herfst- en academische jaarstudenten - Het oriëntatieprogramma IES Abroad start in Londen en is specifiek ontworpen voor studenten met directe inschrijving. Het oriëntatieprogramma laat je kennis maken met St. Catherine's, je medestudenten en met Londen. Je maakt ook kennis met de lesmethoden van Britse professoren en begint je zelfstudie van 3 credits, voorafgaand aan het semester.

Na de IES Abroad oriëntatie in Londen neemt u deel aan een oriëntatieprogramma op St. Catherine's dat onderwerpen behandelt als accommodatie, academisch beleid, registratie, studentenleven, reizen en veiligheid.

Spring Students - Vlieg naar Londen, overnacht en sluit je aan bij de IES Abroad oriëntatie in Londen. IES Abroad personeel en ondersteunende diensten, en bereidt u voor op de overgang naar St. Catherine's. Reis vervolgens per bus naar Oxford om deel te nemen aan de oriëntatie van St. Catherine's die onderwerpen behandelt als accommodatie, academisch beleid, registratie, studentenleven, reizen en veiligheid.

behuizing

Als onderdeel van de directe inschrijvingsdiensten van IES Abroad bieden wij goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, aangezien het onafhankelijk van elkaar beveiligen van huisvesting een uitdaging kan zijn. IES Abroad biedt huisvestingsopties die de lokale studentencultuur weerspiegelen en voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Accommodatieblokken - Live op de campus in een- of tweepersoonskamers met gedeelde faciliteiten. Waar mogelijk proberen IES Abroad en St. Catherine een student van St. Catherine als huisgenoot te koppelen als je een tweepersoonskamer kiest. Alle kamers hebben toegang tot internet.

Je hebt toegang tot eenvoudige keukenfaciliteiten en het college heeft een eetzaal op de campus die de hele week maaltijden biedt. Wanneer u aankomt, krijgt u een identiteitsbewijs met pasfoto die wordt gedebiteerd elke keer dat u een maaltijd neemt en waaraan u de hele periode kunt toevoegen. U bent verantwoordelijk voor het laden van geld op uw eigen kaart - maaltijden zijn niet inbegrepen in de programmakosten.

Zoals alle Oxford-hogescholen worden ontbijt, lunch en diner ter plaatse gekookt en op vaste tijden geserveerd in de eetzaal. Maaltijden zijn beschikbaar voor alle ingeschreven studenten, niet alleen voor bewoners die op de campus wonen.

Residentiehal (alleen tijdens de herfst en het academische jaar voor het semester en de oriëntatie van de lente) - Deze studentenresidentie bevindt zich in het centrum van Londen. Jij en een andere student delen een kamer met een eigen badkamer en toegang tot een gemeenschappelijke keuken of een eigen kitchenette.

Er zijn wasfaciliteiten en WiFi in het hele gebouw en u heeft toegang tot een fitnesscentrum. Maaltijden zijn niet inbegrepen.

Buitenschoolse activiteiten

Universiteitsclubs

Als je in Oxford bent, is lid worden van een sociale of sportclub een geweldige manier om lokale studenten te ontmoeten. We moedigen je aan om deel te nemen aan de vele clubs en verenigingen die bijna elke interesse in St. Catherine's (www.stcatz.ox.ac.uk) behandelen - van sport en muziek tot drama en kunst.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Zomer 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Zomer 2020 $ 24.100 $ 7.170 $ 230 $ 31.500

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Academiejaar $ 32.705 $ 12.330 $ 455 $ 45.490

Beurzen

Programma-specifieke beurzen

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

Ons centrum

Het IES Abroad London Centre, in de centrale Londense wijk Bloomsbury, ligt op twee minuten lopen van het British Museum.

Kenmerken omvatten:

 • 18e-eeuws Georgiaans gebouw
 • klaslokalen
 • Bibliotheek middelen
 • Draadloos internet
 • Printfaciliteiten
 • Terras
 • Personeelskantoren
 • Studentenlounge
 • Geslachtsneutrale badkamers

Het IES Abroad London Centre wordt erkend door het Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) voor het voldoen aan of overtreffen van de verwachtingen van het VK als kwaliteitsvolle hoger onderwijsaanbieder.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder