Door het najaarssemester in sieradenontwerp verwerven studenten de basisvaardigheden om het beroep van het ontwerpen en maken van sieradenobjecten te begrijpen. Het educatieve pad is zo geschetst dat studenten de kunstkennis van juwelen beter kunnen begrijpen en verwerven, van culturele ideeën die te maken hebben met de geschiedenis van sieraden en de technieken voor het vervaardigen van sieraden, tot de methodologie en het ontwerpen van juwelen.

Beschrijving

Schema: lessen lopen van maandag tot vrijdag 's morgens en / of' s middags.

Niveau en basisvoorwaarden: Deze cursus is bedoeld voor gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van de fundamenten van het ontwerpen van sieraden en verdere studies of een carrière in het veld willen nastreven.

Methodologie en structuur: het programma is volledig geïntegreerd in het eerste semester van het overeenkomstige driejarige programma.

Tijdens het semester worden de colleges afgewisseld met laboratoriumactiviteiten, die studenten voorzien van de technische, culturele en basisontwerptools die nodig zijn om hun creativiteit en identiteit te beheren.

De allereerste stap is een inleiding tot de geschiedenis van de kunst, met de belangrijkste artistieke stromingen en hun leidende persoonlijkheden, evenals van de evolutie van de juwelen. Bovendien zullen studenten leren om de traditionele tekentechnieken te gebruiken die nodig zijn om vormen, vormen en texturen van sieraden te illustreren. Ten slotte verwerven studenten de juiste ontwerpmethodiek (gereedschappen, technieken en materialen) om prototypen te ontwerpen en te realiseren in het sieradenlab.

Tijdens de 3 maanden van de cursus leren studenten ook de belangrijkste veranderingen in de geschiedenis van kunst en mode te interpreteren, in relatie met de voortdurende ontwikkeling van sieraden en lichaamsaccessoires.

Academisch programma

  • Stijl en geschiedenis van kunst en kostuum
  • Ontwerpmethoden
  • Technische tekening
  • Geschiedenis van het ontwerp 1
  • Modelleringstechnieken 1
  • Grafisch ontwerp 1
  • Sieradenontwerp 1
  • Art-Semiotics
  • Perceptie Theorie en de Psychologie van Vorm
  • Goldsmith Lab Workshop
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
5 maanden
Voltijd
Prijs
8,100
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum