Cursus digitaal leiderschap en innovatie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel dat leiders de ontwrichtende technologieën begrijpen die de economie vormgeven en over de vaardigheden beschikken om de kansen te grijpen die ze voor hun bedrijf creëren. BrainStation cursus Digital Leadership & Innovation Certificate van BrainStation is ontworpen om de nieuwste technologieën en trends te ontrafelen en tegelijkertijd de kaders aan te leren die door toonaangevende bedrijven over de hele wereld worden gebruikt om innovatie te stimuleren. Deze cursus wordt gegeven door ervaren digitale leiders met een trackrecord van succes in digitale transformatie, en stelt nieuwe en toekomstige bedrijfsleiders in staat om technologie te benutten en digitale transformatie in hun bedrijf te stimuleren.

Wat je leert

Begrijp en maak gebruik van disruptieve technologie

Maak een einde aan de verwarring rond de ontwrichtende technologieën die bedrijven over de hele wereld beïnvloeden. Begrijp hun capaciteiten en hoe ze nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk maken om digitale transformatie te stimuleren.

Pas Design Thinking toe op digitale kansen

Leer design-denken en hoe het wordt gebruikt om innovatiekansen te identificeren en uit te voeren, ongeacht de branche of het bedrijf.

Leer om digitale transformatie te leiden

Alle leiders moeten weten hoe ze digitale transformatie kunnen benutten om snelle innovatie mogelijk te maken door de toepassing van technologie. Leer hoe u disruptie kunt beheren met multifunctionele teams, digitale roadmapping en Agile-principes.

Leer van toonaangevende gastsprekers

BrainStation studenten krijgen toegang tot exclusieve gastcolleges en paneldiscussie-evenementen onder leiding van enkele van 's werelds meest vooraanstaande vakexperts en professionals.

Word lid van een gemeenschap van professionals van wereldklasse

Als je een BrainStation cursus volgt, leer je met de allerbeste. Schrijf u vandaag nog in om toegang te krijgen tot een wereldwijd netwerk van instructeurs en studenten bij enkele van de meest innovatieve organisaties ter wereld.

Wat onze studenten zeggen

"Mijn ervaring bij BrainStation was ronduit fantastisch. Het personeel is uiterst professioneel, inzichtelijk en attent. De faciliteiten zijn fantastisch en creëren een ideale omgeving voor zowel leren als netwerken. Ik zou zeker overwegen om nog een BrainStation cursus te volgen om mijn professionele ontwikkeling voort te zetten. . "

David, Google

"Het beste deel van mijn ervaring met BrainStation waren de geweldige instructeurs en het goed georganiseerde cursusmateriaal. Ik was erg onder de indruk van wat we deden in de klas, die sterk gericht was op praktische projecten."

Sonny, cursusrapport

"Ik heb meerdere cursussen voor professionele ontwikkeling gevolgd en BrainStation is verreweg mijn favoriete ervaring geweest ... de docenten zijn professionals in de branche en lijken altijd bereid extra tijd buiten de les te nemen om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft snelheid."

Ashleigh, Switchup

Flexibele betalingsopties

BrainStation biedt enkele van de meest concurrerende betalingsopties voor digitaal leren, met een scala aan flexibele plannen en mogelijkheden voor beurzen.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Lees meer

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Lees Minder
New York , Toronto , Vancouver + 2 Meer Minder