Lees de Officiële Beschrijving

Over

Deze korte cursus introduceert de deelnemers aan de basis van modefotografie *. Ze zullen een beter begrip ontwikkelen van hoe modefotografie opkwam en evolueerde vanaf de jaren vijftig. Een figuur fotograferen, een blik deconstrueren, begrijpen wat styling is en hoe deze moet worden toegepast. Dit zijn allemaal elementen die ze zullen verkennen. Ze maken kennis met technieken voor digitale fotografie, binnenshuis en buitenshuis fotograferen, retoucheren en beeldverwerking die van toepassing zijn op de mode-industrie, en krijgen de kans om een ​​modefotoboek van hun werk te maken via een beroepsgerichte leeraanpak.

Week 1

Een inleiding tot digitale fotografie technieken zal het startpunt van de cursus zijn. Een studio-gebaseerde inductie voor fotografische techniek en apparatuur zal plaatsvinden. Deelnemers zullen de trends in het verleden, het heden en de toekomst modefotografie verkennen om de context te begrijpen waarin ze zullen werken. De toegang tot en navigatie van sourcingtools (boeken, artikelen, tijdschriften, internet, streetstyle enz.) Zal van cruciaal belang zijn voor het ontwikkelen van creatieve ideeën. Het doel van de eerste week is om modefotografie en testvaardigheden te beginnen door foto's te maken van interessante modewoorden in de straten van Miami.

Week 2

Deelnemers maken kennis met de grondbeginselen van mode-styling, kijken naar wat een bepaalde stijl, het concept en visuele elementen definieert, en verkennen trendvoorspelling in mode en luxe. Deelnemers zullen ook kennismaken met de modeblog; vandaag beschouwd als een van de belangrijkste hedendaagse communicatiemiddelen voor stijl door middel van fotografie. Praktische oefeningen in straatfotografie en trendanalyse en grafische lay-out voor redactioneel gebruik zullen bijdragen aan de communicatie van een individueel stijlconcept.

Week 3

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun eigen fotografische stylingproject te implementeren. Het werk zal het hoogtepunt zijn van de eerste twee weken van actie met de presentatie van een moodboard dat het mode-concept en de idee-ontwikkeling via fotografische beelden communiceert. Met behulp van basistechnieken bij digitaal retoucheren en bewerken worden deelnemers begeleid om hun werk in een modefotoboek te presenteren.

* Korte cursussen voor korte cursussen hebben geen vergunning van de Commissie voor onafhankelijk onderwijs. Deze korte cursussen voor beroepen zijn niet bedoeld voor werkdoeleinden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Istituto Marangoni - Miami »

Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 weken
Prijs
5,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019