Cursus: de tools van de grafisch ontwerper. Creëer, retoucheer en presenteer met Adobe Suite

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Adres Quique López en Valeria Dubin
Duur // uren Van 7 tot 18 september 2020 (36 uur)
Van 16:30 tot 21:15 (behalve op 11 en 16)
Niveau Introductie / medium
Taal Spaans
Prijs € 680. Studenten die zijn ingeschreven bij ELISAVA hebben een speciale korting van 25% op het cursusbedrag. ELISAVA Alumni Bold-leden krijgen 15% korting op het bedrag van het programma.

presentatie

In deze cursus van 8 sessies, in totaal 36 uur, zullen we proberen het gebruik te benaderen van de professionele tools van Adobe die zich toeleggen op de wereld van grafisch ontwerp. Van 3 oefeningen die eenvoudig toe te passen zijn op de werkvloer - Wie heeft er geen presentatie hoeven maken bij uw bedrijf? Wie heeft sommige bestanden niet doorgegeven in een programma met moeilijke uitspraak (InDesign, Photoshop, Illustrator?) En weet niet wat ze ermee moeten doen? - We zullen proberen het basisgebruik uit te leggen van de tools die grafisch ontwerpers gebruiken om dagelijks om onze ontwerpen uit te werken.

Een presentatie, het retoucheren van een reeds gemaakt en ontworpen bestand of de lay-out van een werkdossier of een tijdschrift zullen de praktijken zijn die ons zullen meenemen om de Adobe CC-wereld te verkennen, de kenmerken van deze programma's uit te leggen en te analyseren en in praktijk te brengen die Het is het best te leren, elk van de opties die deze krachtige software biedt. We zullen het gebruik van verschillende tools en werkprocessen herhalen en hun kennis vergroten om het meeste uit de programma's te halen.

Van minder tot complexer, het uitvoeren van deze oefeningen geeft ons voldoende vertrouwen om de retouchering, creatie of ontwerp van deze grafische basisstukken in elk beroep aan te kunnen, zonder grafisch ontwerpers te hoeven zijn.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

doelstellingen

Het belangrijkste doel is om de student de nodige kennis te laten verwerven om hun project of idee, presentatie, enz. Om te zetten in een coherent opgemaakt digitaal document, in een poging de belangrijkste computerhulpmiddelen die worden gebruikt door / te optimaliseren en te maximaliseren. grafisch ontwerpers.

Structuur en inhoud

  • Blok 01. Goed gepresenteerde presentaties
  • Blok 02. Retoucheren van brochure en catalogi
  • Blok 03. Ontwerp en lay-out van rapporten, dossiers en tijdschriften

Onderwijzend personeel

Valeria Dubin
Afgestudeerd in visuele communicatie aan de faculteit voor communicatie en kunst van de Mackenzie University in São Paulo, Brazilië. Art Director bij EstudiCanó, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en visuele communicatie in Barcelona die sinds 1998 bedrijfsimago-projecten, communicatiecampagnes, productafbeeldingen, outreach-afbeeldingen, verpakkingen, redactionele ontwerpen, platen en multimedia, standafbeeldingen en tentoonstellingen.

Quique López
Afgestudeerd in reclame en public relations, diploma in fotografie en master in grafische kunsten aan de Polytechnische Universiteit van Valencia; Diploma in sociologie aan de Universiteit van Alicante; Postgraduaat typografie door Eina. Hij werkte als art director bij Cosmic Gráfica met onder meer Esade, Albert en Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint of Natursystem. Het werkt voor klanten zoals Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, de reclamebureaus Syameses en KeepU Media, gecombineerd met de art direction van de internationale hotelketen Dolce Hotels of het Meatpacking restaurant. Hij combineert zijn professionele activiteit met lesgeven op verschillende scholen in Barcelona, als professor aan ELISAVA (universitair diploma en opleidingscyclus) en co-directeur van de postgraduaat in digitaal en interactief ontwerp bij IDEP. Laus Jury 2014 in de categorie Studenten. Winnaar van de Gràffica-prijs met het Muuu-collectief.

ontvangers

Ontwerp studenten, architecten, fotografen, illustratoren en andere creatievelingen en andere professionals die moeten werken en grafische documenten en presentaties moeten opmaken. Een minimum aan Mac-kennis is vereist.

Dit is ELISAVA (ES) van ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN op Vimeo.

toelating

Inschrijvingsverzoek

Om registratie aan te vragen, moet u:

  1. Vul alle persoonlijke gegevens in (zoals vermeld op uw paspoort of nationaal identiteitsbewijs) en contactgegevens op het online aanvraagformulier.
  2. Voeg de volgende documentatie bij: Scanner van het geldige paspoort als u een buitenlander bent, of scanner van de DNI als u de Spaanse nationaliteit heeft of van een EU-land, in pdf-formaat.

Aan het einde van het registratieverzoek genereert het systeem een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u via onze website moet controleren en betalen; Je ontvangt ze ook in je e-mail, als je ze niet ontvangt, moet je schrijven naar: admissions @ ELISAVA .net.

Let op: Gebruik een geldig e-mailadres, anders dan "hotmail", anders kunnen we het verzoek niet bevestigen. Om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen, gebruikt u alleen het e-mailadres dat is geregistreerd in uw registratie om contact op te nemen met Admissions @ ELISAVA .net

Deadlines voor registratie

  • Studenten met de nationaliteit van de EU, IJslands, Liechtenstein, Noorwegen of Zwitserland: Als er plaatsen beschikbaar zijn, tot 4 werkdagen voor aanvang van de cursus.
  • Buitenlandse studenten zonder EU-nationaliteit *: Als er plaatsen beschikbaar zijn, tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus.

* Voor cursussen van minder dan 3 maanden is een studievisum niet nodig, maar u dient bij het Spaanse consulaat in uw land na te gaan of een toeristenvisum nodig is of dat u zich aan een speciale procedure moet houden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Lees meer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Lees Minder